Politiek

VVD Minister ‘Fraudeur-Steur’ wil laatste autootje van ‘Jan met de Pet’ afpakken.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Ard van der SteurAMSTERDAM-NOIR-De gewetenloze Bonk-Heer´Jonkheer Fraudeur-Steur´ heeft vanuit zijn Pedo- Kasteel´ laten weten dat hij het Wurg ‘Jan met de Pet’ boetestelsel wil herzien, zodat hij ook nog het autootje van ´Jan met de Pet’ kan stelen. Die Van der Steur toch. Hij doet ons steeds meer denken aan de tijd dat de Nazi’s alle fietsen van de arme sloebers afpakte in Nederland.
Duizenden ‘gewone mensen’ gegijzeld en uitgewrongen door de ‘Staats Afpers CJIB-Maffia’ en het “Deurwaarders-Tuig” van de Heersende Klasse.Minister ‘Supercrimineel Ard van der S.’ (Veiligheid voor Rijke en Klasse Justitie) onderzoekt of hij het boetestelsel voor verkeersovertredingen op de schop kan nemen. Hij gaat kijken naar een „fundamentele herijking van het Wurg de arme boetegebouw.


Over het feit dat zijn Top partij leden Bendeleden de Bankier-Gangsters href=”https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/05/11/miljardenboetes-voor-misdaadbanken-om-valutafraude-niemand-gearresteerd/”>hun miljarden boetes door ‘Jan met de Pet’ laten betalen wenst hij geen commentaar te geven”, bralde hij donderdag in de Tweede Kamer. Hij kreeg onmiddellijk een staande ovatie van zijn ‘Griezel Fred Teeven’. Hij gaat hiervoor overleggen met onder meer met zijn onderbetaalde politie knechten en zijn ‘Pedofiele Demmink  Openbaar Ministerie’. „Voor mij is veel mogelijk, zolang wij maar onze zakkenvullen”, bralde de minister als een echte Chapter Boss van een Mottoclub ‘Rat in pak club’. Hij wil onder meer kijken of hij auto’s kan afpakken van arme sloebers die onverzekerd rondrijden. Verder verklaarde hij recidivisten nog harder en onmenselijker te willen aanpakken met VVD-types als ‘Monster-Rechter Rinus O.’ Hiervoor kreeg hij een staande ovatie van zijn vast PvdA Alibi de corrupte ex rechter Jeroen Recourt .


PvdA: ‘Jan met de Pet’ heeft geen auto meer dus de boetes kunnen omlaag.
Ook het voorstel van de jeroen recourtverwarde of corrupte  Duco H. van de PvdA-hoertjes om automobilisten die keer op keer de fout in gaan een hogere boete te geven, neemt de bewindsman mee in zijn ‘Klasse Justitie VVD- onderzoek, waarbij de Bankiers vrijstelling hebben en de Elite VVD pedo’s als Ed Nijpels en Joris Demmink niet zullen worden vervolgd laat staan beboet. Hoogland wil mensen die voor het eerst op de bon gaan voor een lichte overtreding (zoals te hard of door rood rijden) juist een lagere boete krijgen met het oog op het feit dat hij na de komende verpletterde verkiezing’s nederlaag het Luxe Wachtgeld in zal gaan. Hoogland waarschuwde wel dat zijn plan budgetneutraal moet zijn. „Het mag geen gat in de ‘roof de arme scheel begroting’ slaan.” CDA en SP steunen het progressieve boetesysteem waar de PvdA naar streeft. Beide partijen hebben in het verleden soortgelijke voorstellen gedaan. Farshad Bashir (SP) sprak van „voortschrijdend inzicht” bij de PvdA. GroenLinks is tegen het plan. „Het is meten met twee maten”, oordeelde Liesbeth van Tongeren.

Opstelten ‘werkte’ aan nieuw Wetboek van Strafvordering en dat gaat heten “Wetboek van Straf de Arme”.
Volgens Van der Steur wordt het geen „gemakkelijke operatie voor de arme sloebers”. Hij wees er ook op dat zijn voorganger de altijd liegende ‘Bral Ivo Opstelten, die nu in het wachtgeld zit al een reeks  walgelijke en onmenselijke  maatregelen heeft genomen om recidivisten arme sloebers aan te pakken. Zo worden verscheidene overtredingen (zoals het negeren van een stopteken van de politie) die voorheen met een boete werden afgedaan, sinds 1 januari via het strafrecht ‘Straf de arme onrecht‘ aangepakt. Van der Steur wil voor het kerstreces met een plan komen.

