Politiek

Geen excuses Mansveld Miljarden Fyra-Foetsie: “Ik ben geen Stinkhoertje”.

(van onze VVD en PvdA bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In ‘Fyra-Sneltreinvaart’ weer een miljard Foetsie van u door de kundige, eerlijke Haagse politieke Wilma MansveldLady’s’ en Gents.  
Na de zinloze Woning Coöperatie Parlementaire ‘bral-commissie’ is nu de eveneens zinloze ‘Fyra Bral-commissie’ de dagelijkse Dutch ‘Corruptie Soap der Ratten in pak’. De Ducht Corruptie Soapserie is mateloos populair bij de Heersende Klasse in de Derde Wereld. Het populairste bij de Dictators is de algemeen bekende corrupte volgevreten ‘VVD -Monsanto Chloor Kip Ton Elias’ aka “de Fat Cat”. Hij kan zo aan de slag bij iedere “Banana-republiek”, maar ze zijn ook gecharmeerd van de vuige PvdA ‘Stinkhoertje Wilma M.’
Wilma M. geïrriteerd:” Mag ik ook a.u.b. net als Ivo Opstelten en Fred Teeven liegen tegen de Tweede Kamer”.
De privatiserings-golf van de jaren tachtig 
was de grootste politiek criminele roof ooit in Nederland.

De miljarden die aan de Fyra-strijkstok zijn blijven hangen komen nooit meer terug en niemand is of wordt gearresteerd. Deze true crime Corruptie serie wordt men name zeer goed bekeken door Derde Wereld Dictators, die kennelijk denken er veel van te kunnen opsteken. PvdA-Staatssecretaris Wilma Mansveld ( van het ‘PvdA- eerlijke Spoor bijster’ ) wil niet over één nacht ijs gaan bij eventuele beslissingen over de ‘Fyra- foetsie-miljard’. De NS wil af van de hogesnelheidstrein en heeft dat maandag aan hun ‘lakei- bewindsvrouw’ laten weten. De politieke PvdA/VVD Lady’s en Gents te Den Haag hebben weer een miljard foetsie gemaakt. Deze keer op een wel heel originele wijze met een Sneltreinvaart. Corruptie? Hoe durft u dat te denken. PvdA Staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur) aka “het Stinkhoertje” vindt het niet nodig dat zij haar excuses aanbiedt voor de rol van de Staat Heersende Klasse in het debacle met de snelle trein Fyra, omdat Mark rutte Aka Sterf maarzij behoort tot de Elite van de Graai-Top van de PvdA. Wilma M. : ” U weet wij van de PvdA wassen altijd onze handen in onschuld sinds wij hand en spandiensten verrichten voor de VVD-misdaadgroep. Bovendien ik ben zo geweldig dat ik nooit iets fout doe en buiten dat, wie doet mij wat, ha,ha,ha? Daarnaast waarom zou ik mijn excuus aanbieden aan dat domme Klootjesvolk de ‘Mongolen‘. Ik heb ook niet mijn Villaatjes  in de verkoop gezet voor een miljoen euro, zoals onze ‘IJdeltuit Ronald P.’. ” Dat heeft ze gebrald tegen de ‘Staats-NOS’, die dat zonder enige kritische kanttekening feestelijk uitzond nadat eerder op de dag waarnemend NS-topman ‘Elite-Gangster Engelhardt Robbe’ zich voor de parlementaire enquêtecommissie Fyra had verontschuldigd voor de Show voor het mislukken van de snelle trein. Wilma M. „Ik vind dat naar mij gekeken moet worden, naar wat wij uiteindelijk geleverd hebben en niet wat er mede door ons is gejat en ik denk dat ik daar de maximale inzet voor heb gedaan.” Volgens haar is het alternatief dat nu voor de Fyra wordt geboden, volwaardig. Mansveld laat schaamteloos weten de ‘Kul-conclusies’ van de enquêtecommissie nu af te wachten en daarna haar corrupte PvdA reed mee af te wegen.

Noot: De Eerlijk delen ‘Foetsie- lijst’ van “Banana-Fraude-Nederland”.

Schade van bouwfraude één miljard

Schade SNS-Reaal Bankfraude 3.7 miljard

Schade woningbouwfederaties-fraude 2 miljard

Schade Joint Strike Force fighter-fraude 6 miljard

Schade Zorg-fraude 3.7 miljard.

Schade Betuwe Route Lijn-fraude 2, 8 miljard

Schade Onderwijs-fraude ‘slechts’ enkele honderden miljoenen tot nu toe algemeen bekent.

Schade DSB-fraude ( ‘boerenpummel Maffia’ van Godfather Dirk Scheringa) 2-miljard

Schade Woekerpolisaffaire-fraude bij benadering 4-6 miljard.
(De gedupeerde en opgelichte consumenten zijn verenigd in twee stichtingen. De Stichting Verliespolis vertegenwoordigt 80.000 particulieren en wordt gesteund door verschillende belangenorganisaties zoals de VEB en Vereniging Eigen Huis)

Schade Noord-Zuidlijn-fraude 1.5 miljard.
(Volgens de oorspronkelijke plannen zou de Noord/Zuidlijn in 2011 klaar zijn en 1,46 miljard euro kosten. Door Fraude en schade tegenvallers is de opleverdatum inmiddels verschoven naar op zijn vroegst 2017 en zijn de kosten gestegen tot ruim 3,1 miljard euro.)

7 antwoorden »

    • Mooi werk die huurmoordenaars verdienen het. Als ze echt ballen hadden gehad hadden ze de verantwoordelijken (lees hun meerderen en politicie) al lang aangepakt.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.