Elitaire Misdaad

Killer-Cop VS vervolgd wegens moord op arme zwarte man. Wanneer volgt Nederland?

(van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

AMSTERDAM-NOIR –In de Verenigde Staten wordt een blanke Killer-Cop vervolgd voor moord, omdat hij zaterdag een zwarte man meerdere malen in de rug heeft geschoten. De man overleefde de moordaanslag niet. Op videobeelden is te zien hoe de moordenaar Agent Rishide man zeker acht keer vrolijk in zijn rug schiet. Wanneer worden de Cop-Killer’s van Rihsi en Michael Koomen eindelijk vervolgd in Nederland? Nou, als het aan de VVD-Misdaadgroep ligt met Jonkheer ‘Bonk-Heer Fraudeur-Steur‘, als ‘Doofpot-Boss’ op Justitie nooit. Playboy Diederik Samsom legt het huilend en lachend uit.


Prijs schieten op arme  ‘Zwarte Pieten’.
De 50-jarige Walter Scott rende weg toen hij werd aangehouden bij een verkeerscontrole in North Charleston (South Carolina). Er stond nog een arrestatiebevel tegen hem uit. Volgens agent Michael Slager zou hij hebben geworsteld met de man, en pas hebben geschoten toen hij zich bedreigd voelde. Maar op de video die na de aanval is opgedoken, is te zien hoe Slager schiet, terwijl Scott zeker tien meter verderop weg rent van de agent. Volgens CNN was de man bovendien ongewapend. Nou, laat dat nou bijna een identiek verhaal zijn zoals de zeventien jarige donkere jongen Rishi in zijn rug werd geschoten.

Het filmpje zou zijn gemaakt door een omstander. De video, die schokkende beelden bevat, is inmiddels gepubliceerd op de website van The New York Times. Slager, die ruim vijf jaar in dienst was bij de politie in North Charleston, wordt moord ten laste gelegd, zei burgemeester Keith Summey gisteren. ‘Als je fout zit, zit je fout. Als je een fout besluit neemt, ongeacht of je nu agent bent of burger, dan zal je met dat besluit moeten leven.’ De FBI en een afdeling van het ministerie van Justitie die toezicht houdt op burgerrechten, hebben aangekondigd de zaak te gaan onderzoeken.De advocaat van de politieman, David Aylor, heeft na het zien van de video afscheid van hem genomen. ‘Ik ben hier op geen enkele wijze meer bij betrokken’, zei hij. Eerder deze week liet hij nog een verklaring uitgaan waarin hij zei dat Slager uit noodweer had gehandeld. Scott zou zijn taser hebben losgerukt bij de worsteling en daarom voelde de agent zich bedreigd, zo luidde het verhaal.

Ferguson en “Banana-Fraude-Nederland”.  KKK flyert tijdens herdenking Selma met oproep aan politie nog meer Schwarze dood te schieten.
De zoveelste moord op een arme African Amrican komt op een moment dat in de Verenigde Staten hevig wordt gediscussieerd over het geweld van blanke rastische agenten richting arme zwarte, vaak ongewapende Amerikanen. De discussie werd aangewakkerd Joe Biden Ahmed Aboutalebnadat vorig jaar zomer een ongewapende zwarte tiener in Ferguson werd doodgeschoten. Die moord op een 18 jarige ongewapende zwarte jongen leidde in het hele land tot protesten en rellen. De moord op de 17 jarige Rishi en andere moordaanslagen op onschuldige burgers in “Banana-Fraude-Nederland” door de politie van de Heersende Klasse in Nederland heeft tot heden tot geen enkele discussie geleid laat staan tot prostesten of rellen. Recentelijk bleek dat agenten in Ferguson jarenlang buitensporig veel geweld hebben gebruikt tegen arme Afro-Amerikanen. Als gevolg daarvan stapten onder meer de KKK-chef van de politie en de corrupte stadsmanager van Ferguson op. Er heeft zich ook nog een extreem gênant incident voorgedaan, dat uit de Mainscraem media is gehouden. De PvdA  “Uncle Tom” Aboutaleb is CNN uitgegooid waar hij luidkeels door de gangen liep te brullen ‘Oprotten de arme Schwarze en Sterven maar’.

2 antwoorden »

 1. Bij het Haagse politiekorps is een discussie over of de Holocaust heeft plaatsgevonden. Ik kwam er een tegen die ook nog ontkende dat het had plaatsgevonden. Het fascisme in dit korps is manifest. De politie-agent Maarten Spaans van het documentatiecentrum had eigenhandig 350 Joden opgepakt. Hij zat 10 jaar. Dus van vervolging zal geen sprake.
  Ook kwam ik een handhaver tegen, ver voor dat de moord op Rishi cplaatsvond, die met zijn fascistische collegae de trap van het HS op rende en al rennend de boel opzweepte, zoals je dat met een vals gemaakte NS-politie-agent doet.

  Uit de Völkischer Beobachter. http://de.wikipedia.org/wiki/V%C3%B6lkischer_Beobachter

  Like

 2. Licence to Kill , aan de moreel verantwoorde kant van de samenleving .
  Tricker happy, happiness is a warm gun. . .
  Maar ja , in ’n land waar iedere burger gewapend rondloopt is een burger-
  oorlog aan de gang . What’s in a name, -Slager-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.