Elitaire Misdaad

‘Graai-bisschop’ krijgt Farce baan in ‘Witwas-Vaticaan’.

( van onze Internationale Vaticaan Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kinderporno en cocaïne gevonden in Maffia-Witwas-centrale Vaticaan. vatican money
Een omstreden Duitse  Graai-bisschop die moest vertrekken vanwege een extreem dure verbouwing van zijn Paleis, heeft een nieuwe farce  baan gekregen. Franz-Peter Tebartz-van Elst is in december aan de slag gegaan in het Vaticaan en heeft inmiddels al een lunch  ‘werk’ bespreking achter de rug met de Nederlandse Vaticaan Ambassadeur Klaploper de ‘Dutch Prins Jaime’.De Prins en de Graai Bisschop hebben een zeer constructief gesprek gehad over hun gezamenlijke voorkeur voor Paleizen en Graaien en ontkent tijdens de lunch cocaïne te hebben gesnoven .

Hij gaf wel toe iets te veel champagne  te hebben genuttigd, maar gaf als excuus daarvoor steeds op de Paus en en zijn neef King Willem te hebben geproost. Dat meldden diverse Duitse media zaterdag. Tebartz-van Elst werkt  ( = Klaplopen) voor de zogeheten Pauselijke Raad voor de Bevordering van de Nieuwe- Graai maar raak- Evangelisatie. Die moet ontkerkelijking van Pedofiele cocaïne snuivende  Priesters  in Europa en de Verenigde Staten tegengaan en het Graaien bevorderen.

Pope Francis blesses Steve Brown’s ‘Peole’s jutice’.

De armen betalen de Paleizen. Het Vaticaan lijkt wel “Banana-Fraude-Nederland” met King Willem. Tebartz-van Elst was een corrupte  bisschop van het Duitse Limburg, die leefde alsof hij een Europese King was. In dat ‘Royal-bisdom’ ligt onder meer Frankfurt. Eind 2013 werd hij op non-actief gesteld. Daarna diende hij bij de paus zijn ontslag in. Hij was in opspraak geraakt omdat de renovatie en nieuwbouw van zijn Paleis tientallen miljoenen duurder waren uitgevallen dan de begrote 5,5 miljoen euro. De verbouwing zou onder meer zijn betaald met geld dat bedoeld was voor armenzorg. Met het stelen van de arme leek de Bisschop even op de PvdA ‘Dakloze dief Bert van de Roest’ en King Willem. Vanwege de ophef stapten relatief veel Duitsers uit de Rooms-Katholieke Kerk. Het gros van de Nederlandse burger bleef gewoon stug staren naar ‘ik hou van Holland’ en ‘Boer zoekt Hoer’. En dus bleef  in “Banana-Fraude-Nederland” al het Graai en Naai ‘werk’ van de ‘Ratten in pak‘ ten koste van ‘Jan met de Pet’ bij het oude.

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s