Media -Maffia

Volksnieuws breekt eigen record van meest gelezen en door getwittert artikel in het buitenland.

( van onze The Guinness World Records redactie )

Justitie heeft de penoze van vandaag zelf gecreeerd.Amsterdam-Noir- Meldden wij onlangs nog dat het artikel: “Greetings from the Dutch Underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown. “8 duizend keer  was door getwittert en daarmee een record zette van het meest gelezen Engelstalig artikel uit Nederland. Nu is het artikel de 9000 duizend keer door getwittert gepasseerd en daarmee heeft het artikel het oude record gebroken. En Nederland Internationaal als Banana-republiek met intens corrupte journalisten als ‘Bagger Peter R. de Vries‘ en Elite (VVD) pedofielen als Joris Demmink en Ed Nijpels op de kaart gezet. Inmiddels is het artikel meer dan twee miljoen keer gelezen in het buitenland en is het einde nog niet inzicht. Op naar de 10.000 duizend  x doorgetwittert!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.