Misdrijf

Onderzoek naar Pedo-pater ‘loopt nog’ niet zo lang als dat van ‘Pedo-Joris Demmink’.

( van onze VVD Pedo- Klasse- Justitie)

AMSTERDAM-NOIR-Brazilië,waar zijn 4000 Vaticaan glas in loodverdwenen  straatkinderen gebleven’. Bij de Dutch Pater?
Het ‘Doofpot-onderzoek’ naar de Vlaamse pedo pater, die wordt verdacht van arbeiders en wezen kindermisbruik en nu illegaal een weeshuis ‘Pedo-centrale’ runt’ in Brazilië, loopt nog bij lange na niet zo lang als dat van de Top VVD-er  en ex OM Boss Pedo-Joris Demmink. Dat laat de corrupte Bredase congregatie Priesters van het Heilig Hart van Jezus en Pedo’s weten.

Prince Andrew Pedo Duke of York ook gesignaleerd  inWeeshuis.
Pedo DukeTegen Omroep Brabant  bralt de overste dat de pedo-pater het wees ‘Pedo Horror-huis’ op eigen gelegenheid heeft opgezet om aan zijn pedo behoeftes te voorzien en dat van hoog geplaatste ( Royal) Elite’s,  maar daarbij wel steun kreeg van de congregatie: ,,We hebben een aantal jaar geleden gezegd dat hij er mee moest stoppen en hem verder zijn gang laten gaan met de Derde Wereld Kids. Hij heeft namelijk uitmuntende contacten in de hoogste kringen en de Kids zijn allemaal zwerfkinderen waar niemand naar omkijkt.”

Het Witwas- Maffia- Vaticaan heeft nog wel een farce-baantje.
Schakenraad wil de pedo-pater evenwel niet terughalen uit Brazilië: ,,Die beslissing ligt in Rome bij het Vaticaan en dat ligt ook bomvol met kinder- porno en cocaïne. Dat wachten we af. We willen geen tekort doen aan de slachtoffers, maar we willen ook in de gaten houden hoe het met onze pater ‘Pedo- Pooier’ gaat. Hij is nog niet schuldig bevonden, Ra, ra, hoe kan dat?” De pater wordt al sinds de jaren zeventig beschuldigd van kindermisbruik, maar beschikt over explosieve belastende informatie over hoge Kerk, Politieke, Justitie Bestuurders en de Royal’s in binnen en buitenland , aldus actualiteitenrubriek Brandpunt. Hij kan ook in het Braziliaanse ‘pedo-weeshuis’ zijn handen niet thuishouden.

Dertig jarige Justitie onderzoeken eerder regel, dan uitzondering in Elite-Pedo-zaken.
Een onderzoek van de ‘VVD- Justitie’ van 30 jaar naar een praktiserende ( verkrachtende) Pedo- pater is zo ongeveer het snelste wat Ivo Opstelten ervan kan maken in dat soort zaken. In die periode is het niet overdreven op grond van de feiten en omstandigheden in deze zaken te stellen, dat de pedo- pater zich minimaal in die onderzoek-(Doofpot)-periode aan honderden kinderen heeft vergrepen. En is daar Justitie en/of Opstelten door opzettelijk stil te blijven zitten niet mede schuldig aan? Trouwens terwijl wij dit tikken ligt de pedo-pater nu een kind te verkrachten. Wie doet hem wat? Justitie in ieder geval al dertig jaar niets.

12 antwoorden »

 1. !!!!!waarschuwing!!!!

  bevat zeer schokkende getuigenissen van twee kinderen die van kleins af aan zijn misbruikd in JD achtige kringen en gedwongen werden rituele babyoffers te doen.

  ook de nederlandse elite is volop betrokken bij dit soort zaken.

  Zwijg niet langer!!!!

 2. Vanavond toont het tv-programma Brandpunt aan dat de Vlaamse pater Jan, die werkt voor een Nederlandse congregatie, in Brazilië een weeshuis runt. De pater zou jarenlang in België kinderen hebben misbruikt. Na zijn emigratie naar Brazilië kwamen ook daar beschuldigingen en meldingen binnen van seksueel misbruik. Maar het OM in Brazilië doet er niks mee, zo blijkt uit de Brandpuntuitzending van vanavond.
  http://www.radio1.nl/item/267189-Vermeende%20pedopater%20heeft%20weeshuis%20in%20Brazili%C3%AB.html

 3. en wat ze erin die tv studios uitvreten met die jong die te gast zijn bij spelprogrammas en zo door gasten als van dis marie huybrechts paul de leeuw mathijs van nieuwkerk carlo boshard gerard joling gordon albert verlinde joop van de ende enz

 4. LS…

  Satan, die wij god noemen is in feite de grootste pedo-bordeelhouder van het Universum. De Aarde genaamd en ooit bedoeld als het paradijs maar verkracht en vernield door de nakomelingen van satan, de elite genoemd !

 5. die paus van nu dat is er een meteen als die ergens op bezoek komt trekt die die klein jong uit het publiek langs de kant en gaat ze aflebberen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s