Politiek

Super-Corrupt Trio Brinkman, De Graaf en Barth bespreekt “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-De waanzin kent geen grenzen in “Banana-Fraude-Nederland “. Elco Brinkman
CDA, D66: kabinet naar huis sturen helpt niet bralt het schaamtelozere en gewetenloze trio Elco Brinkman, De Graaf  en Marleen Barth, die alle drie stuk voor stuk zo hun zakken hebben gevuld dat zij veelvoudig Miljonair geworden zijn zonder ooit een dag eerlijk te hebben gewerkt. Het trio zijn bejaarde ‘Graai en Naai Kings’, die zijn weerga niet kent in de geschiedenis, op misschien de Top VVD-er Pedo ‘Rose Ed Nijpels’ (18 Graai-Banen) na. In elke ander fatsoenlijk land waar de Rule of Law zou gelden had dit trio al jaren in de gevangenis gezeten, maar in Nederland kunnen zij hun walgelijke praatjes nog venten op de Radio ook.

In bed met Marleen Barth kost een paar centen.
JanHoekema MarleenBarthDe coalitiepartijen VVD en PvdA liggen voortdurend met elkaar overhoop, zoals een loverboy (VVD) met zijn slachtoffer (PvdA) ,maar het kabinet naar huis sturen helpt niet. CDA-senator Elco Brinkman bralde dat zaterdag in het radioprogramma Kamerbreed. Ook de corrupte D66-senator Thom de Graaf ( zie noot) vindt dat het kabinet te weinig ambitie toont, maar dat een kabinetscrisis geen oplossing biedt voor ons ‘Ratten in pak’. „Het gaat niet om het kabinet, maar om het Graai-beleid en ik moet eerlijk zeggen dat mij ook geen windeieren heeft gelegd.” Brinkman en de Graaf brallen dat het niet om het kabinet gaat, maar om het beleid. Maar wie voert dit beleid dan uit? Volgens ons is dit toch het kabinet! Dus lijkt het ons verstandig om toch het kabinet naar huis te sturen. Of knappen zij soms het vuile werk op voor het CDA en D’66?

 2, 5 miljoen Burgers zuchten onder armoede grens is het Corrupte Trio niet bekend.
Brinkman en De Graaf debatteerden in Kamerbreed met elkaar en met hun PvdA ‘Graai-collega
Marleen Barth’ in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart. De nieuwe Statenleden bepalen in mei de samenstelling van de Eerste Kamer. VVD en PvdA hebben nu in de Senaat geen meerderheid, waardoor ze daar afhankelijk zijn van de oppositie. Volgens De Graaf moet er „een buitenaards wonder gebeuren” wil dat straks veranderen. De afgelopen jaren steunde het kabinet in de Eerste Kamer herhaaldelijk op de „bevriende Ali Baba -oppositie“: D66, ChristenUnie en SGP. Volgens De Graaf is het zeer de vraag of coalitie en de drie oppositiepartijen na de verkiezingen nog een meerderheid houden in de Senaat. Het kabinet zal dan met het CDA moeten gaan praten, vindt hij. De D66’er noemde het verbazend dat de sluwe CDA-leider Sybrand Buma heeft gezegd dat hij het kabinet geen helpende hand wil toesteken. Volgens de liegende Marleen Barth zitten kiezers vooral te wachten op stabiliteit. „Nederland snakt naar rust van al die roof en plunder praktijken van mijn soort ‘Ratten in pak.” Dat is volgens haar goed voor het vertrouwen in de Casino Kapitalisme roof de arme scheel economie. Nieuwe bezuinigingen zal de PvdA „niet meer meemaken met hun farce slogan “ Eerlijk Delen”, benadrukte de ‘Miljonair Graaier- Barth’. Zij wees erop dat CDA en D66 verder willen snijden in de overheidsuitgaven om de lasten met 5 miljard euro te kunnen verlagen. Volgens Brinkman en De Graaf schuift het kabinet de lastenverlichting voor zich uit, omdat de regeringspartijen het onderling niet eens zijn.

Noot: Graai-Strafblad D’66 Boef Thom de Graaf
De Graaf was plaatsvervangend griffier van de Raad van Beroep/Ambtenarengerecht te Arnhem, gastdocent aan de School Koninklijke Marechaussee, lid van de veiligheidscommissie KNVB, lid van de Commissie-De Koning inzake staatsrechtelijke vernieuwing en bestuurslid van de Stichting Parlementaire geschiedenis, voorzitter van de Nationale Hoorstichting en de Visitatiecommissie Investeringsbudget Landelijk Gebied. Daarnaast was hij lid van de adviescommissie Draagvlak en Evaluatie Ontwikkelingssamenwerking. De Graaf is momenteel voorzitter van: de Euregio Rijn-Waal; de Raad van Toezicht van de Consumentenbond en van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (vanaf 1 maart 2006). Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Parlementaire Geschiedenis; voorzitter van de Stichting Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar; lid van Comité van Aanbeveling van Students for Students en éen voorzitter van de Commissie Nationaal Plan Toekomst Onderwijswetenschappen. In 2011 is De Graaf verkozen tot lid van de Eerste Kamer. Per 1 februari 2012 werd hij voorzitter van de HBO-raad (sinds 18 april 2013 Vereniging Hogescholen) en per die datum legde hij zijn functie als burgemeester neer. Bij de Vereniging Hogescholen volgde hij wederom Guusje ter Horst op.[5]

 

4 antwoorden »

 1. Made in Babylon

  Gij zijt stof en tot stof zult gij weder keren.

  Stof tot na denken, wat ging aan het den(k)en voor af (stof>materie>materialisme)

  All what Matters is Objectivity: Fooled A Round the Objects of Objectivity

  Best Awakening Film Trailers 2015 The Holographic-Disclosure

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.