corruptie

Ondernemer bereidt schadeclaim voor tegen VVD-Gangster Verheijen.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Grijp je Rijk’ met VVD-Gangster Mark Verheijen. Mark Rutte

De Limburgse ondernemer Wout Heijmans bereidt een schadeclaim voor tegen VVD-Kamerlid Gangster Mark Verheijen. Die als Graai en fraude-wethouder van Venlo Heijmans heeft benadeeld ten gunste van een bevriende VVD -Gangster vastgoedondernemer, de van corruptie en witwassen verdachte VVD ‘Godfather Piet van  der Pol’. Wout Heijmans was geen lid van de “Grijp je Rijk partij” van de Top ex VVD-er  Boef Jos van Rey en dat heeft hij zuur moeten bekopen.

Grijp je Rijk aan schandknapen’ met Onno Hoes te Maastricht.
Ook was Wout Heijmans niet gediend van het Volkse schandknapen en cocaine circuit te Maastricht van de corrupte VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’. Ook dat heeft Wout Heijmans geen goed gedaan.

Grijp je Rijk met de PvdA Burgmeesters “Uncle Tom “Aboutaleb.
aboutaleb_verbiedt_oudejaarsfeest_in_maassilo-2009-12-01_0Dit zegt Heijmans tegen weekblad Elsevier. Eerder onthulde het weekblad dat Van Pol 6.750 euro had overgemaakt ten gunste van regionale verkiezingscampagnes van de VVD-misdaadgroep, waar ook de corrupte Verheijen profijt van had.

 

Grijp je Rijk met de VVD -(Pedo)-Justitie van Ivo Opstelten en Fred Teeven’. Doofpot-Onderzoek ‘Campagne-Witwas-bv’ van/voor de ‘misdaadgroep-VVD’.
Opvallend dat weer niemand van deze VVD-Gangsters tot nu toe is gearresteerd door de ‘VVD- Justitie’ van ‘Bral- Ivo Opstelten’ en zijn ‘Griezel Fred Teeven’. De VVD ‘PvdA –Hoertjes’ doen zoals gebruikelijk net alsof hun neus bloed en laten hun “Uncle Tom” Aboutaleb  ( is Aboutaleb nog wel goed bij zijn hoofd?) hysterisch oproepen  dat alle kansarme ‘Jihad- strijders’ nooit meer terug moeten komen ter afleiding van al deze ‘Graai en Naai’ praktijken van de VVD-misdaadgroep en  zijn PvdA-hoertjes.

Nu meldt Elsevier nog een betaling van Van Pol, van 4.000 euro voor de lokale verkiezingen in 2009 in Venlo waar Verheijen lijsttrekker en zakkenvuller was en VVD-graaiwethouder werd.
Heijmans spreekt van “smeergeld” en zegt dat Verheijen hem “consequent crimineel tegenwerkte” en contact met hem vermeed. Heijmans kreeg in 2008 een vergunning om bioscoopzalen te bouwen. Na de verkiezingen van 2009 vernietigde het nieuwe gemeentebestuur opeens duister de vergunning. Omdat  Heijmans geen smeergeld had betaald aan de VVD-misdaadgroep. Later gaf het Criminele Graai-bestuur Van Pol vergunning om een bioscoop te bouwen. Hij kocht daarvoor gemeentegrond ver onder de Jeannette Baljeutaxatiewaarde wat op zich ook al een strafbaar feit is in een normaal land, waar niet Justitie in handen is van de VVD met hun bral –Minister de altijd liegende hoogbejaarde Ivo Opstelten. Verheijen was bij de projectvoorbereidingen betrokken, hoewel hij al vertrokken was om graai-gedeputeerde te worden toen de corrupte gemeente er formeel over besloot. Uiteraard hebben wij Verheijen om commentaar gevraagd. Hij riep:” leer eerst maar eens goed Nederlands schrijven  Volksnieuws uit Amsterdam –noir voordat ik gratis commentaar geef en trok toen een lange VVD-Neus naar ons”.

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.