Elitaire Misdaad

Peter R.de Vries sex-affaire met Gangstermoppie‘s Sonja Holleeder en Renette van der Meer.

(ingezonden artikel en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Willem Holleeder van ‘BN- Knuffel crimineel’ tot Monster.
Najib WillemPeter R. ontmaskert voor justitie, klaagt aan namens de media-maffia, veroordeeld voor de kijkcijfers en neukt alles wat los en vast zit voor zich zelf en pleegt straffeloos meineed. Peter R. is het Monster wat straffeloos al 25 jaar zijn gang mag gaan van bepaalde corrupte (VVD) ‘Pedo-Justitie onder leiding van o.a. Fred Teeven en de voorzitter van het college procureurs-generaal Herman Bolhaar. Ook de laffe en corrupte pers legt hem geen strobreed in de weg. Te bang voor het ‘Monster Peter R.’. Maar om het hiervoor en hierna gesteld te doorzien moet men markant Hoogleraar zijn in “Peter R de Vries misdaadgroep”.

Willem Holleeder van ‘BN-Knuffel Crimineel’ tot Monster.

‘Narcist Peter R.’ wipt mensen levenslang de gevangenis in voor Justitie en de Kijkcijfers.
Renetta van der MeerVoor deskundige ingewijden en kenners van de immorele en criminele handelswijze van Peter R. de Vries is het bekend dat hij vaak, zo niet altijd zijn getuigen letterlijk betaald uitwoont (=neuken). De Pers mag Peter R. de Vries vierendelen, nu zijn ‘Wip-leugen’ in zaak Louis Hagemann is bewezen. Zo ging het verhaal rond in de Amsterdamse Onderwereld en bij de inlichtingendienst van de politie dat Peter R. de Vries de enige getuige in de zaak Louis Hagemann  ‘Gangster-moppie Renette van der Meer ‘neukte en betaalde. Die wip volstond voor een levenslang vonnis voor Louis Hagemann. Toen dat waar gebeurde ranzige wip verhaal bij hoge uitzondering ook de mainstream media bereikte verweerde Peter R. zich daar tegen door te brallen:”Ik heb geen betaal seks-affaire met mijn getuige Renette of wie dan ook gehad en Renette zelfs niet gekust. Vraag het maar aan mijn swingers vrouwtje Jack of al die andere gangstersletjes van mij.

Peter R. en zijn misdaadgroep werkt volgens een vast patroon. Zijn slachtoffers worden met valse gekochte verklaringen, geknipte en gefabriceerd beeld en geluid weg gezet als Monsters, die ook Peter blauw oognog kinderen bedreigen. Zijn slachtoffers worden met ongekende heftig Media-Maffia hysterie totaal ontmenselijk en maatschappelijk vermoord of zelfs levenslang de gevangenis in geholpen
( is ook moord). M.a.w. klaar gemaakt voor de slachtbank dus. Zo loog hij bijvoorbeeld ook dat Steve Brown kinderen had bedreigd, toen hij Peter R. de Vries bij de RAI een pak slaag gaf. Dat Peter R. de Vries aldaar bij de RAI doodsangsten had uitgestaan als een eerste klas lafaard vertelde hij volkomen aangeslagen, huilend tegen
zijn gabber in crime John van den Heuvel. John van den Heuvel moest toen van De Vries Steve Brown bellen om hem te smeken hem niet meer te-bitch-slappen.

mail peter R de Vrie John vd heuvel

 

Déjà vu: Holleeder het Monster van de dag.
En nu herhaald de hele hysterische gekte massa circus zich weer voor de zoveelste keer onderleiding van ‘Judas-Peter R. de Vries’ met Willem Holleeder. Deze keer heeft Peter zijn Gangster-moppie Sonja Holleeder ingezet om haar broer te bombarderen tot het Monster. Met dien verstande dat wat Peter R. zijn ‘Judas- gedragingen’ betreft tegen Holleeder men in ogenschouw dient te nemen dat hij meer dan 25 jaar lang als loopjongen van Holleeder en Cor van Hout zijn zakken heeft gevuld ( o.a. Het Heineken boek, etc.) en geleegd door op hun kosten in sexhuizen  ‘onderzoeken’ klaar te maken. Daar komt nog bij dat iedereen in de oude Amsterdamse Volks-Onderwereld weet dat Holleeder jarenlang de huur heeft betaal , etc. voor Peter R. zijn ‘getuigen’ Gangster- moppie Sonja Holleeder’.

 

Sonja Peter

 

 

34 antwoorden »

 1. ik weet niet hoe het komt maar de reacties komen allemaal uit het land van de boertjes. Dusssssuehhhhh zoek het maar uit.
  Voor jullie dus een slappe, edoch ferme foetsie boetsie in and out your glory and all your ministers and women lik blue jomanda’s.

  Like

 2. ikbenzwaarverliefdopholleeder.enhaatsandradenkdathiihaarterugwil.ikhebhemweleensgeschrevenmaarkriignooitreactie.ditkomtdoorsandra.indemediawordgepraatoverdezussenholleederbiedzelfsexcuusaansandra.maarhoezithetnuecht.andersdienikookeenklachtin.omdathiimiinbrievennietbeantwoord.klotevent..metsloeriesandra

  Like

 3. Steve ben je nou zo jaloers dat Peter de Vries je ooit afgebekt hebt?. De pogingen om iets terug te doen zijn ronduit zielig tot nu toe. Wordt toch eens volwassen man. Leid een leven! Het zou je kunnen sieren je verlies gewoon te hebben. Niemand kan meer zijn dan bij is….

