Elitaire Misdaad

Boek Aanklacht tegen Rabo Misdaadbank uit handel. Niemand gearresteerd.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kamer eist opheldering over ”Schikkings-Regeling- Opstelten” Rabo-Misdaadbank. verpandingOpstelten trekt een lange neus als antwoord. 
Rabo Misdaadbank bendeleden mogen in het boek ‘De Verpanding’ niet langer met naam worden genoemd. Deze aanklacht tegen de afdeling Bijzonder Graai en afpers Beheer van de Misdaadbank moet uit de handel en wordt teruggehaald, bevestigt de uitgever.Waarom is er nog geen Rabo bendelid van de afdeling Kunst Beheer gearresteerd wegens afpersing en oplichting? Vraag het aan de huidige VVD Minister van Justitie Jonkheer ‘Bonk-Heer Fraudeur-Steur’.

Het is crisis .Het geld is op. Rabo-Misdaadbank’ schikt Libor-miljarden fraude voor €774 miljoen boete. Niemand gearresteerd. 
Rabo MisdaadbankDie reageert op de ‘CLS-uitspraak’ van het corrupte gedeelte van Haagse rechtbank. Rabobank eiste daar dat zijn medewerkers, Ratten in pak niet met naam en toenaam herkenbaar zouden zijn, omdat een aantal bijv. met proef verlof is uit de TBS kliniek en zij bijna allemaal bekende ‘VVD- bendeleden’ zijn. De bank wilde hun privacy en valse declarties en die van de VVD beschermen en wees er op dat zij geen Volk-crimineeltjes zijn a La Willem Holleeder, die dagelijks met naam en toenaam in de Telegraaf en RTL Boulevard i.s.m. bepaalde ‘VVD-Showbizz–Justitie’ door de stront ton worden gehaald . Zelfs de NRC, uit pure wanhoop door de niet te stuiten terugloop van de oplage heeft zich op die lucratieve sensatie Kruimel Crimineeltjes markt gestort met die laffe corrupte Grachtengordel drol Jan Meeus van ‘Bagger Peter R. de Vries’.

Bescherming privacy van Rabo Ratten in pak.
In’De Verpanding’ schetst Paulien Derwort hoe Rabobanks afdeling ‘Bijzonder Graai en afpers Beheer zaken’ afhandelt met kunstondernemers in financiële nood als echte Maffioos. Volgens Derwort werden de handelaren zwaar benadeeld door de Misdaadbank. Rabobank vindt dat het boek veel onjuistheden kent, maar gaf niet aan wat onjuist is het ging in de rechtszaak vooral aan om de privacy van de TBS-medewerkers te beschermen.,,We staken de distributie van ‘De Verpanding’. En via het FBI posterCentraal Boekhuis worden de exemplaren bij winkels teruggehaald. Ze worden vernietigd”, reageert de uitgever Sportliteratuur. Het boek werd in opdracht van de stichting Restschuld Eerlijk Delen (Stichting RED) geschreven, die strijdt tegen wan en misdaden in de criminele bankenwereld. Pikant en niet bekend bij het verdere publiek is dat de PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselboem’ alle fractie leden van de PvdA in de Tweede Kamer verboden heeft het boek te lezen.

‘Stevige uitspraak’. Rabo-Misdaadbank schrapt banen om 9 ton van Sipko Schat en de Fraude-Boetes te kunnen betalen.
Als de namen en verwijzingen naar de medewerkers worden geschrapt, mag het boek wel verschijnen, zo gaf de rechtbank aan, omdat alle criminele praktijken van deze Rabo Ratten als waar mogen worden beschouwd .,,We beraden ons er nog op of we daartoe zullen overgaan. Het is een stevige uitspraak”, aldus de uitgever. Eerder gaf Derwort aan dat het noemen van naam en functies nodig is, omdat uit de Misdaad-affaire met de kunsthandelaren is gebleken dat bij Rabobank misdaadgroep niemand verantwoordelijkheid neemt voor de wan en misdaden. Derwort wilde bij Rabobank met de medewerkers van Bijzonder Beheer spreken, maar dat weigerde Rabobank. De bank stelt standaard dat het via de media niet ingaat op individuele criminele gevallen.

5 antwoorden »

 1. Ja,die is goed!

  “de bank stelt standaard dat het via de media niet ingaat op individuele criminele gevallen”
  Ze bedoelen toch zeker zichzelf,he RABO ?!
  Daarbij lijktt mij een onderzoekje in de wielerwereld/doping handel ivm heavy sponsoring Raboploeg ook wel eens nodig cq op zijn plaats…

  Like

 2. Zo langzamerhand kan ik het allemaal niet meer uit malkander houden .
  Libor was toch het vrindje van Demmink, de fikkende klasse-zimmer acteur.
  Geen kwaad woord over Opstelten het suckzes van de wietpas met zijn vvd-vrind
  mag historisch worden genoemd.
  Ook graag wat meer respect (wormen&maden) voor PeterR de Vies. Die schijnt samen met Schele Piet het brein achter een grote juwelenroof te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.