Elitaire Misdaad

EU Neonazi leider Guy V. woest op Tsipras en het uitgeputte Griekse Volk.

( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Franse minister noemt Verhofstad Gek ( bron Gazet van Antwerpen). De Oekraïense President‘Maffia Boss 81oPL+w6SDL._SL1500_Poroshenko’ feliciteert  Guy Verhofstadt met zijn dr. Goebbels donder rede tegen de Griekse ‘Jan met de Pet’ in bijzonder en in het algemeen tegen de EU ‘Jan met de Pet’. ‘Pluk ze kaal tot ze er dood bij neervallen’ was de begeleidende tekst. De Griekse overheid gaat door met de bezuinigingsoperatie, maar wil geen nieuwe bezuinigingen. Het Griekse ‘nee’ in het referendum over de Europese  Waanzinnige en criminele bezuinigingsvoorstellen heeft premier Tsipras ‘een mandaat gegeven voor een sociaal aanvaardbare en economisch haalbare oplossing voor de crisis, zonder een herhaling van de  ‘Graai en Naai misdaden’  van de EU Elite en Bankier-gangsters  uit het verleden en het heden.

Guy Verhofstadt: Leve de “Straf de arme maatschappij”.

Dat heeft de Griekse premier Tsipras woensdag gezegd tijdens een plenaire vergadering van het Europees Parlement in Straatsburg. Tsipras Hans van Baalen liedbeloofde dat Griekenland het noodfonds ESM woensdag nog een formeel verzoek zal sturen voor een nieuwe lening. De komende dagen zal hij uit de doeken doen wat daar precies in staat, beloofde hij. Zonder taboes inzake de ‘Bilderberg Crime Groupe’ en de ‘Royal Graaien en Naaiende EU Pedo-Elite’. Griekenland kan nooit uit de crisis komen als het land niet groeit, aldus Tsipras. Hij drong er bij het Europees Parlement op aan dat er ‘zonder taboes’ wordt gekeken naar de grote politieke schuld. Verder moet er een einde gemaakt worden aan de corruptie van de Heersende klasse in de EU. Volgens de premier is ‘nergens anders zo lang en hard bezuinigd’ als in Griekenland, en hebben die maatregelen gezorgd voor het instorten van het belastingsysteem in zijn land. ‘Het geld van de Europese belastingbetaler is niet bij de Grieken aangekomen, maar gebruikt om de Misdaadbanken overeind te houden.’ Griekenland heeft volgens Tsipras ‘enorme inspanningen’ verricht om aan de eisen van Europa te voldoen. ‘Het Griekse volk is uitgeput.’ Vandaar ook, aldus de premier, dat de meerderheid van de Grieken afgelopen zondag in het referendum tégen de Europese bezuinigingsvoorstellen stemde. ‘Niet omdat ze tegen Europa zijn, maar omdat ze voor respect zijn.’ Hierop kreeg hij een staande ovatie van de eerlijke EU parlement’s leden. De Corrupte EU dieven, merendeel ter rechter zijnde keken allemaal kwaad en beledigd naar het plafond alsof zij de onschuld zelf waren. Voorzitter van de ‘Europese Graai- Raad’ Donald Tusk waarschuwde nog in gebrekkig Engels namens de Elite-gangsters maar eens weer dat Griekenland failliet kan gaan als er deze week geen overeenstemming wordt bereikt tussen Griekenland en zijn Geld-Maffia schuldeisers. Maar ook voor Europa zal dat grote gevolgen hebben. ‘Iedereen heeft de verantwoordelijkheid de ‘Jan met de Pet crisis’ op te lossen’, benadrukte hij.

Het EU Neonazi duo Guy Verhofstadt en Hans van Baalen bekennen kleur. De Staats-NOS is hun ‘Neonazi- propaganda   spreekbuis’.

Dr.Goebbels- Economie’ van Guy Verhofstadt. Illusies van de Vrijheid voor de Working Class.
De meeste corrupte partijen in het Europarlement drongen er bij Tsipras op aan om meer en duidelijkere bezuinigingsmaatregelen door te voeren. De laffe sociaal-democraten waartoe n.b. Jeroen D. met zijn “Kus des Doods” aan de Grieken toe behoort benadrukten nogmaals dat Griekenland wat hun betreft koste wat kost in de Eurozone moet blijven. De Engelse ‘Verzet ‘s Held Nigel Farage’ (voormalig UKIP-leider in Groot-Brittannië en nu leider van de eveneens eurosceptische fractie Europa van Vrijheid en Democratie in het Europarlement) riep de Griekse
Koning Carlospremier juist op om de euro de rug toe te keren. ‘Alleen dan kunt u orde op zaken stellen.’ Hij prees het initiatief van Tsipras om een ‘D-Day- referendum’ te organiseren ‘tegen de pestkoppen van de EU.’ Tsipras is op verzoek van de liberale s Neonazi fractie van het Europarlement naar Straatsburg gekomen. Tsipras moet uitleggen waaraan hij het geld van de Europese belastingbetaler wil gaan uitgeven, wat zij naders altijd jatten met Bonussen en ‘Mega-Graai salarissen’ . Tsipras wees het verzoek van de Belgische ‘Neonazi Verhofstadt’ om aanwezig te zijn bij het debat aanvankelijk af. Guy Verhofstadt, de leider van de ‘Neo fascisten–liberalen’, reageerde daar met schuim op zijn corrupte bek op. ‘Het is een schande dat u weigert naar het EP te komen. U bent de minister-president van Griekenland, de wieg van de democratie,’ schreef hij net zo hysterisch zoals dr’ Goebbels ooit te keer ging tegen de Joden op sociale media. Ook wees hij tros als voorbeeld voor de Grieken op zijn bejaarde King Boudewijn, die het met slechts een uitkeringtje van ver over de miljoen euro  het ook zwaar heeft en klaagt’ , maar toch rond komt.Heil Boudewijn! Heil King Willem van mijn gabber Hans van Baalen!