7 antwoorden »

 1. Dit klopt wel. Als je zeg maar `Enemy of the State’ bent, en je naam wordt op een lijst gezet, worden bendes ingehuurd om je in 2 a 3 zetten van de weg af te rijden. Dat van de weg af rijden gebeurt `letterlijk’ wanneer stap a.(rij-ontzegging) b.(geen verzekering) en/of c.(geen APK) actief is. Tegenwoordig worden auto’s — ondanks zich aan de verkeersregels te houden — via nummerbord herkenning aangehouden wanneer stap a. b. en/of c. actief is. Middels flipper-kast- en/of kassa geluiden wordt de opsporings ambtenaar in de surveillance bolide dan gealarmeerd. Mocht je na deze `Road battle’ nog een rijbewijs over hebben, blijkt het huren van een auto een nagenoeg onbetaalbare exercitie te zijn geworden. Was in het verleden het hebben van een werkende VISA/MasterCARD voldoende om voor een normaal bedrag een goede auto te huren, blijkt in de luxere klasse van huur-auto’s, zoals b.v. Opel Insignia, een enkele VISA/MasterCARD niet meer voldoende, en dient men twee (_2_) Credit kaarten te overleggen, om de verzekeringskosten te dekken. Dat betekent dat niet alleen prive auto bezitters via deze `Road Gangs for hire’ van de weg af worden gereden, ook autoverhuur bedrijven blijken door dezelfde BOVAG mafia (Centraal Informatie Systeem (CIS) https://www.stichtingcis.nl/ ) en ROY Codes (Stichting Efficiënte Processen Schadeverzekeraars https://www.seps.nl/) in de economische problemen te worden gebracht. Het is tevens een zeer schrijnend en illustrerend voorbeeld hoe inflatie in de huidige “economie” toeslaat, want wie gaat een auto huren wanneer men twee credit cards dient te overleggen om de verzekering af te dekken ?
  Hoe men in Den Haag denkt de economie op gang te brengen is voor mij dan ook een compleet raadsel.


  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org stock@stokkie.net

  Like

 2. VPRO de volmaakte mens, de alles vernietigende kracht van NLP
  Door de geschiedenis heen is het de intelligentsia (het overgrote deel) geweest die de machthebbers de basis van zijn bestaan hebben geleverd, zijnde de in(tel)lectuele vrucht van Schriftge(l)eerden inteelt.

  Het fundamentalistische geloof van de ongelovige in het materialisme: fooled around the objects of objectivity
  We sleutelen aan ons DNA, aan ons brein en aan ons nageslacht. In de zesdelige serie De Volmaakte Mens gaat Bas Heijne in gesprek met topwetenschappers en grote denkers, in de hoop een antwoord te vinden op de vraag: wat is de mens? sleutelen aan de ziel:
  God en de Ziel bij het vuilnis gezet als relikwie van men(t)alen achterlijkheid
  Huiver en zie de werKen van de wetenschap in onwetendheid
  http://www.vpro.nl/de-volmaakte-mens/kijk/afleveringen/aflevering-3.html
  Brothers in Corporate Crime werkzaam voor één en de zelfde paymaster: de Cabal

  Eerst was er het (w)oord pas daar na ont stond de neuro linguïstische volg orde waarin het woord werd geplaatst. De Jesuiten schiepen een NLP geprogrammeerde G.O.D. of D.O.G. (Demonic.Ordered re-ligion)naar hun eigen evenbeeld met het christendom jodendom islam boeddh(isme) etc als de belichaming (material-isme) als NLP tegen stelling. Onder leiding van deze zelfde schrift geleerde gangsters wordt nu de laatste hand gelegd om onze verbinding met de bron s(our)ce definitief de nek om te draaien.

  Like

 3. Voorzitter Derk Zwaan van Vereniging Dutchbat III reageerde echter geschokt op de uitspraak van Wagenaar en zegt zich niet te herkennen in de door Voorhoeve geschetste situatie. “Wij dachten altijd dat de VN ons destijds in de steek liet, nu blijken we dus door onze eigen regering te zijn verraden”, zegt Zwaan tegen de krant.

  Like

  • Dat zegt oud-luchtmachtofficier Bart Wagenaar. Voor, tijdens en na de val van de enclave maakte hij in de ‘‘oorlogsbunker’ deel uit van het Defensie Crisis Beheersingscentrum (DCBC). Twintig jaar na het drama op de Balkan verbreekt de majoor het stilzwijgen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.