Elitaire Misdaad

Topmanagers ‘Bonnie en Clyde’ aan de haal met buit van gehandicapten.

(Van onze VVD – Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Corruptie–Trein’ van de Ratten in pak rijdt altijd op tijd in Bonnie en Clyde“Banana-Fraude-Nederland”.
Stef-aasgier-Blok: “Hierna leest u waarom Top-bestuurders ( allemaal bendeleden van de VVD-Misdaadgroep) 42 procent meer mogen verdienen“. En wat maakt het ook uit wat wij Graaien en Naaien de idioten stemmen toch op ons.” Maffia- Zorginstelling van de ‘PvdA Bejaarde-melker Martin v. R. beroofd door Ratten in pak ‘Bonnie en Clyde’’ of te wel Bertie van Musscher-Leeflang en Pieter Leeflang. De Drentse Maffia-zorginstelling Senior Assist your self als Rat in pak van de bejaarden en gehandicapten verdenkt twee Topmanagers  Top-Gangsters van „jarenlang en stelselmatig onttrekken( = jatten) van geld” dat bedoeld was voor thuiszorg. Het Rat in pak duo dat een jaar salaris uitkering had van ver boven de 200.000,- euro, exclusief onkosten graai-declaratie zijn inmiddels op straat gezet met behoudt van de tonnen buit.

Uiteraard liep het pis bij deze ‘Graai maar raak instelling’ de bejaarde dagelijks langs de benen. Bizarre dat deze Rat in pak bejaarden en gehandicapten berovers ‘Bonnie en Clyde’  Pieter L. en Bertie van M. nog niet in de gevangenis zitten. Dit terwijl de Volkse ‘Bonnie en Clyde’ Antonio Marcos van der P. en Enise Merve B. zo maar met ongekend veel ‘Riool- misdaad- journalisten bombarie’ 16 jaren gevangenisstraf  aan de Volkse Bonnie en Clyde’ broek kregen.Weten dat deze Bonnie en Clyde’ Ratten in pak Pieter L. en Bertie van M., wellicht te veel van andere Ratten in pak.

Rat in pak Gangster echtpaar ‘Bonnie en Clyde’ geen celstraf.
De blinde corrupte directie van Senior Assist bevestigt noch ontkent geruchten dat er tonnen zouden zijn verduisterd door de managers Pieter L. en Bertie van M., die ook als elkaars geliefden door het leven gaan. Wel wil graai-directeur Frenk Melis kwijt dat het om substantiële bedragen gaat. Dat onderzoek is nog steeds niet afgerond, bralt Melis. Hangende dat Doofpot-onderzoek wil de directeur nog niet vooruitlopen op eventuele strafrechtelijke stappen en beroept zich verder op zijn zwijgrecht. Uit het „zeer gedegen boekenonderzoek” is het sterke vermoeden gerezen dat in het verleden „gelden op meerdere wijzen en via diverse ‘Fred Teeven -Witwas constructies‘ zijn onttrokken”.L. en Van M. richtten jaren geleden thuiszorginstelling Arlero op als bejaarde en gehandicapte Graai- bedrijf. Dit bedrijf is sinds 2012 door Senior Assist overgenomen, een thuiszorgorganisatie van twee Belgische Duistere Maffia investeerders. Pas eind 2014, toen de Belgen opnieuw een plukje aandelen van Arlero verwierven, kwam de al jaren woekerende fraude aan het licht, bralt de eveneens corrupte bejaarde melker Melis. „Vanaf dat moment werden we grootaandeelhouder van Arlero en kregen we meer grip op het Maffia-bedrijf.”

