Media -Maffia

Micha Kat streeft Holleeder voorbij op “De Crime Top100 “van Crimesite. Geen Belgen mop.

( van onze ‘VVD-TBS Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘NOS-Boss Marcel Gelauff‘: Micha Kat steelt poort uit concentratiekamp Dachau.  Willem Holleeder Peter R de Vries in het bos

‘NOS-Boss Marcel Gelauff’ is Adolf Eichmann van de Media en dat is geen smaad, maar de P.C.Hooftprijs. Is drs. Micha Kat een Draaideur crimineel van het kaliber  Peter R de Vries zijn ‘Judas-Junkie’s’ Ron Ostrowski  of Patrick van der Eem? Drs. Micha Kat heeft maar liefst 10 rechtszaken tegelijk tegen hem lopen bij verschillende rechtbanken. Dit laatste is voor zover wij weten nog nooit vertoond in Nederland, want in strafzaken worden altijd alle delicten waarvan het OM een verdachte verdenkt in één dagvaarding gesteld en bij één rechtbank aangebracht. Dat zien wij het OM bij de dagvaarding voor vier, vijf, zes, enz. moorden tegen ‘Knuffel-Crimineel’ ‘Monster’ Willem Holleeder niet gauw nadoen.

Kat in de Top Tien van de De Top Crime 100. Zijn er ook moorden die Holleeder niet heeft gepleegd?

Deze week eiste het corrupte OM te Zwolle in één van die rechtszaken maar liefst 10 maanden onvoorwaardelijk cel tegen Kat. Met deze eis en nog negen lopende rechtszaken is Kat hiermee regelrecht in de Top-tien van de ‘Peppie en Kokkie Top-100’ van Crimesite ‘Cry-site’ binnen gestormd. Geen Belgen mop! Rekent u maar uit. Kat hangt dus 10 x 10 maanden of te wel 100 maanden cel of te wel bijna 10 jaren cel boven het hoofd. Waarom geen levenslang zoals de onschuldige Louis Hageman en Julio Poch? Misschien kan de NRC-journalist laatste nieuwe opgestane ‘Junkie-Judas loopjongen Jan Meeus  van ‘Talk-Show-Hoer Peter R. de Vries’ hetgeen hiervoor en hierna gesteld ook uitleggen als zichzelf verklaarde expert in Verraad in de Onderwereld ?

Jan Meeus draait de boel om voor ‘Maffioso Peter R.’ en pleegt “Verraad” tegen de Journalistiek en trapt Holleeder in zijn ‘EBI-graf’. Kan het nog walgelijker?
Peter R de Vries en Jan Meeus
De ‘Judas-Junkie Jan M.’ presenteerde recentelijk zijn boek “Verraad” aan zijn ‘Boss Peter R.’ en verkrachtte daarmee het laatste beetje integriteit van misdaad-journalist. Zo ‘legt’ hij uit in Prulboek hoe sluw Holleeder volgens hem is om zich van “Monster” tot ‘Knuffel Crimineel’ in de Pulp-Media-Maffia te presteren. Het eerste exemplaar overhandigde hij zo trots als een ‘Mongool’ n.b. aan Peter R. de Vries, die de facto de Hoofd-oorzaak was in de Pulp-Media dat Holleeder als ‘Knuffel-crimineel’ door het leven ging. Peter R. heeft tot dat hij en zijn swingers vrouwtje Jaqueline door Holleeder was bedreigd over de verdeling van het Bloed-boek de “Heineken-Ontvoering” altijd Holleeder lopen goed praten en zijn kont lopen likken. En heeft Holleeder niet voor Peter R. de Vries Thomas van der Bijl laten vermoorden? Jan Meeus: Ich-habe-es-nicht-gewusst ’ als hij later voor de Rechtbank staat met Patrick van E. en Ron O. als één van de bendeleden van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Heineken-Rechercheur Van Beek:” Peter R. de Vries liegt en is een loopjongen van Cor van Hout”. Die uitzending heeft Jan Meeus even niet gezien.

Maar goed, terug naar de volgens het corrupte‘ Demmink-OM’ grootste crimineel van Nederland drs. Micha Kat. Wat heeft Kat dan allemaal voor vreselijke misdaden gedaan, dat hij tegelijk tien rechtszaken tegen zich heeft lopen? En waarvoor heeft hij zo’n draconische straf eis gehad van 10 maanden cel in één van die tien rechtszaken? Heeft hij moorden gepleegd? Is hij een leider van een misdaadgroep? Is hij een grote drugshandelaar? Heeft hij kinderen verkracht? Heeft hij gewelddadige overvallen geleegd? Heeft hij branden gesticht? Is hij een grote Bankier en/of politici fraudeur?  Is hij een corrupte Misdaadjournaliste en/of een Elite pedofiel? Nee, allemaal niets van dat. Integendeel!

