Elitaire Misdaad

‘Fraudeur Jacques Horsten’ gedekt door Defensietop van call girl Minister Hennis.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. Tab Yum)

AMSTERDAM-NOIR- Ook ‘Rat in Uniform-corruptie’ bij Defensie.
Jacques Horsten
Nieuwe klap voor het reeds ernstig beschadigde aanzien van de VVD ex call girl Jeanine Hennis-Plasschaert. De criminele ex-wagenparkbaas van defensie Jacques Horsten werd en wordt bij zijn afdwingen van goedkope auto’s, reisjes, hoertjes, schandknapen en cadeautjes beschermd door de hogere legerleiding van de ex call girl de VVD Minister Hennis van de Internationale Wapenhandel Maffia. Dat suggereren hijzelf en zijn directe leidinggevenden in het strafdossier waarover De Telegraaf beschikt door het te hebben gekocht van weer een andere corrupte defensie medewerker. De PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep beroepen zich bij monde van hun Klasse Justitie Tweede Kamer woordvoeder de altijd liegende ex Rechter Jeroen Recourt op hun zwijgrecht in deze.


Politie -Directeur-Fraudeur’ “Snelle Gerrit” buiten dienst gezet zonder één dag cel.
Jeanine Hennis Yab Yum laarzenHet is onverklaarbaar waarom hij en de rest van deze corrupte criminele (VVD) Graaiers nog niet zijn gearresteerd in Banana-Fraude-Nederland. Is dat Klasse Justitie. Nee, het is VVD en PvdA Klasse Justitie ! Hennis: “ik vind alles best zolang ik maar mijn gratis Yab Yum laarzen wereldwijd kan showen”


Wie vervolgt de Corrupte politie in de “Straf de Arme Maatschappij”?

Gert Jan SchellekensFormeel was Horsten tot 2011 niet meer dan beleidsmedewerker mobiliteit bij de corrupte defensiestaf. Dat betekende op papier dat hij alleen auto’s voor de Top- Graai mensen, die bij tijd en wijle met hun lul uit de broek, zoals Generaal Gert Jan Schellekens liepen te zwaaien mocht bestellen. In de praktijk presenteerde hij zich als degene die over de aanschaf van destijds alle zesduizend civiele auto’s ging. Inclusief ’supergeheime wagens’ voor de Militaire Inlichtingen-en Veiligheidsdienst (MIVD) van de VVD ex call girl Hennis. Soms rekende hij die cash af en stopte gelijk wat duizendjes zwarte in zijn zakken. Dolle graai pret met de MIVD van de call girl Hennis.

Ergernis dat hij ook net als de ‘Reis en Hobby King Willem’ een Auditje wilde.

Jacques Horsten waande zich tijden lang  ‘Prins-Pooier- Bernhard’ der lage lande.
De Audi A5 van 73.000 eurootjes die Hborsten. door vier verschillende bedrijven liet betalen en die hem uiteindelijk de corrupte ‘007- James Bond-kop’ kostte, leasete hij in eerste instantie ook als MIVD-voertuig  ‘Balkenende-Kuttenvanger’. Pas na enige tijd ontdekte de baas van Van Mossel Lease tot zijn grote ergernis dat de auto privé Kuttenvanger was. Desondanks kon Horsten. als een echte Dutch 007  James Bond jarenlang met een zogeheten schaduwkenteken cocaine  snuivend rondscheuren zich niet houdend aan de snelheid limiet vol gestouwd met hoeren en/of schandknapen: een niet in het kentekenregister terug te vinden geheim nummerbord dat is voorbehouden aan inlichtingendiensten en observatieteams van de Kleine-Luiden van de politie. Tja, en de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ die nu heel Nederland, die niets te verbergen hebben wil gaan afluisteren wist weer eens van niets (kuch).

