Media -Maffia

Fucking-Shocking :Peter R. de Vries pleegt ‘Internetpest–Fraude’ en misbruikt ‘Pijp-meisje Chantal’.

( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

SlipperdiedoedaAMSTERDAM-NOIR- Binnenkort ‘Fucking-Shocking’: Peter R de Vries pleegt fraude met zijn ‘Internet-Pest-Show’( keiharde bewijzen) en misbruikt het nu dankzij ‘Politie-informant Peter R de Vries’ landelijk bekende ‘Pijp-meisje’.

Volgens ‘RTL –Riool Boulevard’ ( mede geproduceerd door Maffia boss John de Mol) betreft het  Chantal uit het Brabantse Werkendam. Tot aan de riool Sensatie, ‘Seks-Pijp’ ranzige uitzending met zinloze ‘Rechtszaak van Peter R.’ tegen Facebook had nog nooit iemand gehoord van Chantal en daarvoor krijgt Peter R vast een “Slipperdiedoeda” onder zijn corrupte reet. Wordt na het verschijnen van deze komende Schokkende, schokkende, Schokkende komende publicatie ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’ eindelijk gearresteerd? Kan zijn beschermheer ‘Griezel Fred Teeven’ zijn loopjongen ‘Bagger- Peter R. ‘ nog redden uit de bak?

Tot Slot: Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins aan ‘Hoerenloper Peter R de Vries’. An interview with ex-gangster Steve Brown.

13 antwoorden »

 1. Ik had nog nooit van dit meisje ghoord ze heeft via Peter veel meer hits op haar video gekregen ze wilde gewoon haar 5monutes of fame en Peter geeft haar het maar wat graag omdat zijn kijkcijfers weer omhoog vliegen gewoon te zielig voor woorden.
  Roadhawk

  Like

 2. Laatst zo een uitzending gezien waarin P.r. de Vies in het zwarte gat duikt wat door politionele disfunctionaliteit is ontstaan .
  Zit ie daar met dat valse rattebekkie van ‘m een of ander triest jochie in de bijbelbelt
  thuis zijn morele rimram als maatschappelijke waarheid op te dringen.
  Compleet niet in orde wat die nachtwerkende frustraat allemaal twitterend uitvreet , maar dat goor soort overweldigende mediageile gelijk van de P.r. de Vies is vuiligheid in het kwadraat.

  Like

  • @Sikkie van der Shell, Er staat dat de keiharde bewijzen binnenkort worden gepubliceerd. Waarschijnlijk komende dinsdag of woensdag. En waarom het schokkend is staat er al voor een deel. Het meisje wat tot aan de uitzending bij niemand bekent en is nu een soort van Landelijke Pijp meisje bekendheid geworden met de zinloze Rechtszaak ( alleen voor de Kijkcijfers) en een zinloze sensatie uitzending van ‘Bagger Peter R.”. Maar ook dat wordt volgende week nader uitgelegd .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.