Media -Maffia

Is Willem Holleeder hersendood? En wat bezielt zijn advocaat Stijn Franken.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Willem Holleeder moet van het Amsterdamse ‘Showbizz- OM’ voor Willem Holleeder Peter R de Vries in het bosvermeende  bedreiging en afpersing  aan het adres van zijn ‘loopjongen Peter R. de Vries’ 3 jaren de bak in. Waarom laat de advocaat Stijn Franken van Willem Holleeder hem als een totaal willoze handelingsonbekwame naar de slachtbank leiden door de OvJ. Koos Plooij en zijn ‘Politie-informant Peter R. de Vries’?
Willem Holleeder komt niet meer levend uit de cel  met dank aan zijn loopjongen de ‘Judas Peter R. de Vries, die ook nog bij zijn ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ pochte Willem Holleeder een klap voor zijn kop te hebben gegeven. Toch beroept Willem zich op zijn zwijgrecht als lopende dode in het megaproces Andes. Zijn advocaat beroept zich kennelijk ook op het zwijgrecht als het gaat om de aangifte van ‘Bagger-Peter R, de Vries’ en zijn ‘swingers-vrouwtje Jacqueline’, want die geeft nog niet één bral in deze.

Wat bezielt Willem Holleeder om geen verweer te voeren tegen de valse aangifte van zijn ‘loopjongen Peter R. de Vries.’ Waarom geeft hij geen opening van zaken dat Peter R. de Vries  o.a. betrokken  is bij de moord op Thomas van der Bijl en het plegen van meineed  in n.b. de Passage Liquidatie- zaak voor zijn voormalige Boss Holleeder. Waarom wordt hij ook geen Kroongetuige-miljonair en helpt hij zijn loopjongen ‘Judas-Peter R. de Vries’ en zijn beschermheren de ‘Herman Bolhaar –Justitie- kliek’ verschut?  Er is voor de gemiddelde Nederlander geen touw meer aan vast te knopen.  Willem Holleeder de hoofdpersoon in de komende zogenaamde Amerikaanse Film productie de Heineken- Ontvoerders  is nog voor de première voor drie jaren de gevangenis in geholpen door zijn eigen Ghost -writer van die Film en Witwasser Peter R de Vries. En het bizarre in deze is dat de gehele Nederlandse Pers er angstig het zwijgen toe doet .

OvJ Koos Plooij liegt.

Heineken Film

De OvJ. Koos Plooij noemt Peter R. de Vries tijdens de zitting een journalist en dat is om te beginnen een juridische leugen. Het Gerechtshof te Amsterdam verklaarde  al in 1993 dat Peter R. de Vries gerekend mag worden als volwaardig lid van de ‘Klaas Bruinsma Maffia’. Niks journalist dus. Waarom kwam Holleeder en zijn advocaat daar niet tegen in verweer?

We gaan verder. Waarom verweerde Holleeder zich niet tegen de  valse aangifte van Peter R. de Vries middels bewijzen en getuigen dat Peter R. de Vries al meer dan 25 jaar een loopjongen  is van o.a. Holleeder en Cor van Hout? Waarom voerde Holleeder niet aan dat hij en Cor van Hout hun Peter R. de Vries van talloze tips hebben voorzien om hun concurrenten in de Volks-onderwereld uit te schakelen? Waarom toonde Holleeder niet aan middels bewijzen en getuigen dat De Vries ontelbare malen op zijn kosten in de bordelen van Cor van Hout heeft gelegen. Waarom voerde Holleeder niet aan middels bewijzen en getuigen dat De Vries talloze malen zwart is betaald middels goederen, hoeren, en geld om hand spandiensten te verrichtten voor Holleeder en Cor van Hout? Waarom ? Is Willem hersendood?

Heineken Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout .

Waarom voerde Willem Holleeder niet aan middels bewijzen en getuigen dat Peter R, de Vries voor hem en Cor tonnen heeft witgewassen met het zogenaamde Heineken-Kidnap boek en  de Witwas Maffia Heineken- film? Wat bezielt Willem Holleeder? Is hij hersendood? En wat bezielt zijn advocaat? Is die ook hersendood? Wat bezielt Holleeder om niet tijdens deze zitting aan te tonen en te bewijzen dat de relatie tussen hem en De Vries niet één was van een willekeurige journalist, die in zijn uitoefening van zijn beroep door een ordinaire doorgedraaide kruimel crimineel even is bedreigd bij zijn ‘Bordela-Villa’. Maar dat het hier ging het om een pittig gesprek van twee onderwereld figuren, die al meer dan 25 jaar in de zelfde Misdaadgroep zitten en waarvan Holleeder de Godfather was/is en De Vries één van de loopjongens. Waarom geeft Holleeder geen opening van zaken tijdens deze zitting? Is hij hersendood?

En tot slot : Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.

12 antwoorden »

 1. Een logische verklaring op jouw vraag bovenaan dit artikel zou kunnen zijn dat er krachten aan het werk zijn sterker dan Holleeder en waar hij respect voor toont.
  Welke krachten dat kunnen zijn? Steve, jij kent toch de onderwereld?

  Like

 2. Veterans Today Radio (1-5-15) Stew Webb, Jim Dean, Preston James

  VT Radio 1-5-15… Kp note… “I found this interesting and Illuminating”

  Preston James VT 1-7-15… “Putin’s Opportunity to Bust the US Petro Dollar”
  Posted on 2015/01/07 by kauilapele
  veterans_today_banner_NEW_24veterans_today_preston_james_banner_19Another indication that Russia/ Vladimir Putin is “on our side” for dismantling the criminal cabal and helping to bring the world to a brighter place for all.

  http://www.veteranstoday.com/2015/01/07/putins-opportunity-to-bust-the-us-petro-dollar/

  “The BRICS Banking System is known to be based on Gold, Silver and real commodities unlike the Rothschild’s largest Franchisee the Federal Reserve System.

  “The private Federal Reserve System, which is neither a Bank nor a Reserve, is based on Fiat private money, best considered counterfeit money.

  “The US Petro Dollar was negotiated as the World’s Reserve Currency and the only payment the Mideast Oil producers would accept from that point on in exchange for the USA protecting the Oil Producing Countries.

  “…efforts to completely “Audit the Fed” have been successfully blocked by the Organized Crime Cabal (OCC) which is known to be empowered by the private Rothschild Banking System and their American Franchisee the Federal Reserve System.

  “Has the OCC unknowingly created its own financial trap with ISIS/ISIL/Daish?… Apparently the goal of this manipulated drop in World oil prices by the agents of the OCC was to create serious financial stress for the Russian Federation and President Putin, to bring them to their knees.
  Lees meer: http://kauilapele.wordpress.com/2015/01/07/preston-james-vt-1-7-15-putins-opportunity-to-bust-the-us-petro-dollar/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.