Elitaire Misdaad

‘Übermensch Dijsselbloem’ zijn ‘Heldendaden’ jegens de ‘Griekse Untermensch’ in het zonnetje gezet door de NOS.

( Van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Staats-NOS maakt schaamteloos ‘dr.Goebbels-propaganda’ Jeroen Dijsselbloemvoor hun King Willem en zijn PvdA NBS-er Dijsselbloem.
Gisteravond had Nieuwsuur een ‘interview’ met Dijsselbloem. Eerst dachten wij dat wij naar een spotje van zendtijd voor politieke partijen zaten te kijken. Maar nee, het was een ‘interview ‘van Subsidie-Joost K.’ met Dijsselbloem uitgezonden bij Nieuwsuur. De Staats-NOS kent geen schaamte meer met zijn ‘Noord Koreaanse-Nieuwsuur’.

Geld, Macht en Waanzin in Beeld: ‘Mr.Euro Dijsselbloem’ zijn brood is de Grieken hun Dood.

De Docu Agora: From Democracy to The Market promo is persoonlijk door de NOS Boss Marcel Gelauff’ de Adolf Eichmann  van de Nederlandse Media verboden voor zijn redacties van de NOS en Nieuwsuur. Ook mag er uitdrukkelijk niet over deze docu worden gepraat op de redactie en zelfs niet privé thuis op straffe van ontslag op staande voet. Het Motto van NOS is : “Wiens brood men eet diens woord men spreekt`( = Subsidie) en Wir haben es nicht gewußt .”

Griekse reders vrezen einde criminele fiscale voordelen en vluchten massaal naar VVD-Zuidas. Mag Joost weten.
Kennelijk was ‘NOS -Joost K.’ door ‘Übermensch Dijsselbloem’ ingehuurd als ‘Dagvoorzitter‘ ( 7000,- euro) om zijn wan en misdaden tegen de ‘Griekse-Üntermenschen Wit te wassen. Men kon zien dat hij dat meer had gedaan ,want hij deed het zonder blikken of blozen en hij leek wel de VVD ‘Griezel Fred Teeven’ in zijn optreden.

Griekse Toestanden: VVD OM-Boss Pieter Mr EuroC. rechterhand van Demmink kreeg 25 duizend zwijggeld is Joost niet bekend. Daarnaast leek Joost Karhof wel de ‘PR- woordvoerder’ van Dijsselbloem in plaats van een journalist wiens taak het is altijd kritische vragen te stellen en de waarheid te achter halen en derhalve de Heersende Macht te controleren. Niets van dat alles. In het beste geval zijn kennelijk de hersens van Joost Karhof aangetast door Geld
( subsidie) en Macht en is hij gewoon waanzinnig. Hoe het ook zij, deze scherts figuur Joost is ronduit een schande voor de Nederlandse journalistiek en een bewijs dat de NOS en Nieuwsuur totaal moreel failliet zijn en zo snel als mogelijk opgedoekt moeten  worden in belang van het Nederlandse Volk en de journalistiek. Uitgezonderd  Mariëlle Tweebeeke die markant als rots in de branding als enige de journalistieke codes bij Nieuwsuur hoog houdt. Het gerucht gaat dat Dijsselbloem ook absoluut niet wilde dat Tweebeeke hem ging interviewen.

Varoufakis: Dit is terrorisme van EU-Elite. Standpunt NOS nog niet bekend.Mag Joost weten.
Dijsselbloem stelde verontwaardig dat de Griekse Elite geen belasting betalen. Alsof Nederland niet Wereldwijd bekend staat met de VVD-Zuidas als de Witwas centrale voor de Multinationals  en ‘Billionairs-Vampiers’ .Maar daar had ‘Subsidie-Joost’ ( ontvangt ver over de 100. 000,- euro uitkering + onkosten per jaar ) nog nooit van gehoord, want hij knikte zwaar onder indruk ja, ja. Het was zo te zien niet eens gespeeld. Dijsselbloem was op dreef als een echte PvdA Waanzinnige en bralde dat de Grieken geen Welvaartstaat er op na kunnen houden, zoals den Uyl altijd had nagestreefd voor de arbeiders waar mensenrechten de minimaal basis zijn. Wederom keek ‘Subsidie-Joost’ hem met grote bewonderende koeien ogen aan. Dat was echt en niet gespeeld.  De Griekse Top Politici en Bestuurders waren en zijn corrupt raaskalde Dijsselbloem ‘voort tegen zijn Ja-knikkers klankbord ‘Subsidie-Joost’ van de dr. Goebbels propaganda- NOS’. Beide waren voor het gemak maar even vergeten dat het merendeel van Nederlandse Top Politici en Bestuurders zelf ook corrupt zijn tot op het bot en er een stuk of 300 + alleen al op het Elite- Gangster -Billboard staan. Hoe lang gaat het nog duren voordat de Vakbond van Journalisten zijn plicht gaat doen en naar behoren ingrijpt door dat gesubsidieerde ‘Staats-NOS-Gajes’ wat zijn zakken loopt te vullen ten kosten van ‘Jan met de pet’ dom te houden publiekelijk uit de Vakbond te zetten.

10 antwoorden »

 1. Waar de NOS van Marcel Gelauff zorgvuldig over zwijgt:

  Griekenland is nog niet zo lang een heel rijk land. Ook op dit moment doen de Noren op verzoek van Athene seismisch onderzoek naar de enorme gas- en olievoorraden voor de Griekse kust. Die gasvoorraad alleen al kan de hele EU decennia lang van aardgas voorzien. Nu Griekenland op de knieën is gebracht zal het privatiseren van Griekse bedrijven en voorraden straks wat soepeler verlopen en dit verklaard tevens de merkwaardige Amerikaanse bemoeienis met de situatie rond Griekenland.

  Like

 2. Jeroen “Grieks Kadaster” Dijsselbloem .. Dit riekt naar massale diefstal van meerdere generaties Grieken. Even nog de Griekse NPO en staats-media monddood maken, en de Bolsjewistische overname is compleet.

  Dijsselbloem herkozen als voorzitter van de Eurogroep
  Maandag 13-07-2015], 18:00 Buitenland
  http://nos.nl/artikel/2046819-dijsselbloem-herkozen-als-voorzitter-van-de-eurogroep.html
  “Minister Dijsselbloem is herkozen als voorzitter van de Eurogroep. De ministers van Financiën van de eurolanden hebben in Brussel voor hem gestemd.
  Dijsselbloems enige tegenkandidaat was de Spaanse minister van Financiën en Economische Zaken Luis de Guindos. De herverkiezing komt niet als een verrassing. Dijsselbloem wordt alom geprezen voor zijn optreden in de Griekse crisis.
  Dijsselbloem is blij met zijn herverkiezing. “Het is fijn dat ik veel vertrouwen heb gekregen van de collega’s,” aldus Dijsselbloem. Hij heeft wel toestemming gevraagd aan het thuisfront. “Of ze er echt blij mee zijn weet ik niet, het is wel veel weg van huis. Dat is absoluut zo,” zei de voorzitter na zijn herverkiezing.
  I thank my colleagues for their support and cooperation and look forward to a second term as President of the #Eurogroup
  — Jeroen Dijsselbloem (@J_Dijsselbloem) July 13, 2015
  De Eurogroep heeft in een persbericht (.pdf) bekend gemaakt dat de verkiezing van Dijsselbloem unaniem wordt ondersteund.
  [ … ]”

  En dan wordt er verwezen naar een Persbericht van deze unanieme herverkiezing in pdf formaat. Hoe zou dat eruit zien ? Een mooi document met de handtekeningen erin van alle Euro groep ministers van de 18 lidstaten ? Hier is de url :

  http://www.consilium.europa.eu/press-releases-pdf/2015/7/40802200772_en.pdf

  Oops die doet het dus niet meer, slechts twee dagen na publicatie.. Hier is dan nog de Google Cache : http://crashrecovery.org/daily/13.07.2015/40802200772_en.pdf.html

  Maar zoals U ziet zijn er helaas geen handtekeningen zichtbaar. Dit riekt verdacht veel naar een blitzkrieg hostile coupe – op het laatste moment – door de austerity bank baronnen van Goldman Sachs. Dijsselbloem is namelijk geen parlementarier of politicus maar enkel een loopjongen/executeur voor Goldman Sachs. Ohh maar wacht eens even , GS heeft het onthullend bewijs :


  Citaat uit een interview met Varoufakis op New Statesman : http://www.newstatesman.com/world-affairs/2015/07/exclusive-yanis-varoufakis-opens-about-his-five-month-battle-save-greece

  Like

  • Vraag is wat er van waar is van dit verhaal.

   Vraag is ook waarom Dijsselbloem zo snel omhoog kan vallen, en waarom juist hij persé 5 jaar op die Euro-stoel moet zitten van de globale elite.

   Is Jeroen soms chantabel ? Heeft hij iets te verbergen ? Is hij omkoopbaar ? Is het gewoon totale onkunde of incompetentie, of spelen er andere duistere zaakjes.

   Meestal geven de elite vaak een tipje van de sluier op, bijvoorbeeld in de carrière van Jeroen, of is er iets bijzonders aan de hand in zijn familie, zijn DNA, iets magisch ?

   Zijn naam is Dijssel-bloem, en Prins Bernard droeg ook iedere dag een bloem.
   Dijsselbloem = De Ijssel Bloem

   Het enige wat ik kan vinden, is dat Jeroen Dijsselbloem bij stichting Weet Wat Je Ziet zit te Zwolle, en Zwolle ligt aