IAmsterdam-Noir report

Steve Brown:”Micha Kat Stopt! Van Klokkenluider naar Revolutionair”.

( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

Historische ‘Lawaai journalistieke’ beelden met Interview Micha Kat . Waarom stop Micha Kat.

Micha revolutionairAMSTERDAM-NOIR-(video-interview) Waarom zit Micha Kat tussen de kots en de pis? En capituleert Micha Kat voor de ‘Rat in pak‘ en ‘Pedo Joris Demmink- Kliek’? Vragen, vragen. De schokkende antwoorden ( niet geschikt voor kijkers onder 18 jaar) ziet u op de Video hierna.
Micha Kat wordt revolutionaire Klaagmuur te Jeruzalem Hollanda voor de leeg geplunderde en vernederde rechtelozen massa ! Te veel gelijk: Micha stopt per direct (bron klokkenluider). Historische, hilarische maar  vooral schokkende beelden  met Micha Kat voor de deur bij de toen nog Top VVD-er de ‘OM-Boss Joris Demmink’, die weg vlucht voor Micha Kat zijn OM dienst auto in :” Mijnheer Demmink bent u Pedofiel………..”

Advertenties

19 antwoorden »

 1. Micha de profeet, sinkhole voor Micha, Putin stuurt vliegtuigen, morgen spreekt Micha het Nederlandse volk toe. Micha, Micha, Micha.
  Waarom schrijft Micha niet iets over Jeroen Hoogeweij terwijl deze Jeroen continu reageerders van KLOL die iets over Demmink schrijven aanvalt. Donquijotte valt ie aan, Koos van Woudenberg en velen anderen. Waarom schrijft Micha daar niks over maar noemt hij zelfs alleen een of andere woordvoerder die zogenaamd hierachter zou zitten ipv Jeroen te noemen. Omdat Micha gewoon in contact staat met deze Jeroen zoals hij ook op het KLOL feestje aanwezig was?

  Like

 2. En wat een gelul weer zeg in dit gesprek om het bij het klootjesvolk (zonder geld) te leggen zeg, Met het verdienen en kiezen ervoor. De dokter andersen van de sprookjes zeg maar, een goed besluit dat die gast stopt met zijn halve waarheden.

  Like

 3. Micha Kat stopt….
  werd het te heet onder zijn voeten omdat Poetin misschien voor bij kwam vliegen, of is de heer K misschien overspannen. Want dat is nml. in de laatste vijf minuten van onderstaande video goed te horen. En heeft hij daarom dit besluit genomen? Zoveel roem eist natuurlijk zijn tol

  Like

 4. Lees hier over de echte onderste steen. De oorzaak van de meeste problemen op deze planeet. Helaas is geen hond geinteresseerd. Ook de meeste alternatieve media niet, want dan blijven de bezoekers van de websites weg. Alles waar de media en alternatieve media over schrijft zijn de gevolgen van dit probleem. Zolang men niet over de OORZAAK en OPLOSSINGEN daarvoor gaat schrijven zal er nooit iets veranderen. Ik geef daarom de elite ook groot gelijk dat ze de problemen op hun manier via genocide willen oplossen. Ze hebben n.l. geen keus. Als ze dat niet doen verliezen ze hun macht.

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/02/15/de-echte-onderste-steen-het-verdien-en-controle-model-van-het-moderne-roofkapitalisme/

  Bekijk ook mijn video:

  Nog een aanrader:

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/03/07/chemtrails-de-geheime-oorlog-nl-ondertiteld/

  En oplossingen lijstje dat bij alle alternatieve media hoog op de agenda zouden moeten staan:

  http://welvaartvooriedereen.nl/2015/02/protesteren-stem-met-je-euro/

  Like

 5. We zijn in onze “cultuur” verdeeld tot op het bot en heel geraffineerd tot elkaars vijanden gemaakt. Al zo lang dat we het niet eens meer kunnen waarnemen. En ook dat heeft onze regerings-penose sluw aangepakt want nu weten ze zeker dat mensen liever elkaar kapot maken hun gluiperige volksvertegenwoordigers.

  Het zou beter zijn om samen één front te vormen. Eén front van verontruste nederlanders, samen met mensen uit de islamitische cultuur, met de Hell’s Angels, met motorclub “Satudara” en ook met alle voetbal-houligans van goede wil. Gewoon naar het Binnenhof gaan en zeggen: “En nu wegwezen uit onze regeringsgebouwen en het gestolen gemeenschapsgeld terugstorten in de staatskas.”

  Maar opnieuw toont het nederlandse volk haar smerige NSB-mentaliteit. Het Rijksinstituut voor Oorlogsdocumentatie geeft een heel goed voorbeeld van die typisch nederlandse mentaliteit:

  “In de vroege ochtend zijn de eerste Duitse tanks onze grens gepasseerd. De tankbemanning van één van die tanks is de weg kwijt. Een aantal nederlandse huisvrouwen komt naar buiten. Ze wijzen de duitsers graag de weg en er onstaat dan een geanimeerd gesprek tussen de bemanning en de huisvrouwen. Eén van de vrouwen haalt zelfs een schaaltje vlees uit huis met een vorkje erbij voor de heren.

  Dan komt er een man aanfietsen. Hij ziet wat er gebeurt en zegt tegen de vrouwen dat het wel vreemd is dat ze de Duitsers fêteren terwijl hun mannen zich misschien doodvechten tegen de Duitsers op de Grebbeberg. Heel traag dringt er iets tot de vrouwen door en ze gaan besmuikt terug naar hun woningen.”

  Like

 6. “”gaat micha trouwen?”” Nee Victoria gaat hem aangeven voor verkrachting, diefstal en is eventueel zwanger geraakt van KAT.

  Vervolgens krijgt KAt het zelfde koekje als zijn voorgangers van de Ierse politie …..

  Victoria zoekt nog iemand die haar bij kan staan om KAT weg te zetten als verkrachter enz enz, vervolgens krijgt de opvolger gratis kost en inwoning + gebruik van een fiets.
  Wel met het verzoek om 1000 euro mee te nemen zodat het huis opgeknapt kan worden, en een laptop up to date met Skype phone zodat er geen conflicten ontstaan over het gebruik van de mob telefoon.

  Like

 7. Uit betrouwbare bron:
  Micha Kat trouwt in het geheim met Yasmina Haifi, ambtenaar bij Nationaal Cyber Security Center van het ministerie van ministerie van Veiligheid en Justitie.
  Mossad staat te trillen op haar benen, temeer daar beiden bewijzen hebben dat ISIS een kolonie van Israël is en samenspannen.

  Like

 8. Met waarheden leugens verdoezelen.
  Met fel licht door de mist.

  Voorlopig is er een met gelijk, van Rey.
  Het zijn niet de clowns die zich belachelijk maken zoals gisteren bij Pauw, het is de uiterst gechanteerde macht achter de politieke peppies en tokkies.
  Chantage is hen zo genormaliseert dat zij met hetzelfde zwaard de burgerij chanteerd.

  De achterban de hoogijdele top bestuurders verzopen in een moeras.
  Zand erover uitpolderen de Noordzee in met dit vuil spuitwater.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s