Elitaire Misdaad

ABN en Dijsselbloem onvoldoende zicht op criminele privé Graai-belangen van Topbankier-Gangsters.

( van onze Liegende VVD klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ABN AMRO Misdaadbank van de VVD ‘Top Drag Queen zalm_scheringa_254337eGerrit Zalm’ en zijn loopjongen Dijsselbloem hebben niet genoeg inzicht in Graai-nevenfuncties en criminele privébelangen van de eigen commissarissen. Ook heeft de Misdaadbank de regeling die het risico van belangenverstrengeling tegen moet gaan, voor zich uitgeschoven, hetgeen feitelijk strafbaar is omdat het hier gaat om een Staatsbank van de Ultra Kapitalist en ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’. Dat blijkt uit een brief van De Nederlandsche Bank (DNB). Nou, dat is niets nieuws onder de Corrupte zon in Nederland. Zo liep de VVD ‘Top Drag Queen Zalm’ al straffeloos te graaien en te frauderen bij de Boeren klompen Maffia DSB Bank van ‘Godfather Dirk Scheringa. De ‘Queen Zalm’ lachte zich helemaal slap om het leegroofde DSB Klootjesvolk. Zalm. Ha,ha ha,ha, de idioten blijven toch wel op ons stemmen ha,ha.

De Corrupte en gewetenloze leden van de ABN-AMRO Raad van Commissarissen zijn:
ABN AMRO
Peter Wakkie,Marjan Oudeman,Steven ten Have,Bert MeerstadtAnnemieke Roobeek,Rik van Slingelandt, Olga Zoutendijk en Hans de Haan,
Dat zooitje Top- VVD-ers is per direct met zijn alle als ‘ABN AMRO Crime Group N.V.’ op het “Elite-Gangster Billboard” gesmakt, ha,ha,ha,ha.

Oppositie wil hoorzitting over Graaicultuur in Nederland, maar niet van King Willem. 

Er deed zich nog een bizar incidentje voor toen de Staats-NOS ook Jetta Klijnsma om commentaar vroeg. Zij bralde laat de Bankiers een moestuintje beginnen dan komt alles weer goed in Nederland. Daarna werd zij razend snel afgevoerd in een dwangbuis. De NOS Jetta Klijnsmaheeft dit incidentje niet uitgezonden, aangezien de Graai-Top van de NOS vreesde dan ook in een moestuintje te eindigen. ABN AMRO heeft ook de invoering van een toereikende regeling tegen het risico van belangenverstrengeling bij onder meer haar eigen topbankiers voor zich uitgeschoven, schrijft het FD. Volgens de krant heeft DNB hierover vorige maand een brief gestuurd aan ABN AMRO-bestuursvoorzitter Gerrit Zalm.

‘In de loop van dit jaar zoals als het ons Graaiers uit komt’.
De Misdaadbank zou, volgens de krant, pas in de loop van dit jaar hopen te kunnen voldoen aan de eisen die DNB stelt om criminele handel met voorkennis of vermenging van privébelangen en de belangen van de bank te voorkomen. Eerder bleek al dat DNB kritiek heeft op het bankbrede anti-corruptiebeleid. Dat zou onvoldoende zijn en dat is logisch wat zonder corruptie vaart niemand wel in de VVD ‘Dictators graaien en naaien en vermoord de arme wereld’, niet dan?. Of de kritiekpunten van DNB inmiddels verholpen zijn, is onduidelijk. ABN AMRO noemt de kritiek in een reactie aan het FD, ’deels achterhaald’. Jeroen Diisselbloem heeft al laten weten dat hij het allemaal kan uitleggen en dat u vooral op hem en de PvdA-Hoertjes van de VVD-Misdaadgroep en Topbankier-Gangsters moet gaan stemmen bij de komende landelijk verkiezingen .

Jeroen Dijsselbloem legt het uit: Dubai-fraude en Mega-loonsverhoging.
Een eerdere onthulling over mega criminele malversaties van ABN AMRO bankiers in Dubai, ging na veel rumoer als een nachtkaars uit. Minister Dijsselbloem bralde daarover Jeroen Dijsselbloemdat die misdaad-zaak geen invloed zou hebben op de beursgang. De loonsverhoging van een ton voor zes leden van de raad van bestuur, gooide afgelopen week echter alsnog roet in het eten. Het bracht de criminele ABN AMRO-top er afgelopen weekend toe om, onder grote publieke en politieke druk, alsnog af te zien van het graai-geld, dat strikt genomen geen loonsverhoging was maar een compensatie sluwe ontduiking voor verboden bonussen. De PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ had dat al uitgelegd tot tevredenheid van de PvdA Top simpele ‘Showbizz -arbeider Hans Spekman’ en sluwe oversekste ‘Playboy Diederik Samsom’.

10 antwoorden »

 1. Fred Teeven maakt en publique met zijn botsinkje 4 fouten.
  1. Hij had z’n gordel niet om vanwege gordelroos.
  2. Hij zat aan zijn mobieltje te frunniken.
  3. Hij zat te dicht op zijn voorganger.
  4. Hij reed te hard.
  Dat was op één dag met als gevolg dat ongeluk.
  Heeft de politie in zijn mobieltje gekeken of hij aan het bellen was? Neen.
  Hoeveel fouten maakte onze Fredje als staatssecretaris gemiddeld op één dag?
  Een voorbeeld van een man met een te grote hersenpan voor de inhoud van die pan.
  De hersenpan is bij deze havist door het rugby een beetje leeggelopen. Psssst.
  En nu weer een beetje. Pleistertje doet wonderen bij deze leeghoofd.

