Elitaire Misdaad

IMF-Godfather en fraude verdachte Lagarde veegt Griekse leiders als kleine hongerende kinderen de mantel uit.

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gaat Poetin Griekenland van de Ultra-rijken en hun Bankier-gangsters redden? Volgt Griekenland de weg van Christine LagardeIJsland?
Hoe kan het dat het IMF wordt geleid door een Nutcase Lagarde, die een verdachte is in een Mega-fraude zaak van meer dan 300 miljoen euro. En hoe kan het dat dit voorgaande schokkende feit nooit wordt vermeld door de Westerse Main-Scream-Media? RaRA hoe kan dat?


Euro gebukt onder Griekse sores van Merkel en haar ‘huurmoordenaar Mr-Euro Jeroen D.’.
Lagarde eiste dat de Griekse ‘Jan met de Pet’ elkaar gaan opeten. ‘Mr-Euro Dijsselbloem’ als een echte Top ‘PvdA-Rat’ steunt haar in Jeroen Dijsselbloemdie eis. Ook Donald Trump de republikeinse President ‘s kandidaat staat achter de eis van Lagarde en heeft gelijk verwilderd met zijn ‘Monsanto genetic manipulated Chlorine -Chicken kop’ een leningtje van een miljard aan Lagarde gevraagd, die hij zoals gebruikelijk in die kringen nooit zal terug betalen. Pikant in dit verband is dat onze onbetrouwbare corrupte bronnen in de EU hebben laten weten dat Jeroen D. voor zijn  Griekse bezem activiteiten een Job in het vooruitzicht is gesteld door Trump bij het Sinaloa Drugs Kartel .

De situatie rond Griekenland  de Bankier-gangsters wordt nijpend. Philippe Legrain legt tot grote schrik van  Leugenaar Dijsselbloem uit waarom.
Opnieuw heeft het zoveelste laatste overleg tussen Griekenland en zijn ‘Bankier-gangster- geldschieters’ niet geleid tot een ‘Wurg-akkoord’ over nog meer besparingen en bezuinigingen ten koste van reeds volkomen kaal geplukte Griekse ‘Jan met de Pet’ in ruil voor financiële steun nog meer onmogelijk af te betalen schuld. Wellicht waren de Grieken zelfs beter af tijdens de Nazi bezitting? De Poolse SPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMOEU-president Katvanger van de EU-Elite Donald Tusk heeft daarom een spoedvergadering gepland voor de corrupte regeringsleiders en staatshoofden van de eurolanden op maandag in Brussel,  ten minste voor zover zijn Engels was te verstaan. Wel was het leuke ‘Tokkie-entertainment’ dat Donald Tusk zijn vice Voorzitter Fransje Timmermans van de EU had meegenomen, die om de haverklap in huilen uitbarstte. De aanwezige pers lustte er wel pap van die ‘spontane’ ‘Timmermans- huilbuien’.

In Luxemburg wordt alles Witgewassen van de Elite-Gangsters.
Donderdag waren de ministers van Financiën voor de Rijken van de eurolanden in de Witwas-centrale voor de Ultra-rijken Luxemburg voor overleg. De VVD Griezel en Drugs gelden Witwas experts Fred Teeven werd ook nog schichtig in de wandelgangen gespot met Lagarde , maar ook dat feit wordt angstvallig door de Mainstream Media verzwegen. Ook de andere Maffia- geldschieters, de Europese Centrale Misdaad Bank en het Internationaal Monetair Misdaad Fonds, waren erbij. Er is „spijtig genoeg” te weinig vooruitgang geboekt, bralde eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem na afloop. Hij mocht zowaar deze keer van Merkel uit de bezemkast „Een akkoord is nog niet in zicht.” Een Wurg-deal, bijvoorbeeld tijdens de Euro -Graai-top, kan alleen als er nieuwe voorstellen uit Griekenland komen. In ongewone stevige Maffioso taal maanden de geldschieters Griekenland de onderhandelingen serieus te nemen. „De Griekse bevolking heeft politici nodig die hen de waarheid vertellen. De economie op orde brengen kan niet zonder harde, ingrijpende maatregelen. Er is geen makkelijke manier uit deze situatie”, bralde Dijsselbloem , die nog nooit is betrapt ook maar een woord van waarheid te spreken,.