  Like

 4. Hey misselijk makend mannetje ,,ik wens jou echt veel ellende in het nieuwe jaar ,super trol zieke geest en psychisch ziek ventje ,tijd om dood te gaan 🙂

  Like

 5. Wat een frustratie druipt er van je af Steve.
  Jaar na jaar kom je met zielige verhalen ,,leg je erbij neer dat het gewoon over is voor je ,
  je WAS iemand uit het milieu heel lang geleden

  Like

 6. Die de Vries is een 2 face snake! Met een hele grote ego. Vol,zelf ingenomen Sukkel. Waait met de wind mee. Toen hij redacteur was voor actueel heeft hij wel 15x afgesproken met Bruinsma,maar nooit over geschreven. Pas na diens overlijden. Want dan durft hij wel. Onze held op sokken. Uitspraak rechter: de Vries hand en spandiensten verichte voor de Bruinsma groep en schuldig bevonden aan dit feit. Maar daar horen wij niks over en de Vries kan gewoon nog steeds zn Bullshit verkopen. Nu de kans groot is dat Willem Holleeder nooit meer vrij zal komen. Durft onze held weer het hoogste woord te nemen. Dat die de Vries nog steeds vol ingenomen rond loopt is voormij dan ook een raadsel.

  Like

  • @Ad van Veen, Je begint nu een beetje op een Media Maffia Trol te lijken van ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’ ( https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/09/02/organigram-misdaadgroep-peter-r-de-vries-sinds-1980/ ) of zijn Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout. zie de Hoer in actie : https://youtu.be/sOaYhLwa_R4 Die twee Judassen die voor Peter R de Vries werken vinden mij ook belangrijk wat ze hebben het over mij, niet dan?
   De laatste keer heb ik je gevraagd wie of wat je bent, dan kunnen we jou SBS-Tokki-reactie op zijn merites beoordelen en daar heb je toen ook niet op gereageerd . De vraag aan mij of ik belangrijk ben is op zich al een vraag uit de Tokki-Kokker van SBS. Alleen daar zouden een persoon als de narcist Peter R de Vries daar volmonig met ja op antwoorden. Maar goed voor de laatste keer geef ik je nog antwoord , die mal is echt dat kan je gewoon vragen aan die voor jou kennelijk belangrijke maar in het echt iets laffe corrupte personen Peter R de Vries en John van den Heuvel.

   Like

   • Want some Cheese with that whine….

    Wat ik niet snap is waarom steve zich niet lekker met ze eigen kippen bezig houd…

    Ok, peter r de vries is niet te vertrouwen en alles wat ie doet/deed is niet fris allemaal. Maar serieus heb je echt nix beters te doen steve als dan met zo een hapsnurker bezig te houden??? ben je echt zo belangerijk??

    Wat mensen allemaal niet doen voor een beetje aandacht.

    ja ja, ik weet t….Ik ben ook een media maffia troll >,>

    Like

 7. Zat altijd met respect als dom blondje naar Peter rd Vries te kijken en dacht wat een gevaarlijke boef Steve Brown.heb vlug me haartjes geverfd de kleur van Steve Brown en wat schets mij verbazing krijg en heb meer respect voor deze boef.

  Like

 8. Ik vind het onbegrijpelijk en verbijsterend tegelijk dat een zogenaamde kwaliteitskrant als de NRC zich voor het mediakarretje laat spannen van Peter R. De Vries!Die lange kale Jan Meurs zat met een uitgestreken smoelwerk bij Pauw te verkondigen dat men nu pas bij de NRC ziet wat voor een monster Holleeder is,was!Anyway ik heb mijn abbonement opgezegd!

  Like

 9. Noemen ze vrijheid van meningsuiting,en hoe harder je in dit troebel water roer des meer zal het troebel worden…weet het verschil niet meer tussen boven grondse luchthappers of onder grondse luchthappers .

  Like

 10. Pfff wat een gedoe om wat bekvechten , en misschien idd wel knip en plak werk van een gesprek .
  Nah Steven een ding toen Sandra den Hartog met Sam zat , zat er een bek op groter als die van een krokodil en een duiter samen .
  Ze is de goeie tijd met Sammie van de kinkerstraat zeker vergeten. Maar je bent als vrouw/ wijf toch een serpent om na de dood van je kerel je meteen over te leveren aan die bloedneus.
  Sandra is de gelande vakantie voor haar en RE zeker vergeten aan het gardameer , Christus wat een sof was dat .
  Een doodgooier dat wijf .
  Ze had beter op haar/ Sam zijn munten kunnen letten en dat jochie van haar en Sam beter kunnen laten studeren !
  Gans dat ze der loopt . Zelfde verhaal voor RE van die schele mieremet , heb die het voor elkaar nu ???
  En die pr de Vries een klootloze chagrijnig hondenek is het , wat zou het heerlijk zijn die vieze judas eens tegen te komen en een paar oorvijgen te geven , lamlendige strontzak pfff hem een loods in trekken en is 3 weken laten zitten , kan die weer een boek schrijven! Maar laat hem dan wel de waarheid vertellen.
  Over zijn dubbel spel en vals kranten berichtjes / en hasj berichtjes . Door die hond is het knallen begonnen / rippen .
  Pfff / of met een kuch , flauwe man pr de Vries ,niechesjh de Vries !

  Like

 11. Mooi gesproken Steve eindleijk iemand die het via een andere en juiste inval hoek
  het spelletje vertelt. Jammer dat het klootjes volk alles maar schijnt te slikken van trek poppen binnen de gevestigde media en verkeerde beeldvorming wat verspreid wordt.

  Like

 12. Steve dit kan nooit goed blijven gaan, denken dat je onsterfelijk bent en waarheid in pacht hebt. Staat het onverwachtse om de hoek. En weet je ik zal er geen traan om laten. De gluiperigheid straalt van die rat af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.