Elitaire Misdaad

Geluidsboete NS na miljard Fyra-debacle en geluidloze Bonussen kan er ook nog wel bij.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMDTERDAM-NOIR- Nadat afgelopen week bekend werd dat de Graai-Top van de NS geluidloos met Wilma Mansveldbonussen aan het smijten was naar hun corrupte Top bestuur gangsters blijkt er nu een soort van Super- Geluid- Bonus-boete indirect aan de reizigers te zijn geven door Wilma M. aka “Het Stinkhoertje”.
Reizigersorganisaties zijn meer dan terecht verbolgen over een eenmalige ‘geluidsboete’ van tien miljoen euro die de NS moet betalen om met treinen over de hogesnelheidslijn (hsl) te mogen rijden. Dat meldt Metro zondag. De NS mag in ruil voor de tien miljoen euro van de corrupte PvdA staatssecretaris van Infrastructuur Wilma Mansveld nieuwe treinen voor de hsl kopen die aan de iets luidere Europese norm voldoen.

Top- GroenLinks-er  de ‘NS Graai-Boss Paul Rosenmöller’: die tien miljoen is goed besteed aan Ratten in pak.Paul Rosenmöller
Reizigersvereniging Rover vraagt zich af of het bedrag wordt teruggesluisd naar het openbaar vervoer. „Dit geld wordt weggehaald bij de NS, die er iets voor het openbaar vervoer mee had kunnen doen”, aldus een woordvoerder van Rover. De Maatschappij Voor Beter OV wil weten waarom het geld niet wordt besteed aan extra geluidwerende maatregelen rond de hsl. Toen er bouwvergunningen werden afgegeven wist men toch dat een trein herrie maakt? Als de NS wordt afgeperst kan die maar één ding doen en dat is “doorbelasten”. De NS moet haar treinen namen geven zoals dat in de luchtvaart gebruikelijk is. De ‘Bonus-trein’ op dat traject mag dan de “PvdA-stinkhoertje Mansveld’ heten. Eerlijk gezegd :Wie begrijpt het ‘PvdA Stinkhoertje Mansveld’ nog?  Nou, wij begrijpen haar wel. Dit Graai-kabinet met louter corrupte losers willen elkaar de loef afsteken als het gaat om random lucratief binnenharken van geld van ‘Jan met de Pet’ om dekking te hebben voor afdrachten Brussel, verlies aan Griekse Roof Elite, de Fyra miljarden foetsie, Bonussen, Luxe Wachtgelden, ABN Amro-misdaad bank van ‘VVD-Drag Queen Gerrit Z.’, HSL misdadig management etc. Wedden dat Mevrouw Mansveld al een pluim heeft ontvangen van haar Boss de VVD ‘Roofridder Rutte’ aka “Sterf maar arme”.

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.