NOS zendt niet uit dat door een klacht van hun Boss Gelauff  drs  Micha Kat een eis van tien maanden cel aan zijn broek heeft. Schaamt de NOS zich?

Kat heeft volgens het OM smaad en laster gepleegd tegen de  NOS- Boss en voor een dergelijk delict  wordt zelden of nooit één dag cel geëist door het OM. Dergelijke zaken worden sowieso veelal civiel rechtelijk afgedaan en niet strafrechtelijk, maar niet met Kat en de Staats-NOS. Zelfs over de grens staat de NOS berucht als Dutch- State- propaganda, maar niet bij het ‘Demmink-OM.’ Die tien maanden cel heeft het corrupte OM geëist op grond van een publicatie die ging over de ‘Propaganda-Boss Marcel Gelauff’’ van de ‘Staats-NOS’. Kennelijk heeft Kat gepubliceerd dat Gelauff (duistere) banden en/of contacten heeft of heeft gehad met Elite (VVD) pedofielen als Ed Nijpels, Joris Demmink, Everts Santegoed, etc.  En dan te bedenken dat in “Banana-Fraude-Nederland” het bijna statistisch onmogelijk is om op het niveau waar Gelauff zich begeef niet met of voor ‘Elite-pedofielen’ te werken. Misschien is dat laatste dan ook wel de reden dat het bepaalde corrupte gedeelte OM nu tien ‘Pedo-rechtszaken’ tegen Kat heeft lopen naar aanleiding van enkel en alleen publicaties.  Kat is door het corrupte gedeelte van het OM tot de eerste ‘Draaideur-Publicatie-Crimineel’ in de Wereld gemaakt !

Zaterdag Breaking-Focking Shocking-exclusief : Peter R. pleegt fraude met ‘Pijp-meisje Chantal’ & ‘Internet- Pest-Show’. De Staats-NOS zendt het niet uit. RaRa hoe kan dat?

23 antwoorden »

 1. Symbool van vrije nieuwsgaring….geen woord van gelogen…men is vrij om het nieuws naar wens te brengen.Als dat geen vrije nieuwsgaring is.

  Like

 2. Volgens het OM is „op primetime het symbool van de vrije nieuwsgaring overvallen en zendtijd afgeperst”.

  Oke.

  Buiten het rood / blauw beeld coderen , en de belachelijke kleding die de presentators moeten dragen , eens kijken wat ze nog meer te bieden hebben bij de NOSS.

  Like

 3. Iemand maakte eens de opmerking : DE SATAN IS EEN JURIST.
  Denk er maar eens goed over na ?

  United States was the Virginia Company before it became ‘US Inc.’ and is Owned by the British Crown .

  Ik kom nog wel eens terug op ” onze ” situatie.

  Like

  • Bible scholars are aware that Jesus Christ denounced the Pharisees. He said they nullified all the Commandments of God by their Tradition, “teaching for doctrines the commandments of men” (Mark 7:13; Matt. 15:6-9, etc.). His invective, in truth, cannot be equalled. All of Matthew 23 is like a whiplash.
   He likened Pharisaism to a whited sepulchre, indeed beautiful outwardly, but “inside full of dead men’s bones and of all uncleanness.” Christ climaxed one condemnation after another with the expletive, “Hypocrites!”
   He called the Pharisees children of them that Killed the Prophets. He foretold they would go on Killing, Crucifying and Persecuting until the guilt for all the Righteous Blood shed from Abel on down would be upon them. ”
   Ye serpents, ye generation of vipers, how can ye escape the damnation of hell?” Christ asked.
   Christ is as utterly devastating of Pharisaism in the record of John 8. Although He admitted that His hearers were descendants of Abraham, He said they were, Spiritually, of the Devil. Christ told them:
   Ye are of your father the Devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because the truth is not in him.
   When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar and the father of it (John 8:44)

   Dit ZIJN je wetgevers en legden dat via hun rabbis aan 14de eeuw ter volkenmenning en chronische onderdrukkingsoorlog (kill the Best of Goyim) na de veroveringsoorlogen. De wetgeving is ook volkomen talmudisch dwz kort gezegd jij bent altijd schuld en zij onschuld in nevelen gehuld maw zij ZIJN(willekeur) de wet en jij de slet.

