Media -Maffia

Peter R. de Vries geeft Holleeder een klap voor zijn kop bij Matthijs van Nieuwkerk

( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIRMatthijs van Nieuwkerk laat zich weer misbruiken door Peter R. de Vries in de zaak Fred Ros. (video)
Peter R de Vries huilie WillemBij de verrotte corrupte DWDD- redactie met de gesubsidieerde Ratten Tommy, Boudewijn, Cees, Michiel, Pauline en Eef  onder leiding van de Eindredacteur ‘Onderwereld- Hoer Dieuwke Wynia’ geeft Peter R. de Vries volgens Matthijs van Nieuwkerk Willem Holleeder op zijn sloffen wel ff een klap voor zijn kop. In het echte leven zit Peter R. de Vries samen met zijn ‘swingers-vrouwtje Jacqueline’ aka “The Hole of Naarden” te janken bij de politie, nadat Willem Holleeder is vertrokken. En doen ze direct huilend en bibberend aangifte bij de politie om Holleeder de bak in te helpen.

Peter R. de Vries ontmaskert Matthijs van Nieuwkerk als zijn ‘VARA-Vieze Keith-Schandknaap’.

(als deze youtube niet werkt dan staat onderaan dit artikel waarom en hier de omweg link zodat deze video wel gezien kan worden)

‘Hyena- Nieuwkerk’:”Jij bent toch veel sterker Peter, dan Holleeder en kan hem zo een klap voor zijn kop geven,toch”.  De Eindredacteur ‘Hoer-Dieuwke Wynia’ van het laffe ‘Hyena’s Peter en Matthijs script’ krijgt spontaan van al die kinderlijke ‘Helden- jongens praatjes’ een natte doos.

De Media Ratten Bas van Hout en Peter R. de Vries hebben zich direct gemeld bij hun baas Holleeder.
Een paar jaar geleden durfde het ‘Hyena–duo’ Matthijs en Peter amper Willem Holleeder zijn naam uit te spreken, die twee walgelijke laffe aasgieren. Dat Holleeder niet een bazooka in hun respectievelijke villa’s schiet ( of laat schieten) na deze ‘Hyena-aasgieren-uitzending’ is ons een raadsel.

Blijft de ‘Justitie-Beerbut Peter R. de Vries en Willem Holleeder’ potdicht. 
R van RebelDe rechtbank in Haarlem bekeek dinsdag de geknipte en geplakte beelden ter zitting en was sprakeloos is dat nu de Held met altijd een grote bek bij al die Bral-Talk-Shows? De 56-jarige Holleeder staat daar terecht voor de bedreiging van De Vries. Peter R de Vries als Judas was te bang om zelf aanwezig te zijn. De Vries heeft het onaangekondigde bezoek van Holleeder als zeer bedreigend ervaren en kwade tongen beweren dat hij zich van angst spontaan had bescheten. Hij was bang dat de beruchte crimineel  zware hartpatient en zijn voormalige Boss hem te lijf zou gaan net als bijv. Thomas van der Bijl ( Van der Bijl is  vermoord mede voor ‘Bagger Peter R.de Vries’).  De Vries’ zijn swingers vrouwtje Jacqueline aka ‘The Hole of Naarden’ was getuige van de bedreiging en vond deze „heel beangstigend”. Dat is de vaste zin die zij altijd gebuikt als haar ‘Pooier Peter R de Vries’ weer eens  meer dan terecht bedreigd is en het dun door de broek doet.

Willem Holleeder meldde zich die avond rond 22.00 uur bij de Villa, Bordelo van De Vries en stak direct van wal toen de deur was open gedaan. Op de beelden maakt hij woeste armgebaren, loopt hij heen en weer en priemt hij bij herhaling met zijn wijsvinger in de richting van De Vries en eist zijn deel van het zwarte geld van de “Heineken –Ontvoering Film” ( dat laatste gedeelte heeft Justitie in overleg met De Vries weggeknipt.)

huilfoto Peter R de VriesPeter R de Vries heeft ook twee keer aangifte gedaan tegen Steve Brown o.a. voor het feit dat hij een pak slaag ( is waar) heeft gekregen van Brown en voor bedreiging door Brown (is leugen). Daarnaast heeft de Vries ook nog aangifte gedaan tegen Albert Kraus en die moest daardoor twee extra jaar zitten, omdat ook hij zijn V.I. kwijt raakte. Kraus eiste namelijk de niet verknipte beelden op waarmee De Vries hem samen met zijn moordenaar Rob Zegerius ( is pas veroordeeld tot 20 jaar cel) voor 8 jaar achter de tralies hielp. Ook eist inmiddels Arthur de verknipte beelden op, die hem de gevangenis in hadden geholpen. Deze ‘Zwarte Tranen-lijst’ is markant eindeloos van de slachtoffers van De Vries, die hij i.s.m. bepaalde onderwereld en/of bepaalde corrupte ‘Herman Bolhaar Jusitie’ de gevangenis in heeft geholpen of getracht heeft de gevangenis in te helpen zoals Brown. Zelfs voor levenslang, zoals bij Louis Hagemann met een gekochte verklaring van een aan de cocaine verslaafde derde rangs hoer de ‘Prostituee-Kroongetuige Renetta van der Meer’.

