Elitaire Misdaad

Ex IMF Boss ‘Pimp Straus’ and ‘Prince Andrew Pedo of York’ take care of the Bilderberg festival activity.

( van our International secret Elite Gangster section)

AMSTERDAM-NOIRThe Illuminati: Greece and the European Revolution. The ‘Bilderberg Elite-Gangster’ meeting was startedPedo Duke Thursday in Austria and they let themselves protected by more than 2000 policeman paid by de common people they robed. And that is bizarre, because the ‘Bilderberg crime group’ is good for more than a million years of Jail,  if the Rule of Law was applied in the Western countries. They have agreed not to talk about the fact, that they are responsible for six million kids dying  every year from hunger. That would only spoiled there apetite and pleasure. (U.N. chief: Hunger kills 17,000 kids daily)American Elite dreaming, from G1 to Bilderberg.

Joe Biden Ahmed AboutalebThe War game room “Kill an independent journalist” is runnend by John McCain and the Toilet Blow-Jobs by the (in)-famous Dutch “Uncle Tom”  Rotterdam-Mayor Aboutaleb.  Bilderberg Money Laundry by Clinton and Obama. Great Bilderberg secret opportunity for the Elite,  with ongoing entertainment by ‘Elite Pimp Straus’ and ‘Prince Andrew Pedo Duke of York ‘. But all the Bilderberg-gangster- members where unanimous that the best attration was the Dart Competition with the fase of Poetin as Bulls Eye.

Bilderberg Press Blackout. Obama considers allowing torture overseas, but not his Dutch Premier ‘Little Gaylord Mark Rutte’ en co.
The media is shout out by the Corparte Crime Media Maffia Boss’s as Rubert Murdock and his little Dutch ‘Media Maffia Boss John de Mol’. The Top drugs cartel Sinola Bosses from Obama where not on the official list, but took good care of supplying drugs and prostitutes. No not Koningin Shell Beatrixthe ex Dutch Queen Beatrix, she stopped prostituting herself for the (Shell) Elite and in this matter replaced by her Idiot son ‘King Willem’ ‘Queen Exotica Maxima-Zorreguieta’ with her corrupt personal ‘Uber Gaylord Mark Rutte’ from drop the poor  Argentine people alive from the planes.

Bilderberg Kingpin Henry Kissinger Admits ISIS Gets Its Weapons From U.S. Government.

Finally: Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.

11 antwoorden »

 1. BILDERBERGER GROUP ,,,,ALS ER EEN IEMAND HIER IETS VAN AF WEET DAN IS DAT ALAN WATT .LET OP ALS JE DEZE NAAMINTOETS STAAT ER OOK EEN ANDERE ALAN WATS ,DE S MOET JE WEG LATEN ,HIJ STAAT OOK OP YOU TUBE EN HEEFT HIER 3 WERKELIJK GOEDE BOEKEN GESCHREVEN .ZIJN SIDE HEET CUTING TRUE THE MATRIX ,HIJHEEFT ZELF AAN DE RONDE TAFEL BESPEEKING MEE GEDAAN,IEDER KRIJGT 10 MINUTEN SPREEK TIJD ,ZE HEBBEN HEM ZELFS EEN BOD GEDAAN MAAR HEEFT GEWIJGERD ,HIJ IS VAN GEEN ENKELE CLUB OF POLITIEKE PARTIJ LID .

  Like

 2. Leeghoofd en sataniste Madonna heeft een ode gemaakt aan de illuminazi:

  Ze krijgt alle teksten en muziek aangeleverd door haar satanistische handlers. Ze kan eigenlijk niet zingen of alleen met hulp van een voice pitch-processor.

  Like

 3. Zij,, deze industrielen MN, doen zaken voor de Trust god.
  In god we trust.
  Wall Street hier in geschreven RA:We Tell $.
  Zij zijn de bouwers van politieke kathedralen de bouwers vanuit Salomon.
  Zij doen zaken voor de heer waarin zij geloven,, een die in munt uitbetaald en volkeren overvaart.

  Like

 4. brits koningshuis heeft een ivf jong uit de hoek van waalre weten nog niet of het william is of harry maar denken harry de jongste

  Like

 5. Het onderzoeksprogramma Argos had het vandaag over de verdwenen filmrolletjes, http://www.nrc.nl/nieuws/2015/06/13/fotorolletje-srebrenica-mogelijk-in-een-of-ander-archief/
  Trix werd door Holbrooke een maand voor de Servische inval in Srebrenica ingelicht over deze inval. Op de volgende Bilderberg zei Trix tegen Holbrooke:”Ik heb de heren ingelicht.”
  Tijdens de aan Trix toen al bekende moordpartij op 8000 moslims, waren de Nederlandse militairen 200 km verderop met een ander partijtje bezig, het bier- en dansfeesten o.l.v. de ceremoniemeesters Wim Kok en onze toekomstige koning en belabberde historicus Prins Pils, lees het door hem geciteerde krantenbericht van de toen al bekendstaande oorlogsmisdadiger Videla. De dochter van de oorlogsmisdadiger Jorge Zorreguieta, hulpje van Videla, wist toen al dat ze in een voor haar aangenaam milieu zou komen als ze trouwde met deze nog op het graf van de 8000 moslims dansende Prins Pils, een frivolijkheidje van de de professor. De SS-prins Bernhard, die de familie sinds 1942 kende, arrangeerde dat huwelijk, middels een partijtje van de Spaanse Koning in Sevilla. Het parlement vond dat uitstekend. De SGP hees met blijdschap de Oranje vlag. De AAA’s zijn gekomen.

  Like

 6. Leuk onderonsje voor die uitvreters.
  Heinz Kissinger herinner ik me nog als loopjongen van Nixon, de gewetenloze alcoholist die behalve dat hij zijn vrouw mishandelde eveneens het Vietnamese volk met agent Orange liet ontbladeren en de mensen aldaar met napalm (in God we trust) liet zegenen. Van bevriende staatshoofden moet je het hebben .
  Dat zie je vaker , om maar in religieuze termen te blijven :Roomscher dan de paus.
  Het Stockholm syndroom van de Sonderkommando.
  Samen met Werner von Braun tijdens een werkbespreking in z’n nieuwe vaderland.
  Jawel… het uitverkoren volk volgens een of ander sprookjesboek.
  Binnenkort in de vorm van Brammetje Moscow een laaglandse mini replica in de politiek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.