Politieke dwang

Overleg met Stef-aasgier-Blok cao ambtenaren loopt op niets uit.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” is principieel tegen menswaardige Hans Spekmanlonen voor ‘Jan met de Pet’.
Zo zijn op dit moment al de Politie, Ambulancemedewerkers en de Jeugdzorgverleners  acties (video) aan het voeren tegen het Kabinet in “Banana-Fraude-Nederland”. De PvdA ‘Showbizz-arbeider Hans Spekman’ in zijn strijd tegen het Groot Kapitaal VVD-Misdaadgroep is het volkomen eens met het standpunt van zijn Kabinet om geen menswaardig loon uit te betalen. Spekman: “Wij kunnen niet allemaal King Willem zijn en onze Stef laat wel andere zoals VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ 42% meer verdienen.”.


Ambtenarenvakbond beschuldigt ‘Minister-Gangster Blok’ van verduistering.
Stef BlokHet  farce-overleg tussen de vakbonden en minister Stef-aasgier-Blok (Rijksdienst voor corrupte ambtenaren) over een cao voor zijn lagere rijksambtenaren  is dinsdag op niets uitgelopen. De bonden zien geen reële mogelijkheid meer om verder te praten omdat Blok in hun ogen de ambtenaren op geen enkele manier tegemoet wil komen.

 

VVD-Racist-Kapitalist Blok’ bekent kleur: Blank en rijk welkom, Zwart en arm naar “Thuisland”.
Blok is teleurgesteld dat de bonden volgens hem Maf zijn en zo snel hun conclusie trekken dat het overleg is vastgelopen. Het uitgangspunt voor FNV Overheid, AC Rijksvakbonden, CNV Overheid en CMHF was om goede afspraken te maken over de koopkracht en de werkzekerheid voor het overheidspersoneel. Ze wezen erop dat de vorige cao inmiddels al bijna 1600 dagen verlopen is en dat de ambtenaren al die tijd geen loonsverhoging hebben gehad. Blok heeft volgens de bonden aangegeven voorlopig niets te willen doen aan het herstel van de koopkracht. De minister zou willen wachten op de ontwikkeling van de pensioenpremie in 2016 en ook daarna slechts bereid zijn tot een kleine loonstijging, terwijl andere arbeidsvoorwaarden verslechteren. Volgens een beroeps leugenaar woordvoerder Elaine de Boer ( wel loonsverhoging) van Blok waren juist vorige week nog een aantal discussiepunten met de bonden uit de wereld geholpen En daarmee was de weg vrijgemaakt voor het overleg. Beide partijen wisten dat het „lastige gesprekken” zouden worden. De minister VVD-Aasgier zette in op modernisering van de cao en afbouw van zaken die niet meer bij deze tijd passen zoals de ouderenregeling, aldus de woordvoerder. De ruimte voor loonsverhoging is niet erg groot, want wij hebben al het geld nodig voor Bonussen en Mega-uitkeringen aan de VVD en PvdA bevriende Top Bestuur-gangsters. Blok ziet nog voldoende aanknopingspunten om verder te praten met de bonden van het Klootjesvolk , voegt hij eraan toe. „De uitnodiging om te praten staat nog, want praatjes vullen geen gaatjes, ha,ha ha .”

3 antwoorden »

 1. Bij die kop van Herr Blok, Neerlands grootste huisjesmelker heb ik altijd het idee
  in een malafide horror Staat te zijn verdwaald.
  Zoals pedopriesters religie misbruiken om aan hullie gerief te komen doet Herr Blok dat met misbruik van liberalisme.
  Voorlopig kontroleert hij de vrije markt , die op iedere manier verplicht en op geen enkele wijze vrij is . Effe aftikken, doe mij maar ’n stuk touw .
  Dat soort rekenmachines staat altijd klaar om na de verkiezingen ongekozen naar voren te worden geschoven en het beleid wat achter de schermen is geregeld publiek te implanteren. Eigenlijk te vies om ’n letter aan te verspillen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.