Politiek

Declaratie en Witwas Agenda Corrupte Limburgse Wethouders direct gewist.

( van onze Algemene Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR -De Limburgse Gemeenten hoeven niet te worden (her)-opgevoed door Cameil EurlingsSybrand Buma. “Sieg Heil”Buma !
Zij weten al precies wat zij moeten doen om niet gepakt te worden op fraude en witwassen. Wat had u anders verwacht van de provincie waar CDA Captain Gay Camiel Eurlings’ en de VVD ‘Declaratie- Koning Mark Verheijen’ groot zijn geworden? Is de VVD-er Jos van Rey misschien te eerlijk voor Limburg en de VVD-misdaadgroep?

 Limburgse Gemeenten een grote Snipper-machine.
Limburgse corrupte gemeenten zijn veel te snel met het wissen van de agenda’s van gestopte of opgestapte Graai-wethouders. Daardoor zijn hun ‘Fraude-declaraties’ achteraf maar moeilijk te controleren. Het is dan ook op zijn minst duister waarom uitgerekend alleen Jos van Rey nu voor de Rechter staat.

Limburg een ‘Bestuur-Gangster Provincie Paradijs’ met ‘Commissaris der Corruptie van de Koning Theo Bovens‘.
De Limburgse Gemeentes opereren als een volleerde misdaadgroep. Niks bewaren en alles gelijk in de snipper machine en niets over de telefoon zeggen, want anders moeten de opnames zoals bij  de ‘VVD Griezel
Theo BovensTeeven’ in de zaak Jos van Rey zogenaamd weg zijn. Dat is op zijn minst een beetje gênante. Dat concludeert de regionale nieuwszender L1 op basis van eigen onderzoek onder alle Limburgse gemeenten. Daaruit is gebleken dat tweederde van de gemeenten de agenda van een wethouder vrijwel meteen na zijn of haar vertrek wist. Andere gemeenten bewaren de agenda’s wel, maar korter dan wettelijk is voorgeschreven. Alleen de gemeenten Voerendaal en Simpelveld houden zich aan de door de Archiefwet voorgeschreven termijn van zeven jaar.

Paniek uitgebroken bij de SP in ‘Bouw-Beerput-Van Pol-Venlo’.
Onder andere in het Roversnest Venlo worden de agenda’s meteen gewist. Daardoor konden de declaraties van VVD’er Mark Verheijen niet goed worden gecontroleerd. Inmiddels heeft de gemeente toegezegd de agenda’s langer te zullen bewaren (kuch). De Nederlandse ‘Rat in pak-corruptie’ wordt zelf geëxploiteerd naar de EU: “Dutch Nepotisme export product: Samsom’s ‘Pers-call girl Van Bueren’ naar Timmermans.”
Maak een begin tot een einde van de corruptie van de Ratten in pak in “Banana-fraude-Nederland” en ga tegen de Ratten stemmen.

Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.