Elitaire Misdaad

‘Hofnar Rutte’: Uitslag maakt situatie ingewikkelder voor Zomer Paleis King Willem.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Achtung: Berichte Aus Dem Felde, an Der (Media)Front in die Niederlande.Mark rutte Aka Sterf maar
Bilderberg Crime Groupe’  is woest op Tsipras en Hans Spekman. Griekenland heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd voor PvdA -er NSB-er Jeroen D.‘ wegen het plegen van Terrorisme tegen het Griekse en het Nederlandse Volk. Zij hebben Interpol verzocht hem aan te houden. Het is niet duidelijk of King Willem ook op de arrestatielijst van de Grieken staat alsRoyal-Graai-Staatshoofd’ van “Banana-Fraude-Nederland”. De Staats-NOS zendt dit voorgaande schokkende nieuws niet uit op straffe van het verlies van hun subsidie en hun‘Graai-propaganda- klussen bij Rutte, King Willem en Dijsselbloem.

Star-Reporter Amsterdam-Noir Steve Brown en SP Solidair met de Kaal geplukte Grieken. (Video)

Premier ‘Hofnar Mark Rutte’ en Boss van de ‘VVD-Uglies’ vindt dat de uitslag van het referendum in Griekenland de situatie nog ingewikkelder heeft gemaakt dan zij al was voor de EU-Elite en zijn Bankier-Gangsters. Rutte heeft zondagavond na de eerste uitslagen telefonisch contact gehad met meerdere corrupte collega Top-Graaiers in Europa. Zijn eerste zorg was vooral het Zomer Paleis van zijn King Willem of die nog wel veilig was?  De King eiste namelijk dat de waarde daling van zijn Zomer Paleis door de overwinning van Volks ‘Verzet ‘s Held Tsipras’ op de Bankier-Gangsters Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardevergoed wordt door de Nederlandse belastingbetaler. Bovendien weigert Queen Exotica M. kennelijk terug te keren naar Nederland door deze uitslag, want zij vreest ook  mogelijke arrestatie door Interpol en daar is King Willem ook helemaal in de war van. De NSA en de  CIA heeft al die gesprekken uiteraard afgeluisterd en zich helemaal slap gelachen om de Dutch Hofnar Rutte van King Willem. De AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald P.’ weet weer van niets. Wel zag de PvdA ‘Graaier Plasterk’ de bui al hangen, want hij heeft al tijden geleden zijn Kapitale Villa van tegen de miljoen euro te koop gezet.Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst zondagavond in een korte reactie laten weten. Rutte zal dinsdag ook deelnemen aan een extra overleg in de achterafkamertjes van de leiders  Godfather van de eurolanden over Griekenland.

Hans Spekman feliciteerde Tsipras met zijn overwinning op het Groot Kapitaal tot woede van Dijsselbloem.Hans Spekman
Hans Spekman heeft Jeroen Dijsselbloem als loopjongen van Merkel en de Bankier-Gangsters nog ernstig in verlegenheid gebracht door Tsipras te feliciteren met zijn overwinnig op het Groot Kapitaal. De ‘Bilderberg Crime Groupe’ en King Willem waren woest ,toen zijn hoorde dat Spekman de ‘Showbizz-arbeider’ uithing met zijn feliciatie aan Tsipras. Dijsselbloem heeft zijn excuses aangeboden aan de Bilderberg Groupe en hun uitgelegd dat Spekman volslagen dronken was toen hij Tsipras feliciteerde. Dat konden zij wel begrijpen want Juncker is immers ook altijd volslagen dronken.

Ende der Mitteilung von der Media- front.

24 antwoorden »

 1. rutte eucommisie en hun olicharchenratten hebben ons via griekenland simpelweg geplunderd en bestolen:

  “Er waren de afgelopen decennia jaren bij waarin bijna eentiende van wat de Griekse overheid aan geld uitgaf, uit Brussel kwam. In totaal ging het sinds 1981, na aftrek van de Griekse contributie aan Brussel, om zo’n 115 miljard euro.

  En hoewel Griekenland aan de vooravond van zijn toetreding tot de euro in 2001 door alle wegkijkers economisch prima in orde werd bevonden, ging de subsidiestroom daarna gewoon door. Euroland Griekenland kreeg jaarlijks nog steeds netto gemiddeld 4,2 miljard euro uit Brussel, 62 miljard euro tot dusver.”

  http://www.elsevier.nl/Economie/blogs/2015/7/Hoe-Europa-de-afrikanisering-van-Griekenland-uitlokte-1787452W/

  Like

 2. Beste Redactie van deze Site,

  Jullie moeten nu eens echt ophouden onze Koning, Willem de Graaier te noemen. Als men uitrekenend dat hij slechts ruim 300.000 euro per dag krijgt (graait) , 7 dagen per week, samen dus 110 miljoen per jaar. Dat hij dan verder niets hoeft te betalen geen huur van zijn flatje (paleis) geen loonbelasting (graaibelasting) en verder niets, dat maakt niet uit.
  Denk eens na, als 30.000 gezinnen die samen van hetzelfde bedrag moeten leven, een hele gemeenschap dus, en zelf wel het buskaartje moeten betalen. Dat is toch eerlijk delen, niet dan.

  Nog een keer Willem de Graaier schrijven en je krijgt met mij te doen. Potverdikkeme nog aan toe, die arme Koning.

  Like

 3. Alsof de oudere grieken niet weten dat er hier met ouderen omgegaan word,, met hun verzorgers,, nooit vroegen zij hier huursubsidie als extra traktement aan of maakten misbruik van de soc regelgeving.
  Nooit kregen zij een cent waarover politicie nooit gelogen hebben, het ging naar de banken.
  Ontneem die dan ook maar vlees,, om zorgvlees voor de Grieken.
  Het speelveld (eurozone) moet intakt blijven qweelt rubberie onze mp met absuluut kleine letters.

  Like

 4. Hele geruststelling dat onze omhoog gevallen hoogvliegers goed zijn verzekerd

  JPMorgan Tech Workers Have New Conspiracy Theories
  The fact that JPMorgan Chase holds an estimated $179 billion in life insurance on its workers, and in some cases, prior workers, whose death benefit pays to the bank not the family of the employee, has raised concerns of more than just trading conspiracies at JPMorgan Chase. Lees meer: http://wallstreetonparade.com/2015/06/jpmorgan-tech-workers-have-new-conspiracy-theories/

  Like

 5. Villa in Griekenland. Kopen in 2012, midden in een crisis. Sorry, niet kopen, maar door de staat gefinancieerd vermoed ik. Wilde de overheid de Grieken op die manier steuntje in de rug bieden?

  Like

 6. Er zijn belangrijker zaken in’t leven dan die achterlijke vereniging drift van de corrupt-financiële zetbaasjes.
  De zon schijnt en Fikkie moet naar buiten, die heeft z’n portie Griekenland wel gehad.
  Voor de rest business as usual, Jeroen fluistert ” Kristien mag ik je poesje even zien want Mark zegt dat jouw klitje groter dan mijn lulletje is” en Spekman houdt vast aan het Plee v.d AA adagium : Links lulle, rechts vulle .

  Like

  • Poetin echter ging niet bij de pakken neerzitten en begon op grote schaal maatregelen te nemen. Een van de belangrijkste maatregelen waren de aflossingen van de tientallen miljarden dollars schulden die Jeltsin tijdens zijn regeringsperiode had gemaakt bij het Rothschild gerelateerde IMF en westerse particuliere bankinstellingen, waaronder de eveneens door Rothschild gecontroleerde “Paris & London Club of Creditors” . Tevens zorgde hij ervoor dat de Russische Federatie weer een meerderheidsbelang (50,002%) kreeg in het voormalige staatsbedrijf “Gazprom”. Hierdoor kon de Russische Federatie weer volop meeprofiteren van de opbrengsten van de Russische olie- en gasvoorraden en de stijgende prijzen ervan. Hiermee kon hij ook de maandelijkse pensioenbetalingen aan de gepensioneerde arbeiders, ambtenaren en militairen weer herstellen, iets dat na de ineenstorting van de Sovjet Unie en later onder het bewind van Boris Jeltsin altijd maar afwachten was en voor grote onvrede onder de Russische bevolking zorgde.

   Like

   • De Rothschilds deden voornamelijk zaken met Koningshuizen en regeringen. Deze konden leningen altijd terugbetalen door het opleggen van belastingen aan de onderdanen. De bank was er dus in grote mate zeker van dat de verstrekte lening werd terug betaald. Konden leningen toch niet worden terugbetaald, dan waren deze gedekt door activa zoals mijnen en dergelijke.

    Like

 7. Laatste nieuws: Brussel is naar Athene verhuisd. Juncker is in zijn belastingparadijs ’n drankengroothandel begonnen (zonder BTW), Merkel is terug naar de DDR en Lagarde focust zich op fraude en witwassen. Paardebloem is onvindbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.