corruptie

Oplichting bij Misdaad-corporatie groter dan gedacht zoals altijd. Niemand gearresteerd.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er komt maar geen einde aan de reeks Megafraude’s van de Mark Rutte‘Ratten in pak’ in “Banana-Fraude-Nederland”.
Wat doet in Godsnaam de ‘VVD- showbizz -Justitie’ van ‘Bral Ivo Opstelten’ daar tegen? Doen ze nou helemaal niets tegen hun ‘Ratten in pak-plaag’? Waarom? De Rotterdamse Misdaad-woningbouwcorporatie Havensteder is voor veel meer geld opgelicht dan eerder dit jaar werd ontdekt tijdens verhoren van de ‘Bral-parlementaire enquete woningcorporaties’.’ Snake in Suit Marcel de Vries’: “Schade in Vestia komt door de incompetente en corrupte minister Spies.”

Dit blijkt uit een onderzoek van forensisch bureau Integis, dat afgelopen maanden werd verricht op verzoek van de misdaad-corporatie. Uit het onderzoek blijkt dat de kasbeheerder van de rechtsvoorganger van Havensteder (PWS) gedurende vijf jaar minimaal €140.000 smeergeld heeft aangenomen bij het afsluiten van financiële contracten op zijn ‘Snake in Suits-Hobby’s’ van dure Callgirls en zijn drugs te financieren. Eerder werd er vanuit gegaan dat het om een bedragje van €100.000 ging voor wat sigaren. Ook blijkt dat de financiële producten waarvoor smeergeld betaald werd niet altijd de meest optimale waren, zodat de schade voor de corporatie mogelijk nog hoger uitvalt. Tijdens een verhoor van de  versufte -parlementaire enquete, afgelopen juni, meldde voormalig  ‘Graai-kasbeheerder Marcel de Vries’ van de ‘Misdaadgroep-Vestia’ dat niet alleen hij Sjoerd Pottersmaar ook een collega bij een andere corporatie smeergeld had aangenomen van financiële tussenpersoon FiFa-finance. Naar aanleiding van deze uitspraken werd Havensteder-kasbeheerder Arjan H. op staande voet ontslagen. Havensteder heeft inmiddels aangifte gedaan tegen alle betrokken personen, waaronder de voormalige kasbeheerder, en zal er alles aan doen om de schade op hen te verhalen(kuch). En zoals gebruikelijk in deze Mega-Fraudes en diefstal zaken van de ‘Ratten in pak’ is er niemand gearresteerd. Nee, want als het om Fraudes gaat heeft de ‘Joden en Arbeiders Verrader Lodewijk Asscher’ het te druk met zijn ‘VVD –Gestapo-man- Sjoerd Potters- jacht’ op die paar bijstandsmoeders, die een paar knaken zwart hebben verdient met toiletten boenen bij de ‘Ratten in pak’ om hun kinderen te eten te kunnen geven .

En dan te bedenken in het licht van het voorgaande dat iemand als Nico van der Ham met alle respect met een marginaal Volks-weblogje, dat zich inzet tegen onrecht voor de Rechter wordt gesleept (video) wegens smaad een laster  jegens een van die ‘Graai-Woningbouw- coöperaties  in zijn geval Stadgenoot’. Het meest wrange is nog dat Stadgenoot Nico voor de rechter sleept op kosten van de huur opbrengsten en Staats-Subsidie’s .Dus welbeschouwd betaald Nico ook nog de advocaat van Stadgenoot die om nu het leven zuur maakt ook.

4 antwoorden »

 1. Plasma technologie maakt Amerikaans state of the art oorlogsschip operationeel volledig waardeloos. Luister vanaf minuut 48 naar de ervaringen Veterans Today member met Keshe (warm aanbevolen voor de ongelovige Thomassen en chronische doom denkers)

  Two VT Radio Videos about “The Trip to Syria” (including a Keshe Free Energy Update)

  Go to minute 48:00 to hear about the REMARKABLE technologies shortly (within a year (?)) to come out via the Keshe group, China, Russia; for transportation, health, etc.]

  During the first part of the show, Mike discusses more details about his trip to Syria and Lebanon. Brett comes on at the 48:00 mark to discuss some amazing details of the latest technology coming for Keshe in Iran. Lots of very interesting technology is discussed so this is a must listen.
  http://kauilapele.wordpress.com/2014/12/14/two-vt-radio-videos-about-the-trip-to-syria-including-a-keshe-free-energy-update/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.