Media -Maffia

‘Grote PvdA Leider Samsom’ loopt leeg bij Humberto Tan:”Mondige Turken zijn doodeng”.

( van onze ‘PvdA Grote Mao Sprong Voorwaarts’ redactie)

Diederik SamsomAMSTERDAM-NOIR- Weer kritiek op PvdA-leider laat ‘Playboy Samsom’ koud.
Ooit bralde Samson dat Marokkanen( en Turken ) het monopoly hebben op geweld en die racistische fobie verklaart mogelijk zijn angst voor Kuzu en Öztürk. Gelukkig heeft hij kennelijk geen angst voor ‘bral-Surinamers’ van ‘Maffia Boss John de Mol’, anders was hij niet sensationeel huilend komen leeglopen bij Humberto Tan. ‘Playboy Diederik Samsom’: “Mondige Turken zijn eng en voor Allah ben ik doods benauwd.” Wij wisten niet dat Samsom ook gelovig is. Waarom is hij anders bang voor Allah?

PvdA gek op Heroïnehoertjes, Huichelende Hans Spekman, ‘Playboy Diederik Samsom’ en weer een raadslid betrapt op diefstal.
‘Grote PvdA leider Samsom’ loopt leeg bij Humberto Tan  en maakt ‘Grote Mao Sprong Voorwaarts Achterwaarts’.Samsom: “verwensing aan mijn “Uncle Tom” ‘Gay- guy Marcouch’ was doodeng. Ik vond het doodeng (kuch). Ik dacht o jee, poeh. Het was bedreigend voor mij en mijn invalide dochter en Saar. Het was in de emotie en ik begrijp dat het kan ontstaan, maar het was wel tekenend voor de manier waarop het ontspoorde.” Dat bralde Grote ‘PvdA-leider Diederik Samsom’ vrijdag bij RTL’ Late Night Pulp-Bral- Show’ over de verwensing die het dissidente PvdA-Kamerlid Selcuk Öztürk college “Uncle Tom “Ahmed Marcouch toebeet: Moge Allah je straffen valse laffe VVD-nicht”. Nou, wij hopen van harte dat Allah dat ook gaat doen in het belang van de arbeiders en gerechtigheid (Natuurecht). Al geloven wij geen bal van Allah en al die andere godsdiensten, die alleen maar in de Geschiedenis tot moord en doodslag en onderdrukking hebben geleid en nog leiden. De ‘Neo- Nazi Telgraaf’ lust er wel pap van en gooit vandaag markant zijn hele ‘NSB-website’ vol met ophits- citaten als :” Samsom: verwensing aan Marcouch was doodeng en Turkse PvdA’ers geradicaliseerd en het is de schuld van Poetin”.

Playboy Diederik Samsom’ bedreigt zijn PvdA senator Duivensteijn.
Öztürk deed dat aan het einde van een fractievergadering ‘Grote Sprong Voorwaarts Achterwaarts’ waarin hij en Tunahan Kuzu het niet eens werden met de rest van de kadaver-fractie over het integratiestandpunt van de PvdA. „We zijn een seculiere partij en we schelden wel eens. Maar dit soort diepgevoelde religieuze verwensingen had ik nog niet eerder gehoord.”, aldus de huilende komediant Samsom. In Pauw gaf Öztürk toe dat hij de verwensing tegen Marcouch had uitgesproken, al had hij eigenlijk „godverdomme” willen zeggen. Öztürk en Kuzu verweten de PvdA-top nu met racistische Turken- modder te gooien.

Bange Job Cohen krijgt ‘Giftig-mes’ in zijn rug van ‘Playboy Diederik Samsom’.
De kadaverdiscipline die Samsom volgens hen eiste en het feit dat kritiek „niet mocht”, was de oorzaak van de breuk. Eerder zeiden de twee al dat de ‘PvdA-hoertjes’ van de VVD-misdaadgroep hen monddood wilde maken als zij opkwamen voor rechtvaardigheid en gelijkheid en kansen voor iedereen en niet  alleen de ‘Ratten in pak’. Samsom en zijn vicefractievoorzitter corrupte ‘Loopjongen en Ja-knikker Martijn van Dam’ logen vrijdag dat dat niet zo was, maar dat Öztürk en Kuzu weigerden vertrouwen uit te spreken in Joden en Arbeiders Verrader Minister Lodewijk Asscher, verantwoordelijk in het “Lieg en Bedrieg kabinet voor integratie vernedering en uitbuiting van ‘Jan met de Pet ‘van alle rassen en geloven en in de fractiekoers op dit uitbuit-gebied. Kuzu en Öztürk wilden volgens Van Dam niet door het stof voor hun achterban. Een laatste aanbod van Samsom, waarin hij een leugen -verklaring zou geven en Kuzu en Öztürk niets zouden hoeven zeggen, wezen ze ook af. Daarmee was de breuk onvermijdelijk.