Maffia-Heineken ontvoering’ ‘Witwas–Film’ gaat om duistere reden in première in obscuur Singapore. Matthijs van Nieuwkerk zwijgt als het graf.
Blijkens de uitzending van maandag d.d. 1 december 2014 denken wij dat de hersens van Matthijs ernstig zijn aangetast door de cocaïne en drank. En het te veel in de konten knijpen van de stagiaires bij de DWDD redactie. Met stijgende verbazing en walging en misplaatste woede gekeken naar de Matthijs en Peter Helden‘Hyena- Show’. Matthijs van Nieuwkerk is kennelijk totaal de weg kwijt geraakt sinds hij als ‘Staats–Miljonair’ ongestraft de” Vieze Keith” mag uithangen bij de Link(s)e VARA Mathijs van Nieuwkerk’: “Maar Peter jij kan Willen Holleeder toch makkelijk aan. Waarom heb je hem geen klap voor zijn kop gegeven?” Tja, Peter schut beamend met zijn grote waterhoofd dat als hij dat gewild had dat ook makkelijk had gekund als de ‘Sterke’- man van de Media–pulp- maffia. Maar toch enigszins stotterend als een ras narcist met minderwaardigheid complex : “Ik stond wel in mijn ‘VVD-speedo’ met mijn swingers vrouwtje Jacqueline en Willem had een helm op en een jas en zware handschoenen, want anders had ik hem wel een klap voor zijn kop gegeven ”.

Peter R. de Vries krijgt instructies in het bos van zijn Baas Holleeder. Holleeder eist geld. 
Willem Holleeder Peter R de Vries in het bosNog geen paar jaar geleden werd de naam Willem Holleeder door Mathijs van Nieuwkerk en Peter R. de Vries met ingehouden zichtbare angst uitgesproken, gefluisterd: “Holleeder Nederlands grootse en machtigste Maffia Baas van Nederland”. Toen hoefde Holleeder maar te piepen en kwam Peter R. de Vries als een raket zijn reet likken. Maar sinds zijn kaak is gebroken door Dick Vrij  Vast’ en ‘Bagger-Peter R. de Vries’ weet hoe de ‘Justitie-vlag’ er voor staat is Holleeder verworden tot een ‘geverfde vogel’ voor aasgieren typetjes als ‘Lafbek Peter R. de Vries’ en zijn ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’. En dat allemaal ook nog op kosten van de belasting betalers en onder leiding van Eindredacteur ‘Onderwereld- Hoer Dieuwke Wynia’ .

Steven Brown veroordeeld wegens mishandeling van Peter R. de Vries.

Toen Brown de ‘SBS–Held’ en Sterke- man Peter R. de Vries twee keer tegen kwam schopte hij hem bij de eerste ontmoeting feestelijk als een Bitch onder zijn stinkende laffe reet. De tweede keer gebruikte Brown de ‘Sterke-SBS- man Peter R. de Vries’ bij de RAI als een huilende en piepende boksbal. Dat is zijn ‘VARA–schandknaap- Van Nieuwerkerk ‘natuurlijk allemaal weer vergeten. Maar wij kunnen u verzekeren indien hij Brown en/of de ‘Street soldiers redactie’ Van Nieuwkerk tegen komt, hij dan wel opeens wel alles weer weet en nog veel meeeeeeeeer vuiligheid. Matthijs van Nieuwkerk met zijn door cocaïne en liederlijke gedrag aangetaste hersens is ook even vergeten dat hij in de pers ooit verklaard een rol beroerte te hebben gekregen, toen Holleeder hem alleen gedag zei, terwijl hij Holleeder voorbij fietste als een angsthaas. Nou, dan kan hij zijn borst nat maken.

Maar goed,nu heeft Peter R de Vries 25 jaar lang als loopjongen mogen mee eten bij Willem Holleeder (en Cor van Hout en Klaas Bruinsma) en helpt hij met een satanisch genoegen Holleeder met een big ‘Judas-smile, waarschijnlijk levenslang de gevangenis in gezien zijn leeftijd.

Opmerking: kennelijk heeft dat Media-Maffia Tuig tegenwoordig een of ander virus op de filmpjes van Matthijs van Nieuwkerk( en andere Noir-filmpjes): “Peter R de Vries geeft Willem Holleeder een klap voor zijn kop”  gezet. We hebben diverse twitters en mails ontvangen dat men het filmpje niet kunnen zien:Tja, ze doen er alles aan om de SBS-Tokkie ‘s dom te houden. Misschien dat het met deze link wel werkt.

11 antwoorden »

 1. [video src="http://www2.crashrecovery.org/daily/04.12.2014/Peter_R._de_Vries_geeft_Willem_Holleeder_een_klap_voor_zijn_kop.flv" /]

  SIZE(Peter_R._de_Vries_geeft_Willem_Holleeder_een_klap_voor_zijn_kop.flv)= 64463482 (62M)
  MD5(Peter_R._de_Vries_geeft_Willem_Holleeder_een_klap_voor_zijn_kop.flv)= 20e13d9f383ddb413926f101bbc8033e
  SHA1(Peter_R._de_Vries_geeft_Willem_Holleeder_een_klap_voor_zijn_kop.flv)= 5c4ff1a449c9cc1581b112c2654ff06037e82b4e

  Like

 2. Als ik me niet vergis,heeft Willem Holleeder toch een keer naast Matthijs van Nieuwkerk gereden op zijn scooter,toen Matthijs flapdrol van Nieuwkerk op zijn fiets zat?En toen was Matthijs van Nieuwkerk,toch helemaal in shock,panisch,en bijna van zijn fietsje gevallen?toch?En dan nu een beetje stoer doen tegen Peter.r Debiel,”zo van…jij had hem wel ff een pak slaag gegeven,als het zou moeten”.Matthijs van Nieuwkerk,is nog irritanter dan Kwalbert de Hinde,Kwalbert de Hinde weet niet BETER…Matthijs van Nieuwkerk,is bewust een irritante PROVOCATEUR!met zijn “charmante” INGESTUDEERDE gimmick.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.