Uiteraard is deze klassieke gewetenloze Rat in pak Jacques Horsten geplaatst op het Elite-Gangster Bilboard alwaar hij zich zeker thuis zal voelen bij allemaal bekende gabbers in crime van hem, die overigens tot vandaag de dag nog straffeloos lopen te graaien en andere de maat nemen.

11 antwoorden »

 1. Micha Kat z’n Yahoo email is gekraakt door gedagvaarde Eric Donk. Een ongelofelijk stomme aktie van Donk. Dan hier een tip voor mensen die regelmatig (dagelijks) gebruik maken van email accounts zoals Yahoo, Gmail, Hotmail, Live etc. Schakel die prut Webbrowser uit, en ga over op programma’s zoals Mozilla Thunderbird en stel je Yahoo, Gmail, Hotmail, Live, Ziggo, Outlook etc account in op SSL IMAP toegang :
  http://pop2imap.com/yahoo_thunderbird.php
  http://pop2imap.com/thunderbird-gmail.php
  http://pop2imap.com/aol_thunderbird.php
  http://pop2imap.com/how.php

  Like

 2. Ja hor, de oplichter/graaier Jacques Horsten is met de PvdA getrouwd,
  uit http://zeist.pvda.nl/wp-content/uploads/sites/286/2013/04/omslag115jan2011.pdf

  Ik ben Yvon Horsten–van Santen. Ik ben 62 jaar oud en getrouwd met Jacques Horsten; wij hebben geen kinderen. Wij wonen sinds 1991 met veel plezier in Zeist.

  Gaat het niet linksom dan gaat het rechtsom.

  PS. Nog geen zwerver op de stoep van het Haagse PvdA-kantoor gesignaleerd. Als het weer spannend wordt in Den Haag, dan verdwijnen de PvdA-logo’s in de etalage.
  Laf tot op het bot, herinner Srebrenica en de 8000 vermoorde Bosniërs.
  PPS. Onze Robbie Oudkerk is ondertussen als projectmanager ouderenzorg A’veen de urine aan het opdweilen in de verpleeghuizen in A’veen. Maar niet heus. Deze functie en de tip (urinedweilen) heeft hij van zijn vrindje de staatsecretaris Martin van Rijn gekregen, die zelfs zijn moeder niet voldoende zorg kan geven, laat staan andere ouderen.
  PPPS Arthur Gotlieb, de man met wel empathie, ondertussen vergeten. De man die tot zelfmoord werd gedwongen door het ministerie van Euthanasie. Zie ook zijn fantastische site met als onderwerp reisfotografie http://www.artgo.nl.
  Een Mensch is niet meer.

  Like

  • ja dat daklozen verschijnsel is ontstaan door dat per 1991 de staat alle sociale woningbouw is gaan af breken na dat de adel eerst alle bedrijf en industrie instanties verzekeringen diensten zich eigen mafia eigen had gemaakt met moord en doodslag en er mee aan het woekeren afpersen wederverkopen en raketeeren ging en de grond land en bouw fraudeurs elke dag geil rond waggelden er ván terwijl de doden met bosjes vielen…maar van oom agent dat geen eens fatsoenlijk in beeld of op een parkbankje mochten en weg gejaagd werden en maar onzichtbaar in een leeg geplunderd hoekje moesten overlijden waarbij de agenten al vast hun schoenen pasten en kiezen na keken op Goud.

   Anders had de Stad heus wel eerder Geweten wát gewetenlóos vreten was aan gerukt dat al hun gemeentelijke belastingen woz en zelfs gelden van stadonderhoud hondenbelasting en bezemwagens ook roofden al drugs en hoeren verkopende terwijl ze hun pik in de Kinderen op de Kleuterschooltjes hingen al Kinder porno met honden draaiende die spielbergjes.

   Like

   • hier bij ons was er ook een parkbankje in het plantsoen waar er telkens een man of zeven bij elkaar kwamen die dakloos waren heeft de gemeente gewoon het bankje verwijderd

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.