Elitaire Misdaad

‘VVD-Bendeleden’ vermoeden dat Boef Van Rey achter Boef Verheijen-tips zit.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Imbeciel? Stem dan VVD. De ‘Corruptie–Trein’ rijdt altijd op tijd met de 
VVD en de PvdA in “Banana-Fraude-Nederland”. Ard van der Steur
Moet de VVD-misdaadgroep niet zo langzamerhand verboden worden? Men heeft de mond dan wel vol over de avontuurlijke Motorclubs als Hells Angels, Satudarah MC Maluku  en Les Prostituta’s dat die verboden moet worden, maar de VVD-Misdaadgroep scheurt straffeloos plunderend en rovend door Nederland en daar horen wij niemand bij Justitie en in de ‘Main-Scream-Media’ over.

‘Little Gaylord Rutte’ eindelijk uit de ‘VVD-Corruptie- kast’ voor zijn Markje Verheijen.

Binnen de VVD-misdaadgroep houden veel partij  Bendeleden er ernstig rekening mee dat de ‘VVD Boef Jos van Rey’ op de achtergrond een rol heeft gespeeld bij de val van de Koning van de declaraties Mark Verheijen. Dat schrijven de Limburgse kranten zaterdag.  Volgens de krant denken bendeleden binnen de VVD-misdaadgroep dat Van Rey belastende informatie over Verheijen heeft verspreid of journalisten op zijn minst op dat spoor heeft gezet. Het idee van menig VVD-Boef is dat Boef Van Rey een aantal voormalige graai-partijvrienden mee wil sleuren in zijn val. Jos en Mark hebben nog geen dag in de cel gezeten en geen cent terug betaald. Dat gaat bij de ‘Jan met de Pet’ wel even anders, die verdwijnt als een raket de ‘Griezel Fred Teeven’  ‘Huur je eigen-cel’ in. Ook website van het hysterische huil GeenStijl sluit zich aan bij die theorie. Volgens de schreeuw en lawaai site was het Jos van Rey die opinieblad Elsevier en de krant NRC op het spoor van Mark Verheijen zette en niet Volksnieuws uit Amsterdam-Noir .

Vrienden
 in het ‘Graai en Naai- VVD’ kwaad.
Mark VerheijenDe van strafbare feiten verdachten Van Rey en Verheijen waren ooit corrupte politieke graai-vrienden, maar toen bleek dat Witwas en Fraude verdachte Van Rey politiek gezien niet meer te redden was, verbrak de Venlonaar als een echte Judas de banden met zijn voormalig partij  bende genoot. Het persoonlijke drama
 valt wel mee, want Verheijen zit inmiddels riant in het luxe Wachtgeld. En laat zijn villa gedwongen schoonmaken door de Oma  van de kinderen van Lange Frans. Bovendien kan hij altijd zo weer aan de slag met declareren bij de Commissaris van de Koning Corruptie Theo Bovens Provinciale Staten Limburg. Van Rey reageerde vrijdag ook persoonlijk op het aftreden van Mark Verheijen. Hij noemde de val van de gewetenloze Venlonaar een groot menselijk drama voor alle Graaiende en Naaiende VVD-bende leden en riep alle VVD-ers op lid te worden van zijn ‘Grijp Je Rijk Partij’.” Mark was de meest veelbelovende politicus van “Banana-Fraude-Nederland. Niemand kon zo goed liegen en declareren als Mark”. Ik ben werkelijk van slag daarover en wens Mark en de VVD alle goeds hun graf in”, aldus de inmiddels huilende Jos van Rey. Beide VVD heren kregen nog wel een steun betuiging uit een onverwachte hoek, namelijk van de PvdA Dief van de Dak en thuisloze Bert van der Roest. Dat konden zij wel waarderen.

10 antwoorden »

  1. De graaiende punkers in onze regering lijken maar niet te snappen dat er plaats is voor iedereen maar niet voor ieders hebzucht. Vanmorgen zag mijn vrouw dat in het afgelopen jaar 144.000 (!) nederlanders dit land hebben verlaten, voornamelijk uit onvrede of woede over wat zich hier als “volksvertegenwoordiger” aandient. Ook onze woning staat te koop. Vertrekken -de woning met verlies verkopen alsmede de verhuizing van de werktuigmachines- gaat ons een smak geld kosten maar dat hebben we er voor over, we zijn al wat ouder maar willen toch nog iets van ons leven kunnen maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.