Elitaire Misdaad

Verbijsterende reacties dat weer niemand is gearresteerd in NS-Megafraude.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTREDAM-NOIR- De ‘Corruptie-Trein’ van de VVD Minister het ‘Maffia echtpaar Melanie Schultz Melanie en Haro Schultzvan Haegen-Maas’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude Nederland”

Declaratie en Witwas Agenda Corrupte Limburgse Wethouders direct gewist, zoals bij misdaadgroepen.
De Limburgse gedeputeerde voor Ruimte en Infrastructuur, Patrick van der Broeck, die toch wel wat corruptie gewend is met types als de ex gedeputeerde het VVD-bendelid Mark Verheijen ( zit nu in het wachtgeld)  is teleurgesteld en verbijsterd over de fraude en corruptie door een NS-dochter bij de aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg. “Het is een buitengewoon ernstige situatie en er is alle reden om de zaak grondig te bestuderen en het is niet meer uit te leggen aan de eerlijke burger waarom er niemand is gearresteerd in deze zoveelste miljoenen fraude van de hoge heren.” Van der Broeck kan nog niet zeggen wat de consequenties voor de aanbesteding zijn. Ook kan hij niet zeggen wanneer er meer duidelijk wordt en of de aanbesteding opnieuw moet worden gedaan, want hij wordt inmiddels zwaar met de dood bedreigd. Volgens de gedeputeerde gaat de concessie om een omzet van twee miljard euro en spelen er daardoor veel Ratten in pak belangen bij.

VVD-bendelid Fred Teeven in leugen actie over zijn misdaden. Niemand wordt ooit gearresteerd.

Deze NS- Fraude is even andere Koek dan Bed, Bad en Brood.Niet verder vertellen aan het Klootjesvolk
De Commissaris van de Koning Fraude te Limburg Theo Bovens  was niet in staat tot commentaar, want hij was nog aan het bijkomen van een Wilde Kingsday nacht (video). Volgens onze bronnen met de Jonald Bouwhuis Hans Wiegelbenodigde schandknapen en cocaïne en optredens van de ranzige BN’ers uit de stal van ‘Koning Showbizz-Vuilnis Joop van de Ende’. Nee, deze keer niet Gordon! Wat wel vast staat is dat geen een van de daders is gearresteerd, maar dat zij allemaal met behoudt van hun Graai-salaris geschorst zijn. Is dat Klasse Justitie? Nee, dat is VVD Justitie gesteund door zijn PvdA-hoertjes.

Arriva beroept zich op zijn zwijgrecht en verwijst voor commentaar naar haar kersverse  woordvoerder ex Mr. Bram M.
Veolia heeft nog niet op het nieuws gereageerd. Arriva liegt dat het geen commentaar kan hebben op zaken waar het geen weet van heeft. “We kennen de feiten namelijk niet.” Een woordvoerder van toezichthouder ACM zegt dat het al onderzoek deed naar machtsmisbruik of mogelijke andere overtredingen van NS. “De Ard van der Steurbevindingen van vandaag worden aan dat onderzoek toegevoegd.” Het VVD-OM bevestigt dat de NS zich recent heeft gemeld en dat zij zich nog aan het beraden zijn hoe deze Elite-Gangster misdaden weer in de doofpot moet gaan stoppen. Onderzocht wordt of er aanknopingspunten zijn voor een strafrechtelijk onderzoek bralt het schaamteloze corrupte gedeelte van het OM onder leiding van de VVD Jonkheer ‘Bonk-Heer Fraudeur- Steur’. Daar waar ‘Jan met de Pet’ na een vette inval van een arrestatie team bont en blauw en kaalgeplukt door de FIOD in een cel zou zitten.

Stemt u vooral weer bij de komende Verkiezingen op de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes voor  nog meer ‘Foetsie- de Miljarden’ in “Banana-Fraude-Nederland”.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.