Elitaire Misdaad

Mark Rutte het is een schande: Opnieuw eis tot vervolging mijn ‘Royale Opa Zorreguieta’.

( van onze ‘Royale-VVD-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (Video)-Onschuldige piloot Julio Poch levenslang in Argentinië voor imago Queen Maxima. 
jorge-zorreguietaDrie mensen – twee nabestaanden en een slachtoffer – stappen naar het gerechtshof om alsnog de vervolging af te dwingen van de Argentijnse oud-onderminister Opa Jorge Zorreguieta, de vader van Queen Exotica Máxima. Het is niet bekend hoeveel toelage Opa Zorreguieta  ontvangt van King Willem, maar kwade tongen beweren dat het al gauw per jaar  in de tonnen zwart  loopt. Zeg maar het gebruikelijke ‘Exotische–Bruiden’ tarief.

Inmiddels wordt er achter de schermen grote druk uitgeoefend op de Argentijnse regering door de PvdA Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken, de Fraudeur ( en Elite-Pedo?) Bert Koenders samen met’ Bral Ivo Opstelten’ van de ‘VVD- (Pedo)- Justitie’ om de zaak naar goed Hollands gebruik in de ‘King Willem-Doofpot’ te houden. En daarnaast die drie mensen als Complot-gekken weg te zetten. Afijn, Maxima is van schrik met spoed afgereisd in haar ‘Royal-Privé Staats-Jet’ uiteraard op kosten van het ‘Klootjesvolk’ om overleg te plegen met haar Papa de Massamoordenaar. De RVD loog dat zij naar haar Massamoordenaar vader was, omdat hij zogenaamd ernstig ziek was. Tja, toch kon er weleens een kern van waarheid zitten deze keer in de ‘Royal-Propaganda–Leugens’ van de RVD, want Opa Zorreguieta kan wel eens ziek zijn geworden dat er weer wat overlevende zijn opgedoken van zijn slachtpartijen.

King Willem en Queen Exotica Maxima rijden bescheiden rond op kosten van ‘Jan met de Pet’.

Dat zei journalist Arnold Karskens maandagavond tegen nieuwssite NU.nl. en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Diens boek ‘De Zaak-Zorreguieta’ verschijnt dinsdag.
Advocaten Liesbeth Zegveld en Göran Sluiter zullen het slachtoffer en de nabestaanden bijstaan in de zogeheten kansloze artikel 12-procedure in “Banana-Fraude-Nederland “. De procedure moet nog dit jaar worden gestart en verdwijnt daarna in de algemeen bekende  ‘Koninklijke-Doofpot’. Zegveld deed in januari 2013 aangifte van misdrijven tegen de menselijkheid en verdwijningen in Argentinië tussen 1976 en 1983. Opa Zorreguieta werd en wordt beschuldigd van betrokkenheid bij de verdwijning van duizenden mensen en dat is toch wat meer dan Opa Bernhard als oud ‘Nazi-Pooier’ voor zijn rekening heeft genomen. 

Koninklijke liefde voor karossen, Callgirls, Schandknapen op kosten van ‘Jan met de Pet’.
Er moet een koude rilling van angst door de’ VVD-Heer Frist Bolkestein ‘gegaan zijn  als oud medeplichtig Massa-moordenaar op de Koerden, want voor het zelfde geld staan er ooit een paar koerdische slachtoffers  die het ook hebben overleefd op om ook tegen  Heer Frits aangifte te gaan doen, brrrrrrrrrVVD. Het ‘Royal Pedo-VVD-OM’ besloot toen geen strafrechtelijk onderzoek te doen naar Opa Zorreguieta. zelfs niet eens een Doofpot-onderzoek, want anders was ‘Queen Shell -Beatrix’ onwel geworden. Zij was toen der tijd zo in haar nopjes dat haar oliedomme en nou niet bepaald moeders mooiste Prins Willem eindelijk een ‘lekker wijf’ Top call girl- Exotica aan de haak had geslagen, al had het wel een bom (zwarte) duiten gekost.

Juichen en zwaaien met witte zakdoekjes met Queen Exotica Máxima en de Dwaze Moeders.
Gordon MarcIn ‘De Doofpot-Zaak-Zorreguieta’ concludeert Karskens dat de bloederige uitbuit landbouwpolitiek van Zorreguieta vijfhonderd tot duizend levens heeft gekost. Een feit dat jaarlijks in besloten kring gevierd wordt door de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” op Paleis Noordeinde  samen het hun ‘Royal-hofnar Mark Rutte’ en Opa Zorreguieta. Na dat Massa-moordenaars feestje (weer op kosten van ‘Jan met de Pet’. Betalen die Royals nou niets eens iets zelf?) is afgelopen mag ‘Royal -Boulevard Os Marc van der Linden’ even de ‘Reis en Hobby King Willem’ aanhoren en dan los gaan bij ‘RTL–Riool-Boulevard’ wat een geweldige, eenvoudige, eerlijke, bijzondere ,knappe  goede mensen de Royals toch zijn. En het Nederlandse ‘Klootjesvolk’ hun eeuwig dankbaar moet zijn dat zij zich voor slechts een Staats- uitkerinkie 110 miljoen euro  per jaar zich zo inzetten, dat zij bijna nooit hun eigen kinderen zien.

2 antwoorden »

 1. van harte gefeliciteerd ….

  Jorge Zorreguieta (86) (Buenos Aires, 28 januari 1928) overleden als gevolg van verwensing ….

  https://www.youtube.com/watch?v=pzDqrs5WbR4 ….

  Jorge Zorreguieta, de vader van koningin Máxima, is in Argentinië overleden. Dat melden Argentijnse media vandaag. De 86-jarige Zorreguieta leed aan leukemie. Jorge Zorreguieta was onderminister van Landbouw ten tijde van het bewind van president Jorge Videla (1976-1981). Tijdens dat regime werden tienduizenden politieke tegenstanders vermoord en gemarteld. Zorreguieta heeft altijd gezegd dat hij niets wist van de verdwijningen. Toch mocht hij niet aanwezig zijn bij het huwelijk van Máxima met Willem-Alexander in 2002. Hij ontbrak ook bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander vorig jaar. Afgelopen weekeinde bezocht koningin Máxima haar vader in een ziekenhuis in Buenos Aires.

  Vervolging ….

  Onlangs werd bekend dat drie personen, waaronder twee nabestaanden, alsnog de vervolging van Zorreguieta eisen. Zij stapten maandag naar het gerechtshof. De landbouwpolitiek van Zorreguieta heeft het leven van vijfhonderd tot duizend mensen geeïst. Dat werd bekend uit het boek De zaak Zorreguieta, dat eerder deze week uitkwam.

  http://jeugdjournaal.nl/ ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.