corruptie

‘Playboy Samsom’ bedreigt OM voor timing vonnis van rovende partijgenoot Bert van der R.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA ‘Daklozen dief Bert v.d. R.’ kan geen afstand doen van de Bert van der Roest‘PvdA-Lifestyle’. 
Onvrede bij nog niet gearresteerde leden van de  Top van de PvdA en hun leider ‘Playboy Diederik Samsom’ over timing zaak Van der Roest, omdat het de ziel van de Duivelse PvdA raakt. De corrupte PvdA-fractie in Utrecht is kwaad, nu hun rovende ex-PvdA-raadslid Bert van der Roest op 3 maart voor de rechter moet komen, want daarmee wordt de normloosheid en corruptie van de PvdA bloot gelegd. De sociaal democraten  arbeiders verraders vrezen gezichtsverlies omdat de uitspraak één dag voor de statenverkiezingen wordt verwacht.


PvdA: Wij zijn allemaal Bert van de Roest. Politie waarschuwt voor ‘Roest PvdA-bendes’ die nu weer stelend, liegend en bedriegend door de Gemeentes trekken.
De negatieve publiciteit zou afstralen op de verkiezingscampagne van de PvdA, melden diverse bronnen aan Volksnieuws uit Amsterdam. De ‘Daklozen dief -Roofraadslid Van der Roest’ wordt verdacht van verduistering van geld van de stichting Straatnieuws in Utrecht. Hij jatte van de aller armste. Hij plunderde de kas van de daklozenkrant, ten tijde van zijn raadslidmaatschap in Utrecht. Het geld ging onder meer op aan bier, hoeren, drugs en een Griekse vakantie. Over het exacte bedrag wordt al sinds het uitkomen van de affaire gesoebat, want men kan veel zeggen van PvdA-ers, maar eens gestolen blijft gestolen. PvdA ‘Daklozen-dief Bert van de Roest’: ‘Schuld afgelost’ op mijn manier en volgens mijn berekening”.

Geen meerderheid “Lieg en Bedrieg Kabinet” bij verkiezingen.Notoire PvdA Boef Henk Kool ook betrapt op smijten met armoede gelden.

Twee weken na de rechtszaak wordt uitspraak gedaan. Dat betekent dat het vonnis op 17 maart, één dag voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten, wordt uitgesproken door de strafkamer van de rechtbank. Saillant is dat de zaak in eerste instantie zou dienen op 11 november, toevalligerwijs de naamdag van de heilige Sint-Maarten, beschermheilige van de armen, die dagelijks worden kaal geplukt worden door de PvdA en opgeborgen in de ‘Kapo Jetta Klijnsma Werk Kampen’(Video). Die zitting ging echter niet door omdat er stukken in het strafdossier ontbraken. PvdA-gewestbestuursvoorzitter Erwin Kordes ( nog niet betrapt op corruptie) spreekt van een ´vervelende situatie en onze Partijleider Samsom heeft via Ivo Opstelten het OM onder druk gezet. Hij weet niet of de negatieve publiciteit de campagne zal schaden. „Ik ben niet zo goed in voorspellingen en wij staan dagelijks negatief in de publiciteit en het ergste wat ons kan gebeuren is dat wij gaan rentenieren in het Luxe Wachtgeld .”

PvdA: Schandalig, maar wij doen het allemaal  in meer of mindere maten. Het roven houdt maar niet op: Deelraadslid PvdA Lorna K. jat  ook subsidie van de armen.
PvdADe huidige fractievoorzitter van de PvdA in de provincie, Kees de Kruijf, liegt dat de kwestie nog niet aan de orde is geweest. „ Het is natuurlijk schandalig wat hij heeft geflikt, maar ik neem aan dat iedereen begrijpt dat het gedrag van een individu niet voor de hele partij geldt.” PvdA-fractievoorzitter Marleen Haage in Utrecht wil niet reageren. „Als de rechter spreekt houdt de politiek haar mond…”Het Openbaar Ministerie zegt dat de datum samen met de rechtbank en de advocaat van Van der Roest is vastgesteld. Woordvoerder Mary Hallebeek wijst de suggestie dat de datum vlak voor de verkiezingen is gepland om gezichtsverlies toe te brengen, van de hand. „Wij hadden de zaak al veel eerder willen afdoen en baalden dat de zitting in november niet door kon gaan.” Bert van der Roest reageerde ook lichtelijk beledigend  en liet ons weten dat hij de ophef van de PvdA niet goed berijpt. Bert: “Kijk wat ik heb gedaan, plaaselijk wat Daklozen bestelen is Peanuts vergeleken wat Dijsslebloen nu flikt met de Griekse (werkloze, hongerende) arbeiders, die hij volledig laat kaalplukken door de EU-Elite”.

Opmerking:  Nog nooit vertoont. PvdA volgt Volksnieuws uit Amsterdam: Stem niet op PvdA.

4 antwoorden »

  1. Ir. Samson bedreigt OM en op de achterbank van hun regeringslimousines bedriegen staatsecretarissen drs. Martin van Rijn – vader van de dementerende en langs haar enkels urinerende moeder – en drs. Jetta Kleinsma – met haar butler Ard van Rijn eigenaar van een geroofd pandje met 19 ramen in de Bazarstraat 17 waarde 2015 Eur 2 miljoen – de zorggenieters, zie http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/lage-inkomens-dupe-van-hervormingen-zorg
    Gemeente Amsterdam gaat weer haar pooiersrol opnemen en gaat werkplekkencreëren voor werklozen op de Wallen. Manager wordt de wereldberoemde prostituant en evenknie van DSK, Robbie Oudkerk. Er is reeds een plein naar hem genoemd, het Oudkerksplein, eve google earth kijken waar het is. Op dit moment is deze heroïne hoerenloper manager ouderenzorg van de gemeente Amstelveen. Zijn voorlaatste baan, lector lifestyle van de Haagse Hogenschool, heeft hij moeten opgeven na grote druk van de ouderen van de studenten van deze HBO-instelling. Bij nader inzien blijkt ook de functie manager ouderenzorg minder geschikt te zijn, gelet op zijn sexuele voorkeur: het uitwonen van de zwaksten in de samenleving, de heroïnehoer. Dus op naar de machtigste functie in Nederland: manager van de Wallen.
    De PvdA werkt aan uw arbeidsplek op de Wallen: stem dus voor meer arbeid op de PvdA. De prostituee tevreden en de prostituant tevreden. http://www.parool.nl/parool/nl/30700/OPINIE/article/detail/3848445/2015/02/10/Amsterdam-moet-niet-zo-naief-zijn-over-prostitutie.dhtml

    Uit de kroeg

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.