corruptie

Oppositie en Volksnieuws razend op PvdA Leugenaar ‘Doofpot-Mansveld’.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De corrupte ‘Schande-expres’ van Mansveld dondert maar door over zelfmoord-slachtoffers.Wilma Mansveld

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu van Wilma Mansveld aka “PvdA-Stinkhoertje” weet al maanden van misdadige toestanden bij ProRail met duistere contracten voor het onderhoud van het spoor. Dat noemt men in het Wetboek van Strafrecht medeplichtig. Desondanks laat de PvdA NSB Loopjongen Jeroen D. van Merkel en de Bankier-gangsters bij de NS smijten met Bonussen alsof hij een ‘Fyra-snel trein’ is. Dan, aarts brutaal als deze ‘PvdA Boef Dijsselbloem’ is roept hij ook nog en passant allerlei beledigende verwensingen naar het hoofd van Tsipras.

Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!

Die conclusie trekt de oppositie in de Tweede Kamer. Leugenaar staatssecretaris Mansveld ( zij is geen Griekse) hield de gevoelige criminele informatie echter onder de ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Pet’. ‘Playboy Samsom’ zal het u later allemaal weer gaan uitleggen. De altijd dronken oplichter PvdA ‘Show-arbeider Hans S.’ is inmiddels tijdelijk opgenomen in de Jellinek inrichting, alwaar hij brallend de Internationale (lied) loopt te zingen door de gangen. De ‘VVD- Uglies’ lachen intussen in hun vuistje, want zij hebben de PvdA volledig uitgewoond. Na de komende verkiezingen liggen die PvdA ‘Labbekakken‘ allemaal in de Luxe ‘Wachtgeld-Vuilnisbak’. En gaat de VVD-misdaadgroep fris verder met andere Hans SpekmanGraai en Naai partijen. SP, D66, PVV en CDA nemen de zaak hoog op, vooral omdat het niet de eerste keer is dat de corrupte PvdA-bewindsvrouw Gangsterin Wilma M. crimineel-laks is met het verstrekken van spoordocumenten. In ieder fatsoenlijk land waar de Rule of Law zou gelden zou Wilma M. al lang en breed in de cel zitten.
Twee weken geleden overviel Mansveld de Tweede Kamer met een uiterst zorgwekkend rapport van onderzoeksbureau PwC.  ProRail had deze club ingeschakeld omdat er binnen het bedrijf twijfel was gerezen of vier contracten met spooraannemers wel door de beugel konden. Eigenlijk was afgesproken dat deze contracten van korte duur zouden zijn, zo’n 3,5 jaar, en dat ze openbaar zouden worden aanbesteed. ProRail gunde ze echter voor tien jaar onderhands aan vier verschillende spooraannemers wat een strafbaar feit is. Het is zo langzamerhand eentonig aan het worden, maar ook in deze Rat in pak treu crime Story  is er weer niemand gearresteerd.

7 antwoorden »

 1. Doet die minister van Milieu en Infrastructuur ook iets aan haar eigen milieu? Ze heeft ’n kop als ’n witte pleeborstel en op haar infrastructuur zou ik de weg kwijtraken. Geen wonder dat die Fyra uit de rails is gelopen. Te vies om aan te pakken!

  Like

 2. Hier nog zo’n schandaal van het ministerie van Schlemielen Zoeken Werk van de naar Den Haag vertrokken koning van de Wallen https://www.sp.nl/sites/default/files/landelijkezorgvoorziening.pdf
  Wat staat daarin? Wel, de kosten aan reclame en p.r. zijn een half miljard Euro. De gemiddelde premie per jaar is 1000 Euro. Dat houdt in dat de premie van een half miljoen patienten door de ziektekostenverzekeraars over de balk wordt gegooid.
  Om met de jongetjes Tim en Tom Coronel van Allsecure: “Tel uit je winst.”
  Dan manke Truus die een pandje met haar vrind kraakte en de roof legaliseerde door fl 64.000 te betalen. Het pandje heeft 28 ramen aan de voorkant.
  Als u carrière in de politiek wilt maken, wordt lid van de Partij van de Antisocialisten. Komend jaar is iederen de schandaaltjes dankzij de hournalisten weer vergeten. Nu al wordt gewezen naar de ‘luie’ Grieken.

  Uit de onfrisse lessen van de politicologie.

  Like

 3. Stemmen moet je zeker doen,, maar bewust en massaal foutief.
  Driekwart van deze politiek hebben de capaciteit van een leeg theezakje.
  Ontneem mandaat,,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.