Elitaire Misdaad

De Maffia-G7 heeft haast met TTIP, maar niet met (hun) hongerende kinderen.

(van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het weekendje van de G-7  Top-Maffia-bazen (=The Illuminatie) van de wereld heeft 150 miljoen gekost. Die kosten worden hongerende kinderenbetaald door ‘Jan met de Pet’ en zijn hongerde kinderen. Geen woord van de zeven Maffiabazen over het feit dat één op de drie kinderen honger lijdt in de USA van Obama en hun ouders massaal door Bush aan de drugs gebracht. Geen woord over het feit dat in Engeland zo rond de miljoen kinderen niet dagelijks een maaltijd kunnen krijgen. En ook geen piep over het feit dat er in Nederland 500,000 kinderen niet genoeg te eten krijgen. 43 Miljoenen Europeanen met honger en 120 miljoen in de armoede is geen nieuws voor het gevoel  van Angela Merkel. En helemaal geen woord over het feit dat er jaarlijks zes miljoen kinderen sterven van de honger in de Derde Wereld.  Immers de één zijn dood is de ander zijn brood!

Kindersterfte geen TOP waardig en de Westerse ‘Main-Scream-Media’ zwijgt de kinderen ook dood.

1 jong kind                               sterft elke 6 seconden aanondervoeding

11  kinderen                              elke minuut ….

600 kinderen                           elk uur …

15.000 kinderen                      elke dag …

5.6 miljoen kinderen              elk jaar …..

Over de walgelijke criminele pedo-seks toestanden van de Cage girls of Bombay and Caged until ‘broken’:life for Mumbai’s prostitutes (Video), een plek alwaar de ‘G-7 kliek’ regelmatig privé  is gespot werd alleen verlekkerd in de wandelgangen en in de ‘Aboutaleb-Toitet’ gefluisterd. Het voorgaande is niet belangrijk voor de grootse zeven Maffia Bazen Hans van Baalenvan de Wereld. De zeven zich zelf verklaarde belangrijkste industrielanden willen nog voor het eind van het jaar een raamovereenkomst voor het ‘Wurg de democratie -handelsverdrag’ tussen de Elite van VS en de Elite van Europa. Dat werd maandag bekendgemaakt bij het slot van de Maffia-G7-top in het Duitse Elmau. Aan het Super-Maffia-verdrag wordt al sinds 2013 gewerkt in allerlei ‘Rat in pak- achter kamertjes’. Het gaat om het zogeheten Transatlantic Trade & Investment Partnership (TTIP), ofwel het trans-Atlantisch handels- en investeringsverdrag, dat zogenaamd moet zorgen voor een goedkoper en eenvoudiger handel. In werkelijkheid is het TTIP verdrag een poging om de Elite-Gangsters als Monsanto totale vrijheid te geven in het plegen van hun misdaden jegens de menselijkheid, Milieu en dieren. Eén van hun grootste corrupte Pr-man is de Dutch genetic manipulated Neonazi ‘VVD- Chlorine -Chicken Hans van Baalen’.

IAmsterdam Star-reporter Steve Brown by anti TTIP Manifestatie Amsterdam (Video).

In Elmau werd afgesproken dat haast wordt gemaakt met het aanpakken van de resterende pijnpunten. Er is terecht veel weerstand over het  ‘Monster-Verdrag’, waar Hiller en Stalin  hun vingers van  zouden aflikken. Zo zijn er grote twijfels over TTIP wel groei en Hans Spekmanbanen oplevert voor Nederland.  En of zij van de komende dood, verderf en ellende van dit TTIP-verdrag wel Poetin de schuld kunnen geven. Ook is er veel kritiek op ISDS, een bepaling die een extra bescherming geeft aan buitenlandse Maffia investeerders geeft ten koste  van de eerlijke burgers. Ironisch is wel om te constateren dat de zeven regering’s leiders Grootse Maffia Bazen zo populair zijn bij hun eigen bevolking dat er maar liefst 30.0000 agenten een horde aan geheime agenten en een niet openbaar gemaakt aantal militairen nodig was om hun te beschermen tegen hun eigen bevolking.

“Hans Spekman & Aboutaleb”het succes nummer bij de ‘G7-Maffia bazen’.
Toch was niet alles negatief wat de klok sloeg. Het ‘VVD champagne–tentje’ van de PvdA ‘Showbizz-arbeiders Hans Spekman’ liep als een Joe Biden Ahmed Aboutalebtrein en hij mag volgende keer weer terug komen. De PvdA “Uncle Tom’ Abputaleb was zo geslaagd als toilet juffrouw dat het storm liep hij zijn toilet. In  USA Celebrity roddelbladen is de ‘Strip- Held Aboutaleb’ in zijn te strakke ‘majo- outfit’ dan ook de grote Star van de Maffia-G-7. Bronnen in verschillende roddelbladen beweren dat Aboutaleb de komende weken niet kan zitten als Burgemeester zo populair was zijn ‘leefbaar-gat’.

5 antwoorden »

 1. Blijft Obama president met een oorlog via Europa tegen Rusland?
  Wie dient Obama eigenlijk, zijn dat uiteindelijk niet de olie arabieren,, Barack Arabiê,, Barabiê.
  Het handelsverdrag lijkt mij een altijd dreigende tijdbom groter dan onze eigen bestuurders die met 5 miljard aan (belasting) beloftes aan de hand van de Barackduivel lopen,, op weg naar vernietiging.
  Werelds alom en breed.
  Lijkt Openbaringen wel.

  Like

 2. Dit was slechts een voorproefje op het echte werk dat volgende week gaat gebeuren. Oftewel de grote jongens bij de Bilderberg conferentie…..benieuwd welke VVD sletje zich weer laat invliegen.
  Of here majesteit beatrix nog een uurtje kan vrijmaken…..uber schande!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.