   Dat is een Kinder verkrachtersmentaliteit die ook de Kinderen dwz de Onschuld Zelfe van alles beschuldigen incluis de eigen misdaad aan die Kinderen. Deze spirit vertoond staat regering media instanties politiek en wetgever ook uitsluitend tegen de Bevolkingen.

   De rabbis worden door het chinese keizerrijk via hun proxies cq outposts cq tradeposts als azerbeidjaan turkeye(imams) en israel en eucommisie en religien en bankiers verspreidt en houden de Wereld in staat van onderwerpende verkrachting via massamolest van Kinderen en Babies…al vele eeuwen…oa de zo genoemde kersteningen en doop(martelen en verzuipen van Pas Geborenen)

   Like

   • Plato beschrijft in politica hoe een staat te vormen
    en de mensen erin zo slaafse mogelijk te houden
    met een onderdrukkende politie macht en 1 goddelijke
    bedenksel om de slaven erop te doen wachten.
    zodat machthebbers ongestraft en immoreel ken blijven onderdrukken

    reden waarom er zoveel zwarte broeders sterk geloven
    in een god.
    en niet in de kracht van de mens
    want de enige kracht die wat voorstelt is de mensen kracht

    maar de mens weet niet waar zijn kracht zit
    en de indoctrinatie machine blijft heel alert omdat
    zo te houden .

    de zogenaamde westerse wereld verovering is op een leugen
    gebaseerd
    want volgens Plato moet je de moraal van de slaaf zo laag
    mogelijke houden en die van de onderdrukkende macht
    zo hoog mogelijk houden
    vandaar dat men spreek
    van winst op Libië Afghanistan en Irak en andere landen
    die tegen de verdrukking in opstand kwamen
    China heeft heel vroeg korte metten gemaakt
    met de valse moreel van de westelijke maffia gilde

    de Nederlandse staat tv heeft recent onbewust
    toegeven dat men pas eind 19de eeuw geprobeerd heeft
    de absolute macht te krijgen in de Indische archipel

    nu anno 2015 is de bloed dorst weer naar de hoofd van de
    westerse maffia gilden gestegen
    met een laffe aanval op een kerk in Amerika
    en de koloniale bezetting van Mali en de talloze pogingen
    om Nigeriaanse samenleving te ontwrichten

    sedert de unie van de fascisten en feit is zijn er
    record aan uitzendingen van contra guerrilla
    de elite troep die de wrede methode gebruiken
    van generaal van Heutsz doen nu wrede zaken in Afrika

    zoals Multatuli al vertelde de verhaal worden eentonige
    en voorspel baar

    een moordzuchtige dieven bende als de VVD misdaad groep
    ken niks anders bedenken om vooruit te komen dan
    moorden en plunderen

    Like

 4. OM criminele kliek en werkt voor nos Volgens het OM is „op primetime het symbool van de vrije nieuwsgaring overvallen en zendtijd afgeperst”. Verder vindt de officier van justitie dat Tarik Z. „de feiten en de impact op de slachtoffers bagatelliseert”.

  Like

 5. Het vuurtje wat in de Demmink doofpot door Kat van tijd tot tijd werd aangewakkerd
  lijkt door en met het vertrek van Opstelten en Teef definitief te zijn uitgepist.
  Voor mij blijft Micha de man die duidelijk de corrupte valse vuiligheid van bewindvoerders (?) wetgevers (?) en daarmee het eigenbelang van niet gekozen sjoemelaars aan de orde heeft gesteld .
  Hoe de lijnen werkelijk lopen blijft mistig , poen poen poen poen ,
  wat je allemaal niet met poen kan doen.
  Tamelijk abstracte begrippen , smaad&laster.
  Maar met die bange laffe kruipkop van Demmink achter zijn krantje in zijn dienstauto met chauffeur als hij s’morgens door Kat wordt opgewacht en geen antwoord geeft als hem gevraagd wordt “meneer Demmink bent u wel eens in de Pinoccio Bar geweest”. , weet ik wel wie hier de democratie dient.
  Dat is Demmink duidelijk niet.Rancuneuze rechtszaken van dat schorem .
  Wraaklustig tuig.

  Like

 6. ‘Journaaldreiger’ Tarik Z. (20) zal vrijdag meer vertellen over wat hem heeft gedreven om in januari met een alarmpistool het gebouw van de NOS binnen te dringen en zendtijd te eisen. Volgens zijn advocaat Ton Visser zal Z. met „inhoudelijke argumenten” komen. Het OPENBAAR MINISTERIE zal vrijdag ook de strafeis bekendmaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.