Elitaire Misdaad

Criminele Ziekenhuisbestuurders omzeilen declaratieregels. Niemand gearresteerd.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIRZwendel met Organen van arme bij ziekenhuizen ontdekt. Misschien iets voor Griekenland vindt Dijsselbloem.  Wouter BosBestuurs-gangsters van academische Graai-ziekenhuizen declareren ver boven de afgesproken norm als echte Ratten in pak. Tot op heden is er nog niemand gearresteerd, ondanks dat door deze jat praktijken wekelijks bejaarde patiënten sterven van uitdroging met pis langs de benen. Kijk van zo’n Dijsselbloem ‘Kus des doods  kunnen de Grieken nog wat van leren, niet dan? De VVD Minister van klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’ zit met zomer reces op zijn crimineel gesubsidieerde ‘Schandknapen-Kasteel’ en wilde niet naar buiten komen voor commentaar. Een ‘VVD-Uglie’ woordvoerder was wel bereid tot commentaar:” Wie nu nog niet frauduleus declareert in Nederlands is een ‘Mongool’, die het verdient om onder de armoedegrens te leven”.

PvdA huilt met Samsom en Timmermans waar het eens heeft gelachen.

Dat meldt RTL Nieuws dinsdag op basis van eigen onderzoek. Op de bonnetjes van bestuurders van de acht universitair medische centra staan
onder meer dure wijnen, overnachtingen in sterrenrestaurants, hotels (= sexhuizen), en snoepreisjes (= schandknapen, cocaïne en drank) . Zo huurde een bestuurder van het Erasmus MC in Rotterdam een privévliegtuig ( niet die van Queen Maxima) om bij een afspraak te komen en betaalde het UMC Groningen een reis naar Suriname inclusief dolfijnentrip en meerdaagse excursie. Ook opvallend is een declaratie in het VUmc. Dat ziekenhuis betaalde sneeuwkettingen voor de wintersportvakantie van de ex PvdA Minsister de Graai- Bestuurder Wouter Bos, die ondanks dat hij al veelvoudig miljoniar is toch nog te gierig is om zijn sneeuwkettingen zelf te betalen. Is hij gek? Is hij crimineel? Of is dat eigen aan de Graai-Top van de PvdA? Of is hij alle drie?  Wij zijn van mening dat het het laatste is. Deze man hoort thuis in een Tbs-kliniek. Samen declareerden fraudeerden de ziekenhuisbestuurders in 2013 en 2014 meer dan 17.500 euro aan alcoholische dranken boven op hun tonnen uitkeringen. Het Leids UMC had de grootste drankrekening met 4100 euro in twee jaar tijd. Daar overlijden ook wel wat patiënten  op de operatie tafel , maar dat ging gelijk de Doofpot in. Of hun organen zijn verkocht is nog niet bekend, maar dat deze Graaiers daar toe in staat zijn spreekt voor zich, niet dan? Waarom er nog niet één van die gewetenloze criminele Graaiers is aangehouden wordt u uitgelegd door ‘Playboy Diederik Samsom’, mits u hem wel zijn onkosten betaald zonder bonnetje.

11 antwoorden »

 1. Bos en Balkenende zien geen recessie komen

  Van onze redactie economie − 14/01/08, 00:00

  .

  .

  amsterdam – De Nederlandse economie staat er goed voor. Zelfs als ze ’een tikkie’ krijgt van de financiële crisis in de Verenigde Staten, zit er dit jaar nog behoorlijke groei in. .

  Deze boodschap kwam dit weekeinde zowel van premier Balkenende als van minister van financiën Bos. Volgens hen is er geen sprake van dat de Amerikanen Nederland zullen meeslepen in een mogelijke recessie. Ze onderstreepten dat Nederland er beter voorstaat dan andere landen in de Europese Unie door de gezonde overheidsfinanciën, de hoge groei en lage werkloosheid..

  Beiden leken heel bewust een positieve toon aan te slaan. Tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst van het CDA in Zwolle pleitte Balkenende voor het tonen van meer ambitie. Die kan volgens hem de economie een extra impuls geven. De premier noemde een eiland voor de kust in de Noordzee en het binnenhalen van het wereldkampioenschap voetbal in 2018. In het tv-programma Buitenhof reageerde Bos dat psychologische factoren belangrijk zijn voor de economie. „Vertrouwen in de economie en of de bevolking goed in haar vel zit, hebben invloed.” Volgens hem „moeten we onszelf geen problemen aanpraten”..

  (Trouw)

  Een vooruitziende blik die Wouter , binnenkort zal dat ziekenhuis wel failliet zijn.
  Gelukkig zijn er alternatieven :
  The Global Minotaur: America, the True Origins of the Financial Crisis and the Future of the World Economy. Yanis Varoufakis

  Like

 2. Alles en ieder1 graait. Koningshuis voorop en voorbeeld doet volgen. 1 dag per jaar is men solidair. Wordt er 1 raam gezeemd. En hoe! Vol met strepen. Goede markt-werking. Geld wat stom is maakt recht wat krom is. Wanneer alles is geprivatiseerd denkt men ’t ook privaat te mogen besteden. Lekker wijntje van 350 Euro daar???

  Like

  • Als zij het mogen, waarom mogen anderen dan dat niet?

   Als justitie geen voorbeeld stelt met deze ratten in pak, dan voorspel ik dat er een grote jatfestijn gaat losbreken in het land. Iedereen zal jatten wat ie kan.

   Like

 3. ze hebben wel een nadeel die figuren als wouter bos en samsom en rutte en noem maar op die in het open veld staan een stomp en ze staan nooit meer op

  Like

 4. Henk Krol schittert ook weer,, pure chantage,, jij helpt ons of wij helpen jou de soos in, is hem verteld bij zijn triomfantelijke luid met hoge tonen “baby come back” zingende +50 nederland.
  Die Jan Nagel hoert wat af daar.
  En Henk,, altijd al een roze rukker geweest die het op zijn grieks mag laten doen daar in het walhallahofje van mark.

  Like

 5. Ziekenhuizen en bejaardenzorghotels zijn professionele roversnesten en graaibendes. Vooral de afdelingen financial control en personeelszaken, die de interim-graaiers immers kan knuffelen.

  Zorg-bestuurders met een VOC-mentaliteit kunnen hier hun talenten uitstekend tot hun recht laten komen. De burger betaalt immers de rekening.

  Meestal is het zo dat je als graaitalent eerst een paar jaar stage moet lopen als sociale manager bij een sociale werkplaats om het graaien goed te leren, alvorens voor het echte grijpen en roven te mogen meedoen in een zorginstantie.

  Like

  • Daarmee kan de lijst van Witte-en Zwarteboorden-Criminelen aangevuld worden, Dat vroeger de geestelijke zorg deze graaikunst wist te verfijnen en waarachter andere misdaden als pedofilie en andere satanische praktijken schuilgingen, mag nu de burgerbevolking voltooien, althans als er hiervoor liefhebbers zijn?

   Like

   • De thuiszorg en de kinderopvang is nog een braakliggend gebied voor die graai- en naai-gasten. Als je pedo’s nu koppelt aan kinderopvang in natura, dan bespaart dat vele miljarden, hebben Rutte en Dijsselplant berekend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.