Politiek

Thieme veroordeeld’ PvdA-Hamburger–Dijksma’ wegens ‘Bio-Kapitalisme’.

( van onze Plofkippen redactie i.s.m. onze ‘PvdA- Hamburger’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bio-Kapitalisme: Chippen van mens en dier.Plofkippen
Het “Lieg en Bedrieg kabinet” schiet ernstig tekort bij de overgang naar een duurzame samenleving en het welzijn voor dieren en gewone mensen. Ook is er niets geleerd van de vogelpestcrisis van 2003, toen 30 miljoen kippen werden gedood en de Economische ‘Jan met de Pet Crisis’ 2008, die miljarden gewone mensen kaal plukte als Plofkippen. Dat zei partijleider Marianne Thieme zondag in Doorn op het 20e partijcongres van de Partij voor de Dieren en niet voor gewone (hongerende) mensen en kinderen.


Bio-kapitalisme van het “Lieg en Bedreig Kabinet”. ‘PvdA- veervraat Dijskma’ een levende reclame voor Hamburgers.
Ard van der SteurThieme wees erop dat de bio-industrie steeds meer wordt toegepast op gewone mensen en weerloze dieren en kennelijk „een gespreid bedje is voor een virus dat daar zeer op gedijt”. Nu gaat het om vogel en VVD-griep, maar als die zelfs in gesloten stallen uitbreekt, ligt het volgens haar niet voor de hand om trekvogels de schuld te geven en de gewone man. „Hoe kan het dan dat massale aandoeningen en sterfte in de natuur onder vogels uitblijven en de kippen in de bio-industrie massaal het loodje leggen?“ Hoe kan het dat steeds meer gewone mensen op straat moeten overleven en zelfmoord plegen o.a. in de ‘Bio-bejaarde-huizen’ van de PvdA’ bejaarde Melker Martin van Rijn’?

PvdA Staatssecretaris Sharon Dijksma, verantwoordelijk voor landbouw en dierenbeleid, doet volgens Thieme precies hetzelfde als haar voorgangers zich vol vreten aan Hamburgers en Plofkippen, arbeiders: afschuiven en doorschuiven voor de Heersende Klasse.
Ook pakt Dijksma volgens haar niet door op het hondenfokbeleid. Rashondenfokkers komen met een keurmerk, maar het doorfokken op uiterlijke kenmerken gaat door, zei Thieme tegen de Dijksma, die tijdens het spreken van achter gestunt moest worden, omdat men vreesde dat zij wellicht zou omvallen als volgevreten ‘PvdA-Hamburger.’ Ze hekelde ook dat Dijksma geen verbod op het levend aan slachthaken hangen van kippen en kalkoenen wil invoeren. De Tweede Kamer wil dat maar Dijksma vindt dat dat deze gruwelijke misdaden aan de Brussel-Graaiers met hun nieuwe aanwinst de PvdA Huilebalk ‘Top-komediant Fransje Timmermans’ is.
Thieme vindt ook dat het kabinet niet genoeg doet aan verduurzaming. En dat terwijl steeds meer mensen zich juist wel richten op meer welzijn in plaats van welvaart. „ ‘Grachtengordel-mensen’ snakken naar (witte wijn en cocaine) balans en zekerheid in plaats van risico, schuld en de jacht naar meer geld, omdat zij dat al allemaal hebben.” Helaas is Thieme hier even vergeten de 2,5 miljoen gewone mensen sinds 2008 als een ‘Bio-Plof kip’ onder de armoede grens moeten leven en die vreten alles wat zij maar voor handen kunnen krijgen. Ook is het Thieme kennelijk even ontgaan dat gewone mensen al jaren als Plofkippen dagelijks worden mishandelt in Penitentiaire inrichting Alphen a/d Rijn  Abu Ghraib  van de VVD ‘Griezel Fred Teeven’ en dat is jammer. Kennelijk moet Thieme toch nog werken aan het meer  maatschappelijk bewust worden van de dagelijkse ellende van de Plok-kippen arbeiders.

8 antwoorden »

 1. LS…
  Vogelgriep. Ebola. Aids. Gekke Koeienziekte. Spaanse Griep… Allemaal designer decisies uitgevonden en verspreid door de NWO / Satanisten om de wereldbevolking uit te roeien. Tegen de tijd dat 80 % is uitgeroeid zijn we er aan gewend en lult er niemand meer over. Daar zorgen de Chemtrails dan weer voor. Vitamine C blijven slikken. Zoveel als je kunt verdragen. Alle kunstharsvullingen en amalgaan vullingen uit je bakkes laten halen en vervangen door goud en zirkon (op basis van zand = zirkonia

  Like

 2. De PvdA-ster en crimineel, ook TNO-crimineel -TNO werkte in WOII samen met de nazi’s – Jacqueline Cramer was minister van VROM toen haar PvdA-collega en stadsgenoot mr. Maserati Huub Möllenkamp door haar ministerie was gesnapt op criminele activiteiten. Hij mocht van haar ministerie gewoon doorgaan.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3801528/2014/12/01/VROM-liet-Rochdale-topman-Mollenkamp-gang-gaan.dhtml

  Uit de krochten van de PvdA-maffia

  PS. Nog steeds is niet bekend wie de moordenaar van Stanley Hillis is. 2 meter van de moordplek zaten 2 rechercheurs in een aanhangwagentje en een helikopter was op 1 km boven de moordplek aanwezig. De moordauto reed na de moord 500 meter de doodlopende weg in, keerde en reed weer terug en passeerde de moordplek weer.
  Hoe kan het dat men nimmer de dader heeft gevonden? Er is maar een voor de hand liggende oplossing.

  PPS. De heroïne hoerenloper Robbie Oudkerk doet net zoals zijn overgrootvader David Cohen zijn vernietigende arbeid, nu in opdracht van de staatssecretaris van Euthanasie Martin van Rijn, als projectmanager ouderenzorg in Amstelveen.
  Amstelveense oudjes zijn bang dat ze door deze heroïne hoerenloper met teveel testosteron worden aangerand voor dat ze zijn geëuthanaseerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.