Politiek

‘Ratten in pak’ in Delft vullen hun zakken en ‘Jan met de Pet’ betaald de prijs.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie

Hans van der SandtIsidoor HermansAMSTERDAM-NOIR- In Delft, dat kampt met een schuld van een half miljard euro door wan en/of misdadige ‘Strijkstok-uitgaven’ van de VVD ‘Boef Burgemeester Bas V. en zijn college-bende.  
De Delftse Burgmeester Bas Verkerk, die voor zijn veiligheid vrijheid ook bij de politie eenheid Den Haag mee ‘inkoopt’ heeft voor grote ophef gezorgd door Graai- salarissen uitkeringen van een aantal top functionarissen Zakkenvullers.De amorele B &W kliek van Delft vindt de Graai-uitkeringen van hun slaven drijvers Directeuren prima in orde: Verschil met er zijn is ons “VVD-Eerlijk Delen”moto in Delf.

De waanzin van de Graaiers blijft verbazen in “Banana-Fraude-Nederland”.
De kwestie ligt extra gevoelig, nu vanwege de belabberde, duistere financiële situatie de ene na de andere voorziening voor de zwakkere,de armen, de zieken en bejaarden in de stad wordt gesloten. Waarom de FIOD nog geen onderzoek heeft gedaan naar het gat van een half miljard is op zich al een schande en het zoveelste geval van  ‘VVD-Klasse Justitie’.  Uit het recent verschenen jaarverslag van Ontwikkelbedrijf Spoorzone Delft blijkt dat directeur ‘Rat in pak Isidoor Hermans’ vorig jaar 222.600 euro graaide. Raadslid Jan Peter de Wit (Onafhankelijk Delft) is verbijsterd( en wij ook): „In 2015 mag bij de gemeente niemand meer dan het ministersalaris van 178.000 euro verdienen! Het is dan ook ronduit crimineel dat Delft, waar nota bene 268 lagere eerlijk ambtenaren uit moeten, een directeur veel meer verdient jat dan Mark Rutte.” De Wit doet een moreel beroep op Hermans om zijn inkomsten gelijk te laten trekken met die van een minister. Datzelfde zou ook de bikkelharde ‘Supercrimineel Hans van der Sandt’, directeur van de Delftse (a)-sociale werkplaats, moeten doen, temeer die dagelijks de leiding geeft aan schlemielen die amper genoeg verdienen om eten te kopen meent De Wit. Hij graaide in 2014 circa 18 procent meer dan een minister, zo blijkt uit het onlangs verschenen jaarverslag. Ook de SP-fractie zet grote vraagtekens bij de exorbitante graai-salarissen in een tijd dat 500.000 kinderen amper een goede maaltijd krijgen. „Het is heel krom en ronduit crimineel te noemen ”, zegt fractievoorzitter Lieke van Rossum. „Delft is op een haar na artikel 12-gemeente. De kinderboerderijen en waterspeeltuin moeten dicht en diverse wegen liggen er slecht bij. De gemeente zou andere prioriteiten moeten hebben.”Volgens de corrupte gemeente valt de vergoeding van directeur Hermans binnen de Wet Normering Topinkomens van circa 228.000 euro, in de wandelgangen ook wel de balkenendenorm genoemd en wijst er verder op dat de gemeente wel de Bijstandsgerechtigde keihard aanpakt en dat mag beste wat tonnetjes salaris kosten.. „Hij is zzp’er en draagt zelf loonheffing en premies af”, aldus een schaamteloze woordvoerster.

Delft heeft van de provincie opdracht gekregen een herstelplan te maken, dat leidt tot een sluitende begroting wat uiteraard nooit gaat lukken, maar dat heeft verder geen enkele kosekwenties  voor B&W.

Deze 2 juweeltjes van Ratten in pak zijn feestelijk op Elite Gangster Billboard geplaatst.

10 antwoorden »

  • Allemaal voor de Bühne. De VVD is allang niet meer de partij voor mensen met een vrije mening en bescherming van zelfstandigen, eigendom en privacy. De VVD is een partij voor beroepspolitici betaald door binnengeharkt publiek geld en alleen maar de belangen van multinationals behartigd. De VVD is een soort Corporatie-Fascisme.

   Like

 1. Daar wil ’n normaal mens niet dood gevonden worden, in Delft.
  Alhoewel ?

  De Oranjes bezochten hun doden in de kelder geregeld, het verst daarin ging de zenuwzieke prins Alexander die zijn dierbare broers en moeder op hun verjaardagen en sterfdagen opzocht in de kelder. De kist van zijn gebalsemde broer prins Willem liet hij zelfs op wieltjes plaatsen zodat hij zijn dode broer door het glazen deksel kon zien.[bron?] Alexander liet ook zilveren grafkransen op de kisten plaatsen. Koningin Emma was de laatste Oranje die de grafkelder nog geregeld bezocht om daar bloemen te leggen. (WIKI)

  Heeft ’n paar centen gekost hoor die opknapbeurt van de grafkelder.

  Like

 2. Zo’n graaiend hufterig varken als die supercrimineel Hans van der Sandt die kansarmen uitbuit hoort onmiddellijk ook op het Elite-gangster bill-board.

  Met als titel: “sociaal” graaiende hufter aka de “De sociale zonnekoning van Delft”.

  Like

  • Heel mooi, die verschrikkelijke graaiers uit Delft staan op het Elite-Gangsters Billboard. Hoe is het mogelijk, die Hans van der Sandt die meer verdient dan de Minister President, als nietig Franse-slag-directeurtje bij een sociale werkplaats.
   Zijn we in Nederland helemaal van de pot gerukt ?

   Dit zijn van die dingen waar ik van uit mijn vel kan springen.Trouwens al die zgn. sociale werkplaatsen zijn complete roversnesten, niks sociaal allemaal beerputten. Er gaan miljarden in om, en de sociale bestuurders en medeprofiteurs zijn vooral sociaal voor zichzelf en geven elkaar de mooie graaibaantjes en pretbudgetten, over de ruggen en ellende van de meest kansarmen.

   Toch wel mooie uitvinding, dat Elite-gangsters Billboard. Mijn complimenten, Internet is een handig middel om scheve zaken aan de kaak te stellen

   Like

 3. Werd tijdens de Hampstead kinder misbruik affaire McDonalds genoemd als plaats van delict voor o.a. satanische rituelen, publiceert recentelijk de Washington Post dat nu ook Disney World, SeaWorld en Universal in Florida in soortgelijke criminele aktiviteiten betrokken zijn :

  Florida child sex sting nets former workers from Disney, SeaWorld and Universal Studios
  By Michael E. Miller June 4 [2015] Follow @MikeMillerDC
  http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/06/04/florida-child-sex-sting-nets-former-workers-from-disney-seaworld-and-universal-studios/
  “He traveled to have sex with a 14-year-old child,” Polk County Sheriff Grady Judd told reporters at a news conference on Tuesday. “He had access to kids because, as he said, he was a Disney employee working at Magic Kingdom.”
  Volgens WayneMadsenReport.com : “Saudi-funded CAIR also implicated.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.