Elitaire Misdaad

‘Bejaarde Melker Van Rijn’ negeerde PGB en moeder alarm. Samsom legt het uit.

( Van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA ‘Bejaarde Graaier Martin van Rijn’ kent geen schaamte en gevoel voor de Martin van RijnLegale zwakkere en bejaarden.
Geen Bad, Bed en Brood (Video) voor Legale hulpbehoevende die recht hebben op PGB. De VVD-misdaadgroep beschouwd Van Rijn als een van hun beste handlangers in het “Lieg en bedrieg Kabinet”. Mark Rutte: “Onze Martin is een echte VVD-er in hart en nieren. Hij laat zelfs zijn eigen bejaarde moeder nog sterven in de pis, kan het nog Liberaler Crimineler? “ Duizenden Legale hulpbehoevenden zijn in problemen gekomen door het nieuwe persoonsgebonden budget (pgb) maar waarschuwingen dat dit zou gebeuren, heeft de PvdA staatssecretaris  ‘Bejaarde Melker Martin van Rijn’ (Volksgezondheid voor de Rijken ) in de wind geslagen. Net zo als Van Rijn de waarschuwingen in de wind heeft geslagen dat zijn hoog bejaarde demente moeder dagelijks met pis langs de benen zat in het VVD Bejaarde Uitmelkoord van de bikkelharde en corrupte VVD Barones Heleen Dupuis. Samson heeft alweer ongevraagd huilend laten weten keihard te zullen gaan werken en het allemaal uit te leggen.

Playboy Samsom legt het huilend uit.

SVB medewerkers eisen net als de corrupte Burgemeesters een gratis zelf ‘Onno Hoes-verdediging’ cursus.
Dat meldt het AD zaterdag op basis van eigen onderzoek. De belangrijkste uitvoerder, de Sociale Verzekeringsbank (SVB), waarschuwde Van Rijn vlak voor de invoering van het nieuwe onmenselijke stelsel dat ‘de haalbaarheid risicovol was geworden’. Volgens hem kon het systeem toch per 1 januari worden ingevoerd omdat is voorzien in zogenoemde terugvalscenario’s, waarbij zorgovereenkomsten voorlopig worden goedgekeurd. Zorggelden worden dan zonder controle aan cliënten overgemaakt met toetsing achteraf.

VVD-Gangsterin Edith Schippers’ en haar NZA handlangers Graaier’s Theo Langejan en Eitel Homan in de probleempjes. Crisis kabinet nekslag voor ‘PvdA-Graaiers’. Ziekenfonds werd Graai-Fonds.
„Op verzoek van de Tweede Kamer zal een onafhankelijke probleemanalyse worden uitgevoerd”(kuch), aldus bralde de schaamteloze en gewetenloze Van Rijn in de krant. Naar de extra kosten die zijn ontstaan door de ‘graai maar raak chaos’ wordt volgens hem op dit moment gekeken. Vorige week bleek uit onderzoek van de Nederlandse corrupte Zorgautoriteit (NZa) dat de helft van de mensen die een persoonsgebonden budget ontvangen, de regeling niet begrijpt. Daardoor maken ze fouten in hun administratie. Van de mensen met een pgb die in 2013 en de eerste helft van 2014 zijn gecontroleerd, gebruikte de helft het zorggeld onjuist. Bij de SVB zou het verloop onder het personeel groot zijn omdat wanhopige boze en gefrustreerde zorgbehoevenden hun terechte woede koelen op de onder betaalde en niet corrupte lagere medewerkers en hen soms zelfs met de dood bedreigen, waardoor die ook weer hulp behoeven, maar uiteraard ook niet krijgen in “Banana-Fraude-Nederland”.

3 antwoorden »

 1. Louise Gunning, bestuursvoorzitter van de UvA en PvdA-rat is ontmaskerd en verlaat de universiteit. Zij houdt nog voldoende baantjes over als huismoeder en SER-kroonlid, zie ook http://www.intermediair.nl/carriere/doorgroeien/carriere-ontwikkeling/bestuursvoorzitter-hva-en-uva-mijn-gezin-de-constante-factor. Zij valt niet in het gat dat de PvdA met haar dochterpartij de VVD heeft gegraven voor de zwakkeren in de samenleving die hun eigen risico niet kunnen betalen. Tussen twee haakjes, van huilen heeft ze wel gehoord, maar dat geldt niet voor haar, zie voornoemd interview.
  U vraagt zich natuurlijk af waarom de schrijver de VVD een dochterpartij noemt. Wel de VVD is door de oud-PvdA-er Pieter Oud in 1948 opgericht, zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Pieter_Oud. Dus zo verschillend zijn de PvdA en de VVD niet. Denk bijvoorbeeld aan Wim Kok, bij wie zowel een linker kamer als een rechter kamer klopt. Deze timmermanszoon leerde in Nyenrode, een hbo instelling voor het bedrijfsleven, de peer met mes en vork schillen. Dames in Engeland en Amerika lachen zich rot als hij zich voorstelt: “My name is Cock, Bill Cock.”

  Uit de krochten van de slavendrijvers, de PvdA en de VVD.

  PS. De laatste tijd horen we weinig van onze grootgebruiker van heroïnehoertjes. Zou hij opgepakt zijn?

  Like

 2. Je kan praten wat je wil maar de overheid heeft praten als beroep. Het gaat er hier ook weer om om niet te betalen waar mensen wel recht op hebben. Het gaat nog wat worden met die nieuwe bajes in zaandam van griezel fred voor 1000 geen bed bad brood 3 kamer mega stal. Hoe zit het met de co2 uitstoot van deze mega stal?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s