Toezichthouders vulde ook hun Zakken. Wie vervolgd de Corrupte politie in de “Straf de Arme Maatschappij”?
Poppe KloenL. en Van M. zijn overigens nog steeds aandeelhouder van Arlero. Het is op dit moment onduidelijk wat de consequenties zijn van hun ontslag als managers voor hun rol als mede-eigenaar, zegt Melis. Senior Assist, dat in Nederland meer dan duizend cliënten  Melkkoeien heeft, richt zijn pijlen inmiddels ook op de twee toezichthouders van Arlero, de Groningse beruchte en intens corrupte top VVD-er politiefunctionaris Poppe Kloen. en zijn ‘gabber in crime Uilko Hofste.’ (graai-opleidingscoördinator bij de RDW). Beiden hebben op 29 april hun graai-commissariaat neergelegd en trekken verder een lange neus, want zij weten dat zij nooit zullen worden gearresteerd. Volgens de liegende rvc-voorzitter K. zijn de beide gangsters om ’privéredenen’ vetrokken. Maar volgens Melis stapten ze op nadat hij een dag eerder de Uilko Hofstétoezichthouders in een gesprek ter verantwoording had geroepen. L., die ook namens zijn partner spreekt, laat weten dat de beschuldigingen van Senior Assist onjuist zijn en abject en infaam. „Er is geen enkel bewijs aangeleverd. We werken in de zorg uitsluitend via onze privé Misdaadbank van de betrouwbare Gerrit Zalm, dus laat die bankafschriften dan maar zien en wij hebben zeer hoge politieke en justitie contacten ”, bralt L.. aartsbrutaal dreigend. Hoe het ook zij deze niets ontziende bikkelharde bejaarden en gehandicapten berovers misdaadgroep is door ons op het  “Elite Gangster Billboard” gesmakt in afwachting tot de Rule of Law weer heerst in “Banana-Fraude-Nederland” en zij voor “Tribunal criminel extraordinaire” zullen moeten verschijnen.

18 antwoorden »

 1. @ anonieme waarheid, Om te beginnen indien u naar waarheid verklaart moet u dat doen onder uw echte naam en niet anoniem. Anonieme verklaringen kunnen niet op waarde worden getoetst. M.a.w indien u echt iets wil aantonen en u doet dat met uw echte naam zullen wij er inhoudelijk op ingaan en u in de gelegenheid stellen uw verhaal bij ons te publiceren. Door anoniem te reageren bevestigd u hetgeen wij stelde in deze.

  Like

 2. Als dit verhaal geen bewijs heeft, waarom verandert Bertie haar uiterlijk? Je herkent haar niet terug, van een grijze muis, met alle kleuren van de regenboog naar een femme fatale. Geblondeerd zodat de mensen haar niet herkennen. En dat lijkt op een schuldbekentenis. Dit liefdeskoppel Leeflang-van Musscher heeft veel weg van list&bedrog! Het geld wat achterover gedrukt is, wat bestemd was voor de hulpbehoevenden van onze maatschappij. Nu beginnen zij weer een 55+ resort in spanje, om door te blijven gaan met hun praktijken. Wanneer houdt dit eens op?

  Like

  • @martine niet gebaseerd op een verhaal maar op een persbericht verstuurd door de directie van Sac aan alle media. Ws zijn er geen harde feiten (lopen nog 3 rechtszaken) maar het politieke spelletje van Sac is wel geslaagd. Deze twee mensen zowel intern als publiekelijk afgemaakt. Pulp media smult hiervan. Natuurlijk geen vervolg artikelen, stel je voor dat al die onderstaande jankerds ongelijk hebben.

   Like

 3. nou ik heb erbij gezeten. en heb 8 jaar lang teveel betaalt. en dit zijn mensen die bij thuiszorg haren hebben gewerkt. die ook failliet ging. doordat die lui geld achterover drukten

  Like

 4. Kom maar op met de feiten. Die zijn er namelijk niet. Het is allemaal gebaseerd op een verhaal.
  Het onderzoek is nu gestart maar ik kan je, als insider, nu alvast vertellen dat daar niks uit gaat komen.

  Like

 5. helaas ken ik deze mensen en hun praktijken met een glimlach. Het achterhouden van bijvoorbeeld de eindejaarsuitkering van personeel terwijl ze er recht op hebben en er daarbij vanuit gaan dat dit niet of nauwelijks wordt opgemerkt. Met een glimlach personeel erin luizen met een toneelstuk wat een 10 verdiend op de toneelschool. Kortom: aanpakken! Je mag nooit geld van medewerkers of cliënten gebruiken voor eigen gewin! En dat is hier zeker gebeurd. Blij dat ik er al lang niet meer werk! En Raad van Commissarissen: Twee vriendjes die 2 x per jaar gezellig met elkaar uit eten gaan en verder een envelopje met inhoud kregen. Verder geen bemoeienis. Dat is alleen maar lastig!

  Like

 6. Zo veel stoere woorden maar geen inhoudelijke kennis je pikt uit het nieuws iets op verzint er wat stoere woorden bij zozo knappe kop hoor beetje zielig mensen de afgrond in trappen zonder dat je weet hoe het zit misschien is echt onderzoek te moeilijk voor jou met de hersenen van een vlo succes met je sneue blog

  Gr

  Like

  • @Manneke Pis, Mensen? Ratten zijn het die parasiteren op de zwakste onder ons:
   https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/07/23/elite-gangsters-billboard-van-volksnieuws-uit-amsterdam-noir-2/
   Toe maar anonieme Laffe Media-Maffia en/of AIVD Trol om ons te beledigen zonder aan te geven wat er niet klopt. Misschien kan je eens beginnen met je naam te noemen Lafbek en rot anders je corrupte Rat in pak Riool in Mafketel.

   Like

  • Zo veel prachtige woorden en veel inhoudelijke kennis je haalt uit het nieuws iets op en zet wat ware woorden bij zozo knappe kop hoor beetje terecht mensen de afgrond in trappen je weet heel goed hoe het zit dat is echt onderzoek te moeilijk voor manneke pis met de hersenen van een vlo.succes met je briljante blog

   Like

   • benne gij da john van den heuvel ik zie geen moeilijke woorden dus politie opleiding

    Like

   • (Bennde gij da john v/d h….), denk het nie, die ligt voorover met die zwiep van zijne koninklijke doorluchtigheid onderkoning peter de laatste de vries tussen z’n benen.
    Hoop dat ze goeie poppers en coke hebben anders wordt het janken op de bank en voor de tv wachten tot albert klaar is op rtl4.

    Like

  • Gelukkig ook nog mensen die nadenken. Wel grappig dat Frenk Melis helemaal niet voorkomt op internet. Totdat je zoekt op Frenk W. Of S Melis. Dit zijn namelijk hun echte namen. Grappig dat ze undercover willen blijven.

   Meer even terug. Er is geen bewijs dus tot nu toe is het maar gewoon een artikel dat door iemand online gegooid is. Er is geen bewijs. Dus tot nu toe maken andere managers die geen zin hadden om macht (wat daar draait het om) te delen. Hun collega’s zwart.

   Like

   • Intussen is het verhaal ruim 2 jaar oud en tot op heden is er geen enkel onderdeel aangetoond van de beschuldigingen. Wat wel heeeeeeel bijzonder is dat er in in de Belgische krant “de Tijd” verschillende artikelen zijn te lezen over Senior Assist in België waar eigenlijk in staat dat de grote aandeelhouders Frank Barmelis en Bart VanderSchrick vele vermogende mensen van hun geld af hebben geholpen. Niet een klein beetje maar behoorlijk grof. Intussen beginnen de faillissementen overal zichtbaar te worden.
    Dus meneer Stevan Brown, u heeft mensen ernstig beschadigd met uw artikel door false beweringen om te zetten in een smakelijk verhaal zonder een goed onderzoek.
    Ik ben een insider die heel veel informatie heeft vanuit eigen ervaring waarbij er stapels feiten liggen waaruit blijkt dat het niet de topmanagers die u in uw artikel vermeld de bad guys zijn, maar de grote mannen uit Belgie: Frank Barmelis, Bart VanderSchrick en Sam Melis. Dit nog even los van Frenk Wellink die bewust informatie heeft gelekt naar de pers waardoor hij buiten het gezichtsveld bleef. Het zoveelste bedrijf waar hij in betrokken was dat failliet ging en zoals je kunt raden blijft hij buiten schot. Intussen is hij actief netzijn eigen bedrijf Well advised waar hij bij zijn vriendje van de voetbal club, de curator, tegen belachelijke prijzen zijn diensten verkocht. Een hoer die alles doet als hij maar geld ontvangt. En misschien voor de mensen die het niet weten, hij verdiende ruim boven het bedrag wat de “topmanagers” verdiende. En ik kan uit directe waarneming aangeven dat het “duo” minder verdiende dan de 200.000 wat wordt gesuggereerd.
    De uitdaging voor Stevan Brown: hoe krijg je dit nu rechtgezet???

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.