Witgewassen Marcouch: “Wilders moet zich distantiëren van racisme in de Volkswijken en zwijgen over het racisme van Spekman, Samsom en Rob Ouderkerk”.
Rob Oudkerk Samosm, SpekmanNu is het algemeen bekend dat als ‘Playboy Diederik Samsom’ niet zijn zin niet krijgt hij er op los bedreigt. De partijleden Duivensteijn en Job Cohen kunnen daarvan mee praten en vonden het doodeng toen zij door een woedende Samsom briesend werden bedreigd. Dan als hij daarmee niet zijn zin krijgt gooit hij als een echte ‘SBS-Tokkie’ huilend met een valse brok in zijn keel zijn invalide dochter in de strijd. Die huil-truc is voor het eerst door de beste PvdA Komediant het onooglijke mannetje Fransje Timmermans geïntroduceerd en het werkt als een tierelier, want die loopt nu te Graaien en te Naaien in de EU als een eerste klas ‘Alibaba-Rover’. Er heerst een ware Kadaver-discipline in de PvdA Tweede Kamerfractie, die gebaseerd is op pure angst voor de ‘Grote Leider Samsom’ en zijn Saar. Een fractielid die anoniem wenst te blijven: “Men weet nooit wanneer Samson ontploft. Ook is zijn ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren’ een ware feeks, die ons het bloed onder de nagels vandaan haalt en zich ik weet niet wat verbeeld, die peperdure hoer van Samsom”.
Kuzu en Öztürk zijn de`Grote Leider Samsom‘ met zijn schrik bewind en racisme zat en weigeren de “Uncle Tom “uit te hangen (Uncle Tom a ‘black’ person perceived as behaving in a subservient manner to white authority figuresMaar nu Kuzu en Öztürk niet hebben gedaan wat Samsom eiste worden zij niet bedreigd. Is Samsom soms bang voor mondige volledig geïntegreerde Turken en Marokkanen, die geen “Uncle Tom” zijn? Riep de ‘Showbizz -arbeider Hans Spekman’ niet ooit wij moet Marokkanen ( en Turken ) vernederen? En wat te denken van onze fijne terminale heroïne hoertjes neuker verkrachter ‘Kutje-Cocaïne – Rob Ouderkerk’? Riep die niet verhit met het kwijl uit zijn PvdA-mondhoeken en zijn neus vol cocaine  “Kut-Marokkanen” om in het uitgewoonde kutje te komen van  ‘VingerjeSelfi Heleen van Royen’?

Alleen “Uncle Tom’s” zijn welkom in de PvdA van de Grote leider Samsom. Leegloop van fatsoenlijke PvdA’ers wordt nu ook zichtbaar in de Tweede Kamer.
Diederik Samsom en Saar van BuerenKuzu en Öztürk zijn uiteraard als Turken geen laffe corrupte Hollandse Grachtengordel -kontlikkers, die alles doen zolang zij maar in hun sloepje kunnen varen door de Amsterdamse grachten, witte wijn kunnen drinken en hun kinderen naar witte scholen kunnen sturen in een bakfiets en daar wringt hier nu juist de ‘PvdA-schoen’. Afijn, de ‘Grote Sprong Voorwaarts van de Playboy Diederik Samsom is inmiddels de groet leegloop geworden uit de PvdA van mondige en integere mensen van alle rassen en geloven. PvdA’er Myrthe Hilkens staptt al eerder op als Tweede Kamerlid. Ze was toen in korte tijd de tweede PvdA’er die uit de Kamer ging. Half juni verliet Désirée Bonis teleurgesteld en angstig de PvdA-fractie. Die laatste wordt sinsdien belaagd, getreiterd en vernederd door haar ex-partijgenoot de corrupte gewetenloze Huil- ‘Boss Minister Frans Timmermans’. Zij moet o.a. als imbiciel de hele dag zitten aan een bureau zonder werk op Buitenlandse Corrupte  Zaken. Kijk verschil moet er nu eenmaal wezen in “Banana-Fraude-Nederland’.

5 antwoorden »

  1. Misschien is het pvda gedoe wel in scene gezet om NU de turkse bevolking op te hitsen…de politiek is immers een toneelspel,met zeer foute acteurs…ook wel kamerleden genoemd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.