Politiek

Onopgeleide D’66 ‘KroegQuiz-oplichter’ Wouter L. uit Noordwijk beledigd Steve Brown.

wouter louwerensAMSTERDAM-NOIR-Inzake, de kleine mislukte Noordwijkse verslaafde ‘D’66 Draaideur -crimineeltje Wouter Louwerens’.

Geachte B&W, Gemeente raad en D’66-fractie Noordwijk,
Ik ben onaangenaam verrast door de ordinaire de facto beledigende reactie van de heer Wouter Louwerens jegens mij, die hij n.b. twittert met een ‘D’66 logo – Noordwijk’ en als lid van de Raadscommisie Ruimte, Bereikbaarheid & Financiën Noordwijk. De heer Louwerens twittert  in reactie op dit artikel: “Weer ‘VVD-Boefje’ betrapt op ‘Mark Verheijen-Declaratie-Fraude’.”

D66 Wouter Louwerens twitter

Na het plaatsen van deze liederlijke smadelijke twitter blokkeerde Louwerens als een eerste klas zwaar verslaafde laffe draaideur  crimineeltje zijn twitter-account, zodat wij geen weerwoord konden geven en diende ook nog een klacht in bij twitter. Op zich al bizar dat Louwerens op dat artikel reageerde want het ging totaal niet over hem. Hij voelde zich zeker aangesproken als klein mislukte ‘D’66 -crimineeltje’ te Noordwijk of wilde kennelijk een wit voetje halen bij zijn corrupte burgemeester Jan Pieter L. die het ook niet zo nauw neemt met declareren.
Ik acht de heer Louwers en/of de Gemeente Noordwijk en/of D’66 hoofdelijk schadeplichtig in deze op grond van een onrechtmatige daad.

De schade in deze is voorlopig buitengerechtelijk begroot 1500,- euro.
Eén en ander wring des te meer gezien het feit dat ik een gekwalificeerde maatschappelijk werker (HBO-MW) en bevoegd therapeut (IVABO) ben en 4 jaren rechten ( propedeuse recht UvA) heb gestudeerd aan de UvA en VU. Ik laat mij dus niet straffeloos beledigen door een kennelijk zich boven de wet voelende D’66 Gemeenteraadslid en Commissie Lid van de Gemeente Noordwijk n.b. met zelf amper opleiding. De heer Louwerens heef  kennelijk een vage cursus gevolgd bij Teylingen College. Daarnaast afficheert hij zich met een of ander vaag half laaienlichters bedrijfje KroegQuiz.nl”, waarmee hij kennelijk dronken simpele (PvdA) zielen hun centjes afhandig maakt. Mogelijk dealt hij daarbij nog drugs ook. Wat bezielt die D’66 man? Wat bezielt de Gemeente Noordwijk om een dergelijk mislukt kleine crimineel lid te laten zijn van n.b. de Commissie financiën. Is hij wel handelingsbekwaam?

Ik neem aan dat een dergelijke beledigende en ongefundeerde reactie ook door u niet fatsoenlijk ( 6:162 BW) wordt geacht. M.a.w. zoals men zich met name als vertegenwoordiger van de Gemeente Noordwijk dient te gedragen in het sociaal verkeer. En dat een dergelijke ordinaire smadelijke reactie van een Raad commissie lid van de Gemeente Noordwijk absurd is. Deze reactie duit op persoonlijke ( duistere) betrokkenheid van de heer Louwerens bij/met de heer Bram Dirkx en/of anders dat de heer Louwerens kennelijk onder invloed was van drugs en/of drank toen hij de door mij gelaakte twitter openbaar maakte op het internet.
Ik wijs u er op dat indien deze twitter afkomstig was geweest van de doorsnee reagluurder ik die langs mijn kant zou hebben laten gaan, maar niet van een Volks vertegenwoordiger!

mediatrolIk overweeg een klacht in te gaan dienen tegen de Gemeente Noordwijk, c.q. uw Raadscommissie lid en D’66 gemeenteraadslid Louwerens in deze wegens smaad en laster bij Justitie gezien het feit dat ik geen strafblad heb en hij mij een mislukte crimineel noemt namens de hiervoor genoemde organen en een politiek partij. Is de heer Louwerens een persoonlijke (duistere) relatie van de heer Bram Dirkx ? Is de heer Louwerens drugs verslaafd en/of alcoholist?

Ik ben voornemen dit schrijven vrijdag 5 uur te gaan publiceren en ik stel u en de heer Louwerens hierbij in staat tot wederhoor.

Heeft de heer Louwers namens D’66 gereageerd? Heeft de heer Louwers namens B&W en D’66 Noordwijk gereageerd?
Jan Pieter LokkerIk geef u en  D’66 en de heer Louwerens 7 dagen om één en ander buitenrechtelijk in de minne te regelen, anders staat het mij vrij u en de heer Louwerens en alle betrokkenen in deze in rechten te betrekken en onverwijld aangifte te doen wegens smaad en laster tegen alle betrokkenen. Temeer de Gemeente Noordwijk wel enige bescheidenheid past als het aankomt op Bestuurlijke corruptie:”Rel om crimineel declaratiegedrag Burgemeester Pieter L. Noordwijk-Niemand gearresteerd.”

Hoogachtend,

Ing S.K.A. Brown

CC; landelijk partij leiding D’66

 

8 antwoorden »

 1. Dat d66 pedoleraren schoelje probeert iedere kritiek de mond te snoeren. in Eindhoven e.o gaat het precies zo.
  Het lijkt wel beleid.
  Hele legers kwaaie ambtenaartjes hebben die reactiemogelijkheden overgenomen zodat als je je afvraagt waarom het wijkhuis in nergenshoven gesloopt moet dan komen ze met zn 10en stalken en intimideren. In hun ogen dan.
  Of je je laat intimideren door pedo’s en raamambtenaren met dreigtweets is een tweede.

  Like

 2. Eens zal voor veel D66 mensen een soort van dolle dinsdag uitbreken als blijkt hoe flinterdun het verschil is met destijds de NSB en hun eigen streven om alle Nederlandse souvereiniteit over te dragen aan niet gekozen fascisten Duitsland en tegenwoordig is dat dus Brussel. Gau Holland über alles.

  Like

 3. is die wouter bekend in het criminele milieu dat die politiekers contact hebben met criminelen zullen ze bij defensie blij mee zijn met deze reactie van een homofiele politieker

  Like

 4. Euhhhhh,,

  Radicaliserende oppositie partijen (ihb CDA) volgens Rutte.
  Kan die geen 15000 aan zijn sokken ophouders gesmeerd worden.
  Hij beledigt een heel Eigen volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.