Elitaire Misdaad

Hoogleraar gedwongen de schaduwelite een ‘gimmick’ te noemen.

( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het zoveelste ‘Dutch- Elite Complot’?
Jan Peter BalkenendeDe lijst met de (pedo) schaduwelite van “Banana-Fraude-Nederland” in het gelijknamige boek van hoogleraar Ewald Engelen is een ‘gimmick’. Nou, de lijst van ‘schaduwelite’ van Volksnieuws uit Amsterdam niet ! Dat zegt de financieel geograaf nu zelf nadat hij zwaar was bedreigd met de (maatschappelijke) dood en zelf dat er al dan niet valse comprimerende onthullingen over hem zouden worden gedaan in de sfeer van ( te jonge) Volkse schandknapen en hoertjes.


Ed Nijpels GGDWHet is verzonnen door de uitgever bralt hij nu zwaar aangeslagen met een gezicht of hij net van angst in zijn hoogleraar broek heeft gepist bij “Altijd Wat” op de TV. Je moet een boek van 240 pagina’s nu eenmaal aantrekkelijk maken”, erkent hij gedwongen dinsdagavond in het televisieprogramma Altijd Wat van KRO-NCRV. Hij staat er bij of hij niet meer weet of hij man of vrouw is. Er is niets meer over van die hoogleraar. Tja, de schaduwelite heeft hem goed te pakken gehad en dat is geen gimmick.
Engelen zegt nu gedwongen er achteraf spijt van te hebben dat in het boek over twee pagina’s een namenlijst is opgenomen met de personen Super-Graaiers, die tot de criminele schaduwelite behoren. Daarbij staan de namen van de bekende economen Arnoud Boot en Sweder van Wijnbergen naast die van premier Mark Rutte, ex- PvdA-premiers Wim Kok ( Heroïne hoertjes liefhebber en Banen graaier ) ex VVD minister Frits Bolkestein ( Gas Massa moordenaar en fraudeur ) en Jan-Peter Balkenende ( Kuttenvanger liefhebber), burgemeesters Eberhard van der Laan en Onno Hoes ( te jonge Volkse schandknapen liefhebber) en voormalig minister Wouter Bos ( Gas Miljarden foetsie maker), Kroonlid en Voorzitter AVROTROS en ex  VVD-Minister Rose Pedo Ed Nijpels( te jonge Volkse Schandknapen liefhebber en Banen-graaier ) en ex OM-Bos en Top VVD-er Joris Demmink( te jonge Volkse schandknapen liefhebber en jeugd vriend van Ivo Opstelten) en een hele reeks corrupte bankier-gangsters en toezichthouders in goede (corrupte) PvdA doen. Laten wij wel wezen indien een hoogleraar, toch niet een pulp medium als Privé of RTL Boulevard dergelijke ernstige beschuldigingen aan het adres van bestuurders en politici uit, die zichzelf van onbesproken gedrag achtten  en het niet waar zou zijn zij zich onmiddellijk zouden wenden tot de rechter en/of justitie op grond van smaad en laster. Maar in dat geval rest de betreffende hoogleraar geen andere keus dan zich met hand en tand te verdedigen en aan te tonen dat hetgeen hij stelt m.b.t. deze schaduwelite duizend % waar is. Is dat een gimmick of niet?

Opmerking: Naar aanleiding van de betreffende uitzending “Altijd wat”  hebben wij ons gericht tot de redactie “Altijd wat” en hun uitgedaagd onze lijst van de (schaduw ) elite genaamd “Ratten in pak” ook ter discussie te stellen. Te meer deze lijst met “Ratten in pak” sinds 2012 reeds is gepubliceerd en tot heden op één na te weten de zakkenvuller Peter van den Elzen door geen enkele Rat in pak op het Elite Gangster Billboard is betwist

10 antwoorden »

 1. FULL ARTICLE Benjamin Fulford 11-17-14… “G20 meeting was a total defeat for
  the cabal, Bush and Cohen crime families on the run”

  “…when the Russian navy stationed a fleet near the G20 meeting in Australia the Americans were too scared to send their own fleet to respond.

  In England, stories that used to be on the far fringe of so-called “conspiracy theory” are now appearing in newspapers and even in the BBC. The stories talk about a pedophile ring filled with high ranking political, military and other figures killing and raping young boys.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2835236/Was-Westminster-block-flats-scene-sex-parties.html
  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11234001/Tory-MP-murdered-boy-at-orgy-abuse-victim-claims.html
  http://www.nydailynews.com/entertainment/gossip/bill-cosby-paid-women-ex-nbc-employee-article-1.2020464
  Read more: http://kauilapele.wordpress.com/2014/11/20/full-article-benjamin-fulford-11-17-14-g20-meeting-was-a-total-defeat-for-the-cabal-bush-and-cohen-crime-families-on-the-run/

  Like

 2. LS…
  Dat hij spijt heeft, snap ik wel ! Maar je kan met je hoogleraren hersenen toch wel begrijpen dat je wordt gepakt door de criminele schijnheilige schijtelite die ons dagelijks de schaduwwaarheid voorkauwt en liegt en bedriegt dat het gedrukt staat… Of ben ik nou gekt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.