Ook IMF-Godfather en ‘Mega-Fraudeur Christine Lagarde’ was zeer beledigend . De onderhandelingen kunnen worden opgestart, maar dat kan alleen met volwassenen in de zaal, bralde de Fraudeur Lagarde ronduit beledigend als een ‘VVD-Mongool’.  Dijsselbloem wees erop dat Griekenland maatregelen mag vervangen voor andere hervormingen en besparingen, als onder de streep het effect gelijk blijft. Bovendien nemen de Maffia-geldschieters rekening met de verslechterde economische situatie in Griekenland en zijn (begrotings)doelstellingen al aangepast. Maar er zijn van Griekse zijde te weinig „geloofwaardige en serieuze” voorstellen gekomen, bralde Dijsselbloem. Daarna werd hij gelijk weer afgevoerd de Bezemkast in. Hoewel de klok ongenadig hard doortikt – Griekenland moet aan het einde van de maand een forse afbetaling doen- denkt de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ dat het nog steeds mogelijk is om op tijd een deal te sluiten die de Griekse ‘Jan met de Pet’ op zeker tot zelfmoord zal drijven. Echter, „het is ondenkbaar dat voor het einde van de maand er én een akkoord is, én implementatie ervan, én uitbetaling aan de Grieken Bankier-gangsters kan plaatshebben.” In dat scenario is een verlenging van het steun de Bankiers-programma, dat 1 juli is verlopen, het meest haalbaar.

Varoufakis mogelijk weg omdat hij Dijsselbloem een arbeiders verrader noemde.(Video)
De Griekse minister Yanis Varoufakis zei dat Griekenland een „radicaal voorstel” heeft gedaan om goede wil te tonen en te laten zien hervormen serieus te nemen. Hij waarschuwde dat „we gevaarlijk dicht bij een gemoedstoestand zitten, waarbij een ongeluk wordt geaccepteerd”. De Hamvraag in deze ongekende reeks van misdaad jegens de Griekse ‘Jan met de Pet’  sinds 2008 is natuurlijk zal Poetin de gewone Grieken gaan redden?  En indien dat gebeurt zullen dan andere EU landen als Italië, Portugal Spanje, etc. ook gered willen worden door Poetin?

 

9 antwoorden »

 1. Als al die miljarden Euro’s,die daar naartoe gegaan zijn,werkelijk aan de Griekse bevolking was besteed, dan zou elke griek miljonair moeten zijn.Wie weet waar het is gebleven? Heel goed,in de zakken van de Elite graaiers,met extra groooote zakken.

  Like

 2. Met die middelvinger op dat fotootje heeft mevr. Lagarde zojuist zeker dna van haar voorganger Strauss-Kahn afgenomen .
  Misschien kan ze in Frankrijk de nr.2 van binnenlandse zaken worden, kan ze daar de boel op ’n zijspoor zetten.

  Like

 3. PvdA, SP en D66 pleitten er vorig jaar voor om de belastingvoordelen van de koning af te schaffen. Volgens premier RUTTE verandert dat in de praktijk niets, omdat hij een hogere bruto-uitkering krijgt als hij belasting moet betalen.

  Like

 4. Money: Kerk aller kerkers
  Money zijn betekenis is letterlijk één oog zijn volgelingen de blinden.
  Na IJsland is Griekenland de volgende die deze Religieuze sekte de rug toekeert. Wie gelooft dat alleen Griekse pinautomaten binnenkort dienst weigeren (hopelijk voor korte tijd) is een waarlijk een blind gelovige (beluister blogtalkradio Drake).

  Greece’s former representative to the IMF, Panagiotis Roumeliotis, has testified that Greek journalists attended seminars funded by the IMF and were instructed to present the IMF in a favorable light.

  In what can only be described as a shocking testimony, Greece’s former representative to the IMF, Panagiotis Roumeliotis, in front of the special parliamentary committee on the Greek debt, said that several Greek journalists were “trained” in Washington D.C. in order to support the positions of the IMF and the European Commission in Greek media.
  Lees meer: http://www.sott.net/article/297944-IMF-trained-Greek-journalists-in-Washington-D-C-to-spin-stories-in-favor-of-IMF-and-European-Commission

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.