corruptie

Corrupte Raad van toezicht van het Wereldmuseum wordt zelf onder de loep genomen(kuch) in Rotterdam.

(door Sjors van Beek en ondersteunt door de waarheids commissie)

Kruimel BountyhunterAMSTERDAM-NOIR-Het is toch wat met het Rotterdam van de PvdA “Uncle Tom” Burgemeester Aboutaleb, er zit markant niet een eerlijke hoge ambtenaar meer in Rotterdam.
Bovendien zijn ook nog eens een keer alle (ICT)-toeleveranciers  corrupt tot op het bot en vullen hun zakken op een vreselijke grenzeloze wijzen ten kost van o.a. de Rotterdamse ‘Bijstand- gerechtigde- Slaven’. In het ‘VVD-Slaven-Rotterdam’ spreken de arme Nederlands op straffe van deportatie.
Ook de Vastgoedmaffia gedijen er als nergens anders zo weelderig in Nederland met dank aan weer zo een andere PvdA “Uncle TOM” de ex Vastgoed -Maffia Wethouder Hamit Karakus. Die PvdA Boef is inmiddels als beloning voor zijn wan en misdaden voor de Rotterdamse Vastgoedmaffia riant aan het rentenieren in de Luxe oneindige Wasgelden van “Koning Wachtgelden” de ‘PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’

Taakstraf  voor de arbeiders kinderen moet vernederend zijn in Rotterdam net als in de Middeleeuwen.

Maar wie arm, werkloos of ziek is en in een Rotterdamse Getto woont kan rekenen op bikkelharde vervolging van deze PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb. Rotterdam  is totaal onleefbaar geworden sinds “Uncle Tom” Aboutaleb heult met criminele gekken als ‘Graai- Wethouder Joost Eerdmans’  met zijn hysterische  reactionaire- bral Law en Order partij, de ‘Kleine- Luiden -misdaadbende’ en hun Bazen de Rotterdamse VVD-misdaadgroep: ( :”wie geen Nederlands spreekt deporteren”) Maar niet geklaagd de PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’ blijft stug zitten met zijn ‘Bed -Perschef Saar van Beuren’ en roept iedereen die nog leeft en nog geen zelfmoord heeft geleegd weer op de PvdA  ‘Partij van de Arbeiders Verraders’ te stemmen.

Het Topje van de Ijsberg.
Jeannette BaljeuDe corrupte  raad van toezicht van het in opspraak geraakte Wereldmuseum in Rotterdam ligt momenteel zelf stevig onder de loep(kuch). Het corrupte college van b. en w. wil tot in detail weten hoe de raad functioneert en hoe scherp ze haar controlerende taak uitvoert. Waarom er nog niemand is aangehouden door de politie spreek voor zich in “Banana-Fraude-Nederland”, niet dan?
Daarbij schakelt het college ook (corrupte?) juristen in. ‘Ik maak me, net als zovelen, ook zorgen. Er is echt iets aan de hand’, bralde wethouder Visser donderdagavond in de Rotterdamse raadsvergadering (commissie Zorg Onderwijs Cultuur en Sport voor de Rijken). ‘Doet de raad van toezicht wel wat ze moet doen? Kunnen we erop vertrouwen dat ze juist omgaat met alles wat het museum behelst?’ Nou de ervaring in de bouw-fraude en woning misdaad- coöperatie leert ons van niet.Volgens Visser zitten ‘de zaken uiterst complex in elkaar’ en zijn er inmiddels enkele ‘stevige gesprekken’ gevoerd met het toezichtsorgaan. Over de inhoud daarvan wil de wethouder de gemeenteraad binnenkort achter gesloten deuren nader informeren.
Aanleiding voor de controle op de raad van toezicht is de huidige koers van het Wereldmuseum, dat plannen heeft voor grootschalige verkoop van collectie-onderdelen. De details van de plannen en de onderliggende cijfers (onder meer over inkomstenbronnen en aan- en verkopen van het museum) zijn niet transparant. Na ons artikel daarover is kunstenaar Olphaert den Otter een ‘publieksactie’ gestart die de onderste steen boven probeert te krijgen. De Partij voor de Dieren en de PvdA hebben ook kritische vragen gesteld.

Volgens Den Otter, die de Rotterdamse raadsleden donderdag toesprak, ligt er ‘een taak voor de gemeentelijke Rekenkamer om helderheid te scheppen in de complexe en verhullende cijfers in de jaarverslagen van het Wereldmuseum’. De situatie is ‘ernstig en beschamend’ en de gemeente zou museumdirecteur Stanley Bremer aan de Code Cultural Governance van de International Council of Museums moeten houden. ‘Het is ongeoorloofd om in het gebouw, bezit van de Gemeente Rotterdam, verkooptentoonstellingen te houden. Ook dit strijdt met de Ethische Code. De tentoonstelling Future Pass 3.0, waar alles te koop was, had om die reden aanleiding moeten zijn voor de raad van toezicht om de directeur te ontslaan. Toen dat niet gebeurde had u moeten ingrijpen. Nu moet u optreden en eisen dat dit nooit meer zal gebeuren’, aldus Den Otter. Waarom die ‘Graai-Boef Stanley Bremer’ nog niet is gearresteerd deed iedereen het zwijgen over.
Uit onlangs vrijgegeven correspondentie van het college van b. en w. blijkt dat de raad van toezicht van het museum ‘niet op de hoogte was’ van de dubbelfunctie van directeur Bremer: zowel museumdirecteur als voorzitter van de Stichting Vrienden van het Wereldmuseum, die de afgelopen jaren voor meer dan een miljoen euro aan objecten stiekum  heeft verkocht. Het college wil dat die ‘dubbele-petten-situatie’ zo snel mogelijk wordt beëindigd. Wethouder Visser kon de raad niet melden of dat inmiddels is gebeurd. Nee dat is te moeilijk om uit te zoeken als men zo druk is om de ‘Kleine Luiden’ als honden te vervolgen en te behandelen voor die D’66-mienkukkel  en beroeps bestuur en politiek crimineel Visser..

Uit opgedoken brieven blijkt ook dat de gemeente weet welke objecten ter ontzameling zijn voorgelegd aan de toetsingscommissie. Eerder stelde een woordvoerder van de gemeente ‘niet te weten wat die ontzamelvoorstellen behelzen’.  Oeps, betrapt op een klein leugentje, moet kunnen onder ‘Ratten in pak’. De toetsingscommissie komt medio december met haar rapportage, zo is de planning.
De voorzitter van die commissie,  de carriere  PvdA graai -boef Jan Laan, kreeg het in de gemeenteraad zwaar te verduren. Raadslid Van der Velden (PvdD) noemt het ‘verbijsterend en onvoorstelbaar dat juist deze besmette man als voorzitter is benoemd’. Laan, oud-wethouder van Rotterdam, is voorzitter van de raad van toezicht van het Museum Gouda. Dat museum verkocht in 2011, tegen alle geldende richtlijnen in, een schilderij van Marlene Dumas om een ‘dreigend faillissement af te wenden’. De Nederlandse Museumvereniging wilde Gouda royeren maar liet het uiteindelijk bij een zware berisping. In het jaarverslag noemde Laan de illegale verkoop achteraf ‘publicitair gezien een voltreffer, het Museum Gouda staat nu tenminste weer op de kaart’.
Volgens wethouder Visser is de Goudse kwestie met Laan besproken tijdens de sollicitatieprocedure – opmerkelijk genoeg zelfs óók met de overige leden van de commissie. Tegenover De Groene Amsterdammer verklaarde Laan onlangs dat hij ‘deels was gevraagd, deels zelf had gesolliciteerd’ naar het voorzitterschap. ‘U weet hoe dat gaat, ik ken natuurlijk nogal wat mensen in Rotterdam.

Noot: Strafblad Jan Laan
Jan laan heeft nog niet een dag in zijn leven eerlijk gewerkt om zijn brood te verdienden  Jan Laan (1936) is een Nederlandse  beroeps graai-politicus van de PvdA.Hij is oud-wethouder van Rotterdam en oud-burgemeester van Nieuwegein. Sinds 2000 is hij directeur van ROM-Rijnmond. Laan ‘werkte’ tussen 1967 en 1982 als ambtenaar voor de gemeente Rotterdam; achtereenvolgens voor de dienst Stadsontwikkeling en het Openbaar Lichaam Rijnmond.In 1982 werd hij in deze gemeente wethouder voor de Partij van de Arbeid met als portefeuilles Ruimtelijke Ordening, Verkeer en Vervoer, Openbare Werken en Milieu. In 1986 werd hij voor de tweede keer wethouder, maar deze keer zonder de portefeuilles Openbare Werken en Milieu.In 1990 werd Laan burgemeester van de Utrechtse gemeente Nieuwegein.In 2000 vertrok hij negen maanden eerder dan men had verwacht en ging hij de deeltijdfunctie van directeur van ROM-Rijnmond vervullen tot zijn afscheid op 8 februari 2008.

1 antwoord »

 1. De Maan cult van bloedvergieten: Ontmantelen van Babylons monumen(t)alen
  Monu(menten) als collectieve Ode aan het Doden

  Nothing has changed since the Roman Empire

  The Holocaust’s visit to Yad Vashem ביקור השואה ביד ושם, for purposes of education

  Luister (vanaf minuut 7) naar een man wiens woorden op zijn plaats vallen

  Deze beelden zijn niet geautoriseerd door AIPAC, CIDI ………..

  Lees meer: http://jhaines6.wordpress.com/?s=visit+to+Yad+Vashem+
  By Natali Cohen Vaxberg

  Leuren Moret Offers a Comment Worth An Entire Post: Ukraine, Ashkenaz Jews, Jesuits, Netenyahu Posted on October 30, 2014

  Palestine and Ukraine are just more recent examples of the “victim and victimizer party” or – what I like to call the “Jesuit Minuet” since the Jesuits have very strong operational ties to the areas that were formerly the Hapsburg Empire.
  Read more: http://jhaines6.wordpress.com/2014/10/30/leuren-moret-offers-a-comment-worth-an-entire-post-ukraine-ashkenaz-jews-jesuits-netenyahu-its-all-here-j/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.