  Like

 2. Ben benieuwd wie nu uiteindelijk zelf de stappen nemen om op te stappen?
  Je kunt toch niet eindeloos denken dat de mensen aan de kant dit niet in de gaten hebben?

  Like

 3. Blijft nog steeds ”buitenlands” geld voor mij die euro.
  Maar goed, cijfers&letters zijn sowieso fictieve functies waar
  Jan en Alleman mekaar mee voor de gek houdt.
  Niet voor niets dat die decadente oranje-shit door de gelovigen ‘sprookje`
  wordt genoemd.
  De klok ’n uur vooruit.achteruit.De rente omhoog omlaag.
  Leuk speelgoed voor een kotskop zoals Disselblom. ‘Kweet niet hoe snel
  ik die sluwe snake moet wegzappn als die op het scherm verschijnt.
  Die ‘ton’ salarisverhoging komt via de achterdeur wel bij die dieven terecht
  allemaal commedia voor het volk om daar nu van af te zien.
  Een geruststellende definitie :
  Geld Het kredietbewijs van de arme (McLuhan)

  Like

 4. Kunnen we de mensen die een woeker polis
  gekocht hebben en nu met een schuld zitten
  slachtoffers noemen van Mensenhandel

  kunnen de slachtoffers van de woeker polis
  zich niet tot de VN mensen rechten organisatie wenden

  Like

 5. I promise to pay bearer on demand the som of

  De wettige betaalmiddel; geld -wordt steeds uit de hand van de gewone
  mens gehouden.
  Wat een mens tot een slaaf maakt.
  Want wie niet uit betaald krijgt voor zijn verrichte arbeid is slaaf.

  Maar de arbeider beroven van zijn beloning van zijn verrichte arbeid
  nog voor dat die het in handen heeft gekregen
  is een vorm van slavernij.

  In landen als India en Braziel komen zulke wanpraktijken
  aan de orde van de dag voor.

  De banken in Nederland hanteren net zulke soort
  methode`s om de mens te beroven en te knechten.

  In India en Braziel doen de banken dat niet maar de werkgever.
  De werkgever die iemand in dienst neemt die ongeletterd is,
  geeft die persoon allerlei prul op rekening,
  allen weet die persoon niet te tellen of te schrijven en zal zo de rest van zijn arbeiders tijd werken voor eten en drinken.

  De Nederlandse bank werkt met kleine letters in ingewikkelde taal
  en beroven je zo van je productieve levens jaren.

  Like

  • Schuldslavernij verwijst naar de situatie waarin mensen door omstandigheden afhankelijk zijn geworden van anderen voor hun levensonderhoud (al dan niet als keuze in nood), vaak totdat zij een bepaalde schuld hebben afbetaald. Soms geldt dit echter voor het leven, waarbij eventuele overgebleven schulden door volgende generaties worden geërfd, die daardoor ook slaaf worden. Dit kwam door de geschiedenis vooral voor onder landbouwvolkeren.[1] Ook misdadigers of andersgelovigen konden bij wijze van boetedoening tot slaaf gemaakt worden

   Like

 6. Neil Keenan Update 3-30-15… “The Black Book Is Available!”
  For any and all interested in the Black Book please contact us at: contact@neilkeenan.com
  Posted on 2015/03/30 by kauilapele
  neil_keenan_group_k_header3_480_crop_16As far as what all of this means to all of us, I’ll leave that up to each one’s Higher discernment. I received this link from Neil Keenan, which is unusual for him to include me on his list, so clearly he feels this is important.

  The Black Book Is Available!

  Worldwide Alert: Neil Is Pissed Off And Is Releasing His Weapons

  During the past three months I have felt the sting of my money being stolen, my bank accounts being wiped out on New Year’s Eve, my friend being killed while attempting to help us, and another friend who survived a car accident — all of it orchestrated by the Cabal.

  I finally heard word tonight that “they” do not want any foreign country helping us. So guess what? It is time to fight back with all we’ve got. Time to exact revenge. Time to completely exploit every one of their weaknesses. So here we go, ladies and gentlemen! Payback is a bitch. We may be small but we are a force to be reckoned with.

  I am reluctantly giving up possession of the Black Book, aka Book of Codes. It will go to the one I believe is best suited to handle it. I have been watching over the Book, taking care of it, but in dealing with the Global Accounts, I have had little time to use this “lethal weapon” to the world’s maximum advantage.

  Let me be clear here. With the Book(s) in hand, the Greek Government would never have to worry about the European Union’s absurd demand for repayment. They would be holding the Book that exposes the EC (European Commission) for providing the entire EU (European Union) with nothing but blank paper. Yet they expect to be paid back. So are we to give them back paper of no value whatsoever? So long EU!

  Imagine
  On the other hand, imagine the damage that the Russians could wreak on the West if they had the Book, this “Financial Holy Grail,” in their hands. They would be able to expose the unrestrained, unlimited frauds that the West has perpetrated against its own people!

  Imagine the damages they would be forced to pay to the very people that they have kept enslaved for so many long years. But whoever receives this Book will have to be extremely careful with it — it can be deadly as well as generous.
  Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2015/03/30/neil-keenan-update-3-30-15-the-black-book-is-available/#more-37518

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.