Opmerkelijk

Revenge of the (TBS) “VVD-Uglies” op ‘Jan met de Pet.’

( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie) 

Revenge of the ugliesAMSTERDAM-NOIR- De Revenge van de doorgefokte VVD “Mean and Uglies” op ‘Jan met de Pet’ is genadeloos.
Sinds enige tijd hebben wij ontdekt dat er iets bizar aan de hand is met de VVD-misdaadgroep. Onze ontdekking geeft de theorie van de criminoloog Cesare Lombroso  enige waarde. Wat blijkt namelijk? Over smaak en schoonheid valt niet te twisten ,maar het gros van de Top-VVD’er heeft een incestueus de facto lelijk en afstotelijk uiterlijk.Veel van hen hebben bijv. een buiten proportioneel groot Waterhoofd. De VVD-Top bestaat voor het merendeel uit creaturen met een ‘Mongool achtig’ uiterlijk. De echte Mongolen hebben schoonheid van hun zelf, maar niet de VVD ‘incest-Mongolen’ die stralen achterbaksheid en egoïsme uit. De gevaarlijkste van die creaturen zijn de types waarvan met niet kan vast stellen of zij man of vrouw zijn. Die schromen zelfs niet om terminaal zieke kinderen( en dieren) van ‘Jan met de Pet’ de dood in te sturen of te misbuiken door bijv. Ex OM VVD Boss Ungly Demmink.  Dan is het een feit dat zij stuk voor stuk allemaal eng doorzichtig wit zijn en abnormale grote (water)- hoofden er op na houden en altijd liegen. Andere vertonen het gelaat van ‘Nazi-Aasgieren’ of ‘Monsanto-Chloor Kippen’.

Oordeelt u zelf:.
Lady Waterhoofd Burgemeester Jorritsma‘ , ‘Justitie Pig-Alien Arthur Docters van Leeuwen’ , Griezel ‘Big Head-Fred Teeven’ , de altijd liegende ‘Bral Ivo Opstelten’,Martin Verheijen aka “De  Declaratie-Graaier”, Ard van der Steur aka “Frauduer-Steur”,’Man-vrouw Helma Nepperu aka “Toen Besar Tonic” (= Grote Meneer Tonic) , ‘Aasgier Stef Blok’ .de Dutch genetic manipulated Neonazi ‘VVD- Chlorine-Chicken Hans van Baalen’. ‘Rose Pedo Ed Nijpels’, enz. Zou het feit dat de Top van de VVD zo’n ‘ Cesare-Lombroso-lelijk‘ ( zie voorbeeld hiernaast)  als de nacht is een rol spelen dat zij extreem crimineel, amoreel, egoïstisch en corrupt zijn? En ook nog genadeloos wraakzuchtig als het gaat om de gemiddelde ‘Jan met de Pet’  ‘Labbenkakkers’, omdat die er beter uitzien dan deze lelijke ‘VVD- Übermenschen’. Hebben wij hier van doen met doorgefokte ‘Lelijkers’ die hun Unknown-1hele jeugd altijd zijn gepest?  En nooit wat wij in de ‘Amsterdamse Pijp’ zeiden als ‘Jan met de Pet’: die is zo lelijk als de nacht en krijgt nooit geen ‘hand gift’ ( geen vrouw of man). Hoe het ook zij, één ding staat objectief vast  dat het zooitjes van de VVD-misdaadgroep qua uiterlijk en innerlijk zo afstotelijk zijn als de Pest, maar wel  al tijden de macht hebben in “Banana-Fraude-Nederland’!  In ieder ander fatsoenlijk land waar de Rule of Law van kracht is of de  GGZ zou funtioneren  zouden deze’ VVD-Unglies’ al lang en breed in een Tbs-kliniek zitten.

9 antwoorden »

 1. Over smaak en schoonheid valt niet te twisten ,
  dat kan je nu wel zeggen, maar…over smakeloosheid wel degelijk.

  Generaliserend bieden die vetkwabbels weinig esthetisch genoegen.
  De inhoud is nog veel kwaadaardiger. Een uitgerangeerd deel van ut
  blanke ras. wat op z’n end loopt.

  Like

 2. Redactie u vergeet dat deze wolven in schaapkleren
  de hondsdolheid virus hebben
  die Hans van Baalen was schuimbekkende
  in Oekraïne zijn haat speech aan het houden
  ik als neger zou nooit een VVD’er een hand kunnen
  geven want dan word ik ziek

  Like

 3. Dat geval Jorritsma valt in de categorie achterbaks, incompetent, corrupt en walgelijk.

  Ik kan me nog een bitch-fight herinneren toen Jorritsma nog als 2e kamerlid in de clinch lag met Minister Hanja Maij-Weggen over een Rijkswaterstaat-debat.

  Maij-Weggen als autoritair, arrogant, bitcherig, ongeneerde CDA-Tuthola van het kabinet Lubbers 3, CONTRA de verschrikkelijke incompetente, domme, bakfiets-corrupte VVD-Kalkoen.

  Dat waren nog eens tijden !

  Like

 4. Lombroso beweerde ook dat ’t landschap de mens vormt, al is hij nooit in Holland geweest. Wat is er inspirerend aan ’n weiland met ’n sloot en wat schijtende koeien? Geen wonder dat zo’n landschap dergelijke bewoners met de grootste Lombroso koppen voortbrengt, die er met hun hersenloze pannen de dienst uitmaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.