koningshuis

Hofnar Rutte: King Willem kan geen belasting betalen, want dan kan hij niet rondkomen.

( van onze Royal belasting Vrije Graai en Naai redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Royal Hofnar Rutte’ snapt ophef koningsbegroting niet in tijden van ‘Jan met de Pet Crisis’.Felipe Willem 

Het wordt te ingewikkeld om de King Willem van zijn uitkering van bijna 9 ton per jaar belasting te laten betalen. Want moet dan zijn Queen Exotica Maxima, die een kleine vijf ton aan uitkering opstrijkt ook belasting gaan betalen. Te ingewikkeld. En hoe zit het dan met het feit dat het Koningshuis 110 miljoen euro per jaar kost? Is dat dan ook inkomen. Te ingewikkeld, aldus een brallende Rutte. 

Willem-Alexander koopt uit solidariteit met zijn Volk na peperdure Audi nu ook peperdure boot.

Moet mijn King dan misschien ordinair ook zijn eigen huur en gas en licht betalen? Waarvan dan? ‘Te ingewikkeld’. De King is juist solidair met ‘Jan met de Pet’. En niet zo asociaal als de King van Spanje die vrijwillig 25% inleverde van zijn vele, vele malen lagere uitkering dan die van mijn King Willem. Verwacht u soms van mij dat ik de Bijstand politie Sicherheitsdienst op mijn King afstuur? Dat bralde premier Mark Rutte vrijdag na afloop van de ministerraad tegen zijn ‘Jaknikkers-NOS’ van NOS-Boss Marcel Gelauff’ aka de “Media Adolf Eichmann“  Door ons betaalde corrupte deskundigen hebben dat ook vastgesteld, aldus de liegende minister-president. Wie dat zijn hield hij liever in de achterkamer van het extreem te duur uitgevallen verbouwing van het Paleis den Bosch.  Dat laatste feit legde de NOS wel uit en het was allemaal wel te verklaren en zelfs te begrijpen dat het Paleisje een kleine 50 miljoen  euro duurder was uit gevallen dan begroot. Eigenlijk was het volgens de schaamteloze NOS juist goedkoper uitgevallen.

De ‘Graai en Naai King krijgt jat nu een soort ‘Royal-Miljonairs- bijstands-uitkering’ netto en die zou je dan eerst bruto moeten maken. Je moet dan ook gaan kijken naar het gratis gebruik van paleizen en naar welke kosten aftrekbaar zouden zijn. ,,Dat is Alexander-Maxima-Beatrix-Gelderlanderongelooflijk ingewikkeld”, loog Rutte. Bovendien trekt mijn King al genoeg af als zijn Queen Exotica weer eens alleen op VIP Reis is. ,Het is geen principiële kwestie, maar ,,we have bigger fish to fry, zoals de wanhopige Griekse ‘Jan met de Pet’ leeg plunderen voor onze King en zijn kliek”’, aldus de premier‘VVD-Valse-Nicht Godfather’, daarmee aangevend dat er belangrijkere zaken zijn, zoals het kaal plukken van de Nederlandse ‘Jan met de Pet’. Het is overigens niet zo dat de koning nergens belasting over betaalt. Hij doet dat wel niet over zijn vermogen en over erfenissen, die trouwens allemaal weg geparkeerd staan in belasting Paradijzen. Ook staan de ‘Graai-Oranjes’ met een 110 miljoen euro uitkering al jaren op de nullijn, voegde Rutte toe, wat weer een leugen is want zij hebben verleden jaar juist rond de 10 procent er bij gejat samen met hun ‘Hofnar Rutte’.  Playboy Diederik Samsom’ had niets dan lof voor zijn King Willem inzake die verhoging: “Ik heb grootste respect dat mijn King in deze tijd van de ‘Jan met de Pet’ crisis slechts 6000,- en zijn exotische Queen Maxima 2000,- euro erbij wilde”. Toen wij hem wezen op het feit dat van 8000,- euro een hele bijstand familie ongeveer een jaar moet leven rende hij hard weg sneerde ons toe ‘ik ben een echte’ eerlijk delen-socialist’

 

11 antwoorden »

 1. Er wordt dan gezegd dat het onzin is om eerst uit te keren en vervolgens weer belasting in te houden. Ditzelfde geldt net zo goed voor de duizenden ambtenaren die bij bijvoorbeeld het ministerie van Financiën werken. Het koningshuis wilt voorkomen dat ze belastingaangifte moeten doen zodat naar buiten komt hoe absurd rijk deze familie is.

  Like

 2. Dit betekent dat Willem Alexander geen recht heeft op de troon, volgens onze grondwet. Artikel 24 in hoofdstuk 2 van de Nederlandse grondwet bepaalt immers dat het koningschap erfelijk moet worden vervuld door grondwettelijke opvolgers van koning Willem I, Prins van Oranje-Nassau. De ene Willem Alexander doet door zijn losbandige leven uiteindelijk de andere Willem-Alexander de das om.

  Like

 3. En het wordt nog erger dan 50milj. want na renovatie moet dat hele kolere paleis “gekeurd”worden en zal er vast hier en daar nog wat meer verbouwd moeten worden…
  Onbeschoft,onbeschaamd gedrag van volk dat zichzelf tot koning/konigin van ONS land heeft uitgeroepen..weg ermee!

  Like

 4. Oeps ja .. er bestaat Geen koningshuis en dit zijn oplichters.

  Namelijk Koning Willem 3 was de laatste Autochtone Koning en alledrie zijn zoons kwamen allen op ca 40 jarige leeftijd om het leven. Zo verging het het Belgisch Koningshuis in de jaren 20 ook en waren t opeens allemaal joodjes. 600 jaar geleden gebeurde dit al de saudische adel en eerder nog de islam.

  Daarmee …met de dood van de Zonen van Willem 3 …verviel alle adel en bezitsrecht aan het Autochtone deel van het Volk en had aan het Volk moeten vervallen en niet een staat daar een staat Geen Bloedsbanden met het Autochtone Volk heeft en enkel de Autochtone Koning hier Familie van is/was.

  Maar zie daar…het wonder geschiede ..en lag daar een jong jodinnetje in de wieg en het bedrog begon…en het Volk vermoord en bestolen.

  Gemakkelijk te Bewijzen want er zit Geen spatje Kaukasisch DNA aan deze asiaten van overwegend japans en chinese afkomsten.

  Like

 5. Dat het Openbaar Ministerie en de Rechtsmacht zo corrupt is als de pest kan ik op schrift met diverse acties van die misdaadgroep aantonen. Ik begrijp daarom niet waarom onze Koning zijn naam op die documenten laat ge-misbruiken
  “In Naam der Koning” Ikzelf heb hem dat per brief gevraagd, maar hij wil daar niet op antwoorden. Indien hij weet wat hij doet geeft dat te denken. Ik vraag de lezers ook een brief aan, onze zo aardige koning, te sturen met dezelfde vraag, want is onze Koning wel zo integer. Dat zou ik graag willen weten.
  Stuur Uw brief met vraag naar:
  Z.M. Koning Willem-Alexander
  Paleis Noordeinde
  Postbus 30412
  2500 GK DEN HAAG

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.