Politiek

Top ‘NS-Gangster Timo H.’ ontkent dat hij direct ontslag nam en verklaard Dijssselbloem weer tot leugenaar.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oud-NS-topman Gangster Timo Huges betwist dat hij op 5 juni per direct ontslag heeft genomen bij deTimo Huges NS, nadat zijn ‘Minerva-studie vriend’ Carel van den Driest de corrupte voorzitters van de raad van commissarissen het vertrouwen in hem had opgezegd. Hij is van mening dat hij op die dag alleen zijn „Graai-bestuurstaak heeft neergelegd als Rat in pak”. Dat schrijft  de PvdA minister ‘Gluiperd  Jeroen Dijsselbloem’ van Financiën voor de Rijken, namens de staat de enige aandeelhouder van ‘NS-Graai groep’, dinsdag in een Leugen brief aan de (Maffe en corrupte) Tweede KamerTimo Huges kreeg bij zijn vertrek als dief in de nacht  bij NS toch een bonus, ook al heeft hij in een forensisch onderzoek naar omkoping bij de aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg gelogen. En stelde Dijsselbloem dat hij nooit een bonus zou krijgen(Kuch).

Dijsselbloem: Ik als gerespecteerd lid van het “Lieg en Bedrieg kabinet” lieg nooit.

GroenLinks ‘Graai-NS-Boss Paul Rosenmöller’ was toevallig met zijn hele familie gratis aan het rondreizen met de NS en kon geen commentaar geven.
De kwestie is van belang voor de Graai-bonus die Huges in maart dit jaar kreeg jatte voor zijn misdaad-prestaties vorig jaar. De NS wil dat geld terug, omdat Huges moest vertrekken vanwege fraude rond de aanbesteding van openbaar vervoer in Limburg. Opmerkelijk is dat de blinde Vinke raad van commissarissen het mondeling door Huges ingediende ontslag „niet op schrift heeft gesteld”, aldus de liegende Dijsselbloem. Voor de corrupte raad en voor Dijsselbloem blijft echter overeind dat de ‘Graai-Gangester Huges’ op 5 juni ontslag heeft genomen met behoudt van zijn WW en alle extra’s Rat in pak ontslag feest pakket. Mocht Huges het daar mee oneens blijven, dan zal de rechter een oordeel moeten vellen over deze zoveelste ‘Graai- kwestie’, aldus de schaamteloze liegende ‘Mr-Euro Dijsselbloem’.

7 antwoorden »

 1. Die Timo H. is maar een heel klein kruimel-graaiertje, vergeleken met de rest.

  Als je met het stelen van 11 miljard bij de Fyra ongegeneerd kunt wegkomen, zoals Gerrit Z. en Tineke N. dat hebben gedaan, dan pas tel je mee in die kringen.

  Like

 2. Een voorbeeld hoe het Nederlandse volk wordt uitgebuit middels de ziektekostenverzekering laat de ziektekostenverzekering in België zien, zie http://www.cm.be/verzekeringen/premieberekening/index.jsp#
  Daarbij komt ook nog dat de medische zorg veel beter is dan in Nederland.
  En die Nederlanders maar Belgen moppen tappen. Hahahaha.

  Het meest domme van het klootjesvolk is de oprichting van DNV, de Nieuwe Vakbeweging door het valse wijf manke Truus, aka Jetta Klijnsma, huisbazin van een geroofd pand met 28 ramen aan de Bazarstraat. http://www.wbs.nl/nieuws-agenda/agenda/masterclass-met-jetta-klijnsma-over-dnv
  Antonius Joseph Maria Heerts is Partij van de Antisocialistische voorman wordt, is of was voorzitter van die beweging.
  De laatste tijd horen we weinig van DNV. Blijkbaar is die ten onder.

  Als je genaaid wil worden stem de Partij van de Antisocialisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.