Politiek

Waanzin ten Top van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”: Wijkagent verdwijnt uit wijk.

( door ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR- Bral-Opstelten’: cao-eisen politiebonden voor straatagenten niet reëel.ivo opstelten fred teeven
De politiebonden maken zich grote zorgen om wijkagenten die van hun menselijke taken in de buurt worden afgehouden en daar hebben zij gelijk in. Nu zal het al onze lezers bekend zijn dat wij geen fan zijn van de politie. De politie is in onze opvatting en die van de Critical Legal Studies Movement een instrument van onderdrukking van de Heersende Klasse. Maar dat gezegd hebbende zijn nu juist uitgerekend de Wijkagenten over het algemeen een positieve uitzondering.

Ivo Opstelten: Wij hebben het geld hard nodig voor de Top van de corrupte inkoop politie. 

Wij kennen veel wijkagenten in de loop der jaren en zij staan met hun poten midden tussen de mensen in de (achterstand) wijken. In onze buurt de Pijp  bijv. lopen al jaren de zelfde wijkagenten. En zij zijn inmiddels gewoon goede bekende geworden van iedereen in de buurt, die in beginsel iedereen met problemen met raad en daad bij staan. Ook al blijven zij politie en dus natuurlijke tegenstanders, maar eerlijk is eerlijk het zijn goede mensen die zich echt inzetten voor een betere buurt. En het vertrouwen hebben gewonnen van de meeste buurt bewoners. Zij laten wel altijd weten dat wie de wet overtreed ( behalve de ‘Ratten in pak’, maar dat gaat hun boven de ‘platte Pet’) ook door hun wordt gearresteerd, maar goed dat is nu eenmaal de taak van de politie van de Heersende Klasse. De wijkagenten worden ingeroosterd voor andere diensten terwijl beloofd was dat deze politiemensen het aanspreekpunt in de wijk zouden zijn. „Er is gewoon de keiharde afspraak dat de wijkagenten wijkagentenwerk doen”, zegt Gerrit van de Kamp, voorzitter van politievakbond ACP. „Wat wij zien is dat er heel veel andere prioriteiten zijn waar ze op ingezet worden.”

Zo worden agenten steeds meer ingeroosterd op noodhulpdiensten, waarbij ze voor incidenten worden ingezet, ziet de vakbond. Van noodhulp is sprake als een agent ergens dringend heen moet, bijvoorbeeld naar ’een heterdaad’ of een ongeval. Dat is werk dat moet gebeuren, maar dat mag niet ten koste gaan van de wijkagent, vindt Van de Kamp en dat vinden wij ook.

Met Wijkagenten en The Happy Family  Less Amsterdam Jihadists fighters’ abroad.

8 antwoorden »

 1. Mbt Opstelten en Teeven.

  Er waren vragen vanuit de tweede kamer die Demmink gerelateerd waren.
  Om dat (escalatie) te voorkomen zijn twee criminelen loodloos afgeschoten.

  Free Baybasin.
  Nieuwe justitie graag!

  Like

 2. De wijkklolagent stopt ermee.

  De wijk klok agent is op 1april terug,,
  Agent KLOL.

  Ivo heeft het bonnetje.

  Nederland crimineler dan het Vaticaan.
  Stemfraudekans deze maand heeft het percentage ter hoogte van het bedrag dat aan Griekenland is gedoneert.

  Like

 3. Toen een advocaat hem eens influisterde: ‘een goede advocaat kan goed liegen’ was zijn antwoord: ‘een goed jurist, hoeft niet te liegen’.

  Rabobank – artikel 12 procedure – sven hulleman Youtube Politiek en de Banken – S.P.X. Hulleman voorzitter Stichting R.E.D. Restschuld Eerlijk Delen.

  Like

 4. Uiteraard gaat de wijkagent verdwijnen.Met de stijgende armoede en de door mensenhandelaren honderdduizenden opzettelijk hier heen gejaagde asielzoekers, die u in huis mag nemen zodat u mee helpt de mensenhandel in stand te houden, durft geen wijkagent er meer rond te lopen.

  Like

 5. Aan de neus van een wijkagent kunnen de stiekem ter dood veroordeelde slachtoffers van het Openbaar Ministerie Groningen natuurlijk niet zien of het een “gewone” agent betreft of een “hulpofficier van justitie”.

  De enige goede agent is een dode agent: de doden die het resultaat zijn van de walgelijke terreur van de politie van bureau Winschoten worden niet eens meer goed opgeruimd. Ga maar eens gezellig wandelen door het gemeenteplantsoen van Winschoten. Dan vallen de schellen wel van de ogen.

  Wie trekt het jaarlijkse spoor van “Silbertanne-mörde” door onze samenleving?

  Juist: de politie. “waakzaam en dienstbaar”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.