Maatschapij

‘ISIS-Abattoir’ steunt VVD- vervolging Wilders in “Banana-Fraude-Nederland”.

( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDM-NOIR- ISIS heeft verheugd gereageerd met een artikel:”Bij ons wel Gratis Bed, Bad, Brood en Top betaald Werk ” in het DabiqISIS-Abattoir Magazine DABIQ dat Wilders vervolgd wordt voor Haatzaaien.
ISIS biedt de ‘VVD-Justitie’ van ‘Fraudeur Steur’ aan die vervolging van Wilders over te nemen en zijn Hoofd op een Spies te zetten of hem te gebruiken voor de wekelijkse vrijdagmiddag ‘mens-barbecue’. ISIS is wel vol ongeloof dat Diederik Samsom, Hans Spekman en Rob Oudkerk niet worden vervolgd voor Haatzaaien. ISIS is van mening dat wat het laatste betreft pure discriminatie is van  de ‘Dutch Bruinhemden leider Wilders’. Daarnaast wijdde zij nog wat regeltjes aan het feit dat die Oudkerk gewoon nog als PvdA partijlid wordt geaccepteerd en les geeft aan kinderen op scholen, terwijl algemeen bekend is dat hij te jonge  sex slaven heroïne hoertjes verkracht heeft. ISIS: “Kom bij ons Rob, dan kan je overal op!”

Witgewassen Marcouch: “Wilders moet zich distantiëren van racisme in de Volkswijken en zwijgen over het racisme van Spekman, Samsom en Rob Ouderkerk en ISIS”.
Rob Oudkerk Samosm, SpekmanPVV-leider Geert Wilders figureert in het nieuwe internetmagazine DABIQ van de terreurbeweging islamitische Staat (IS). In het voorwoord  van een een zekere ‘broodje Kabab’ Rob Oudkerk staat een Nederlandse  VVD-OM opsporings’s  foto van Wilders met daaronder de tekst: „Een kruisvaarder die de profeet bespotte, die vervolgt wordt voor Haatzaaien in Hollanda.”

6 antwoorden »

 1. Onze nationale heroinehoerenloper heeft een betaalde baan bij de gemeente Amstelveen, projectmanager ouderenzorg. Hij moet het beleid van onze Martin van Rijn, het verder laten vervuilen van de oudjes, zoals hij dat laat uivoeren bij zijn eigen moeder, uitrollen in Amstelveen.Voor oudjes die hun mond opendoen is reeds een graf gereserveerd. Het beleid van de Partij van de Antisocialisten en haar dochterpartij de VVD, opgericht door de oud-PvdA’er Pieter Oud, krijgt de vorm die Wim Kok als (S)hell-commisaris wil: oudjes die geen betekenis voor het bedrijfsleven hebben afvoeren, euthaniseren. Dat gebeurde ook met de aanstaande schoondochter van Abraham Asscher, de vz van de Joodse Raad. Zij was niet acceptabel, zoals vele arme Joden ten faveure van de parnasiem, zie docu over de Joodse Raad bij de Joodse Omroep.

  Uit de euthanisieraad voor regeringsbeleid.

 2. Eerst verleiden ze je om electrisch te gaan rijden, dan komen ze je auto wegtakelen, uiteindelijk komen ze op het idee om Motor City dan maar te kamelizeren :

 3. Bonussen invest(e)ringen Banksters zijn o.a. op onderstaande gebaseerd
  Khazarian mafia lid Wilders Nederlands beroemdste Mossad agent provocateur kassa kassa voor City of Londen agentschappen

  Video: Max Keiser “US Intelligence Officer Robin Cook: “Every Single Terrorist Attack In US Was A False Flag Attack””

  ““The truth is, there is no Islamic army or terrorist group called Al-Qaeda, and any informed intelligence officer knows this. But, there is a propaganda campaign to make the public believe in the presence of an intensified entity representing the ‘devil’ only in order to drive TV watchers to accept a unified international leadership for a war against terrorism. The country behind this propaganda is the United States.” – Former British Foreign Secretary,
  Robin Cook”en Max Keiser: https://kauilapele.wordpress.com/2015/05/21/collective-evolution-5-15-15-us-intelligence-officer-every-single-terrorist-attack-in-us-was-a-false-flag-attack/#more-39487

 4. In gesprek met zeven Amerikaanse journalisten zei hij op Paleis Noordeinde desgevraagd dat hij als persoon uiteraard een mening heeft, maar die als graaier niet te kunnen uiten, zo meldt de NOS vrijdag. De Amerikaanse journalisten zijn op werkbezoek in Nederland, voorafgaand aan het bezoek van de graaier aan de Verenigde Staten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s