corruptie

De ‘Corruptie–Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-NS-Omkoping’ bij aankoop treinen. Niemand gearresteerd. Ruime steun Richard de Leeuwin Kamer voor ‘VVD-Maffia-echtpaar Melanie en Haro Schultz’
Om de haverklap rijden de treinen niet op tijd, maar als het op corruptie aankomt in “Banana- Fraude-Nederland” dan rijdt ook de NS extreem op (Graai) tijd. De NS doet een Doofpot- onderzoek naar een ingehuurde ‘VVD-consultant’ die was aanbevolen door de VVD ‘Declaratie Koning Mark Verheijen’. Die crimineel heeft in ruil voor honderd duizenden euro’s informatie van de NS gelekt naar treinbouwer Bombardier. De consultant was betrokken bij de aanschaf van 118 nieuwe sprinters. Nee, het is niet ‘Bral- Ivo Opstelten’ zijn vriend Jo van den Hanenberg, die er recentelijk met 1.3 miljoen consulten ’s euro’s als een trein vandoor ging maar de VVD-er Richard de L.

Lijst van Criminele Consulten in het pak.
Melanie  Haro SchultzTerwijl ‘Jan met de Pet’ zucht onder het meedogenloze bezuinigen regime van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” twitterde  Richard de Leeuw er schaamteloos op los over zijn Luxe graai NS werk vakantie in Italië.
De ‘VVD-Justitie’ kijkt zolang gewoonlijk in deze ‘Mega-Corrupte zaken’ van de (VVD) ‘Ratten in pak’ steevast de ander kant op. Ook Melanie Schutz van Heagen-Maas Gesternaus de verantwoordelijke  VVD Minister voor de NS, die een berucht ‘VVD- Maffia graai-duo’ vormt met haar man rijdt op tijd de andere kant op. Beide graaien als een trein en zij weten weer van niks. Haar NS-loopjongen het PvdA ‘Gas-hoertje Wilma Mansveld’ ging er trouwens als een trein vandoor, toen wij haar om commentaar wilde vragen. De VVD-consultant-gangster Richard de L die werd ingehuurd door een bevriende Top ‘Rat in het pak’ van de NS, was betrokken bij de aanschaf van 118 nieuwe sprinters die in 2018 worden opgeleverd. Deze aanschaf zou de NS ongeveer 500 miljoen euro (te veel) kosten. Men mag het niet zeggen, maar men zou het haast betreuren dan onder de ‘Ratten in pak’ niet geliquideerd wordt zoals bij de ‘Volkse Kruimel Criminelen’. Die Top 600 lijst wordt alleen maar kleiner door onderlingen moorden en arrestaties, terwijl de Ratten in pak inmiddels tegen de klippen op groeit.

De consultant, Richard de L., is inmiddels op non-actief gesteld en viert op dit moment met zijn gejatte tonnen net als King Willem en zijn entourage wintersport in het peperdure Lech. Ook Richard is als een denderende trein binnen gestoomd op het “Elite Gangster Billboard”. De laatste dagen loopt het werkelijke storm op het Elite-Gangster- Billboard van “Banana-Fraude-Nederland”.

De ‘Corruptie- trein’ van de Ratten in pak in Nederland is op hol geslagen en blijft maar straffeloos door razen over ‘Jan met de Pet’ heen.

2 antwoorden »

  1. Nu blijkt dat er met de aanleg van tunnels grove nalatigheid en negeren van rapporten de tunnels constructie gevaar als het ontbreken van blus instalaties is geconstateerd met signalen dat Melanie de zaak verdoofpotterde.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.