Elitaire Misdaad

Wordt Rechtbankpresident Carla E. de volgende kroongetuige?

( van onze Wie neukt wie privé redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

Calra ElradusAMSTERDAM-NOIR- Rechtbankpresident Carla E. verhoord over Fraude en Lieg cultuur Rechtbank Amsterdam.Wordt Carla E. de volgende kroongetuige? De Amsterdamse rechtbank waarvan het normloze en corrupte gedeelte met types als  Ovj. Susanne 
Terporten aka “Lady Slettenbak aanschuift bij RTL Boulevard om naast de Maffioso’s als Peter R. de Vries, ex Mr. Bramela en polioscribent John van den Heuvel blijkt nu ook net als die hele RTL-Boulevard riool tafel te liegen en te frauderen: Youp komt van een koude ‘Onno Hoes-Kermis’ thuis bij OM-Amsterdam’. Drs. Mischa Kat publiceerde al in 2004 over Carla haar misdaadpraktijken, maar werd weer zo als gebruikelijk weg gehoond door de Mainstream-media onderleiding van ‘Bagger Peter R. de Vries’, die daar voor tussen het hoerenlopen door o.a. bij de Bral-programma’s even tijd voor vrij maakte. Maar nu blijkt dat de Kat dus weer gelijk had en heeft.

‘Lieg en bedrieg Show Calra Eradus’ verkrachten de Kat in het nauw.

Wilders heeft geen schijn van kans op een eerlijk proces bij deze ‘Amsterdamse Rechtbank-misdaadgroep’ . Trouwens wie wel?
Rechtbankpresident en ‘Fraudeur Carla Eradus’ van de Rechtbank Amsterdam wordt binnenkort onder ede verhoord in een Graai-fraudezaak. Dat heeft de Haagse rechtbank vanmorgen bij hoge uitzondering in “Banana-Fraude-Nederland “besloten. Men vermoed dat Carla een gerespecteerd lid is van de VVD-misdaadgroep. ( art. 140 lid crimineel groepering)

Erandus beroept zich op haar zwijgrecht bij de Rechter-commissaris,maar zal bij RTL Boulevard opening van zaken gaan geven.
Susanne TerportenEradus zal antwoord moeten geven op vragen over de ‘sjoemel en liegen er maar op los cultuur’ die zou heersen op haar rechtbank in de hoofdstad. Zij heeft al laten weten zich op haar zwijgrecht te gaan beroepen Het verhoor vindt plaats op verzoek van Geert-Iem Roos, advocaat van de wegens fraude met declaraties ontslagen management-assistente van Eradus.Volgens de raadsman heerst er op de rechtbank Amsterdam een cultuur waarbij het normaal lijkt om te sjoemelen met declaraties. „Zij was dan ook zeer zeker niet de enige”, zegt Roos over zijn cliënte. De Haagse rechtbank heeft de advocaat wel beperkingen opgelegd bij het horen van de rechtbankpresident. Zo mag hij haar uitsluitend vragen stellen over de door hem in zijn verzoek genoemde onderwerpen en niet over andere misdaden, die Clara met haar Fraude en Lieg groep pleegt voor de VVD-Misdaadgroep. Het verhoor vindt binnenkort plaats bij de rechter-commissaris in Den Haag en de uitkomst staat al bij voorbaat vast Carla als sieraad van het “Tuig in Zwarte Toga” is onschuldig aan alles van zij geflikt heeft en nog gaat flikken

Hoe het ook zij wij hebben vandaag voor het eerste een Rechter op onze “Elite-Gagnster Billboard” geplaatst en dat geeft wel aan hoe Nederland aan het weg zinken is in de poel der Graaiers en Naaiers corrupte moeras.

5 antwoorden »

 1. Intussen gaat er een MH 17 toestand komen Rutte zich daarna aan de hoornen van Balkenende gekregen duivelskop wil verhangen want alles is verloren geraakt wat rest is in treurnis omzien.
  Koopman handelsreiziger (arbeids)slavendrijver Rutte ,zonder n want met is van de gegoede kant, moet het slagveld ruimen met een drakenstaart aan politieke volgers.
  Wilders en Carla.
  Demmink,,
  En nog veel meer (oranje) ellende.
  Zo hebben de bazen besloten om zonder de vvd heerlijk verder te gaan met wat bazen doen, baas spelen voor de grote Baas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.