Uiteindelijk besloot Tsipras toch naar Straatsburg af te reizen.Davert applaus en Hitlergroet van de EU parlement’s Dieven en Neonazi’s voor Guy.
Toen hij in het Europarlement uiteindelijk tegenover de Griekse premier stond, hield Verhofstadt een ware dr. Goebbels  donderpreek. ‘Ik ben Janusz Korwin-Mikkeboos omdat we richting een Grexit aan het slaapwandelen zijn. De laatste maanden zelfs aan het rennen, want Griekenland komt niet met structurele nieuwe voorstellen’, foeterde hij. Er moet volgens dr. Goebbels  Verhofstadt een schuldenverlichtingsfonds komen, maar niet voordat Griekenland een hervormingspakket heeft gepresenteerd. Hij riep Tsipras op zich net als hij een ware Nazileider te tonen, en niet een ‘valse profeet’. Het leverde hem een daverend applaus van de EU Dieven  en de NOS op en werd te gelijke tijd luid toegezongen met het favoriete club lied van zijn Bruinhemden bende lid Hans van Baalen “het Hors Wessel –Mars lied”.

16 antwoorden »

 1. Zo mag ik ‘m graag zien die schuimbekkende Belg.
  Als hij iets te vertellen had zou ik er nog naar luisteren ook.
  Dat hij ranzige pattattekkes door die spleet in z’n smoel schuift is zijn zorg.
  Om niet naar dat geraaskal te luisteren wat retour komt de mijne.

  €uropa, de NWO farce.

  Like

 2. Guy Ver-Rothschild-stadt is een slaaf aan de ketting van de Baron. Zolang hij de
  Baron gehoorzaamd mag hij schuimbekken wat hij wil en zal er goed voor beloond worden, zo niet, dan wacht Ver-R’schild-stadt hetzelfde Albertkanaallot als zijn medevlaming Steve Stevaert.

  Groeten van het kasteel van de Roze Baletten en de Bende van Nijvel.

  Like

 3. Te zot voor woorden dat EU(RO)geteisem. De Grieken de fiscale les lezen en zelf? Betalen geen belasting, genieten uiterst forse vergoedingen, shoppen in tax free EU winkels, zijn eindeloos met vakantie(want ver van huis), rennen na tekenen voor presentiegeld meteen ’t EP uit en beschikbaarheidsdienst is vol werk. Vergeleken met dat crapuul zijn de feta eters (kw)ezels. Lagarde en IMF geen haar beter. En die aartslelijke Belg en die vetlap in 2014 maar donderen dat Oekraïne, zo rot als ’n mispel, zsm in de EU moest. Waar zit Juncker toch? Bij de Gall&Gall??

  Like

 4. De € is een goede uitvinding.
  Als int. nat. handelsmunt.
  Een landsmunt ernaast voor de binnl eco is ook goed.
  Juist dat lijkt Brussel te willen voorkomen, schrEUwlelijkers als genoemde verkotststadt moeten daarvan afleiden.
  Mochten de Grieken boefjes zijn dan jatten zij van boeven die het uw knip steelden.
  Ijdel en hooghartig.

  Like

 5. Laat verhofstadt lekker met zijn mc bakkes kEUraoke doen.
  Zo steeds meer burgers tot afkeer brengende.
  Puik werk dus van de belgische flapdrol.

  Like

 6. Griekenland heeft gewoon het licht gezien. Het Griekse volk heeft ook recht op een menswaardig bestaan. Alleen de leiders van EU denken alleen aan hun eigen zaken.Duitsland, Nederland en Frankrijk voorop.

  Like

 7. Onze Fascistische leiders niet geselecteerd op intelligentie maar op volgzaamheid

  That which you were never told about Greece by Aléxis Tsípras

  In this open letter, published by the German daily Handelsblatt, January 13, 2015, twelve days before the parliamentary elections that carried him to power, the leader of the Greek left explains his views on the debt crisis: the problem is the doctrine of the troika that pushes both the EU and Greece to the disaster. Lees meer:
  http://www.voltairenet.org/article186850.html

  Like

 8. In tegen stelling tot de beeldvorming made in Hollywood zijn Fascisten over het algemeen gesproken keurige goed opgeleide welbespraakte gezagsgetrouwe Heren en Dames

  Behind the Greek Debt by Thierry Meyssan

  The current debate about the Greek debt has given rise to all sorts of threats, first of all against Tsípras’ government, then against the Greek voters. Without becoming involved in a discussion of the repugnant side of this affair, Thierry Meyssan observes the international campaign against Greece leaving the Euro zone. He shines a light on the historic project of the European Union and the Euro, as they were formulated in 1946 by Churchill and Truman, and concludes that in the end, Greece is trapped by the international geopolitical environment and not by its economic situation.

  The Greek referendum provoked some sharp debates in the European Union, which illustrates the prevailing state of ignorance about the rules of the game. The participants tore each other to pieces in their attempt to decide whether or not the Greeks were responsible for their debt, although they were always careful to avoid accusing their creditors of usury. But they affronted one another ignorant of the history of the Euro and the reasons for its creation. Lees meer:
  http://www.voltairenet.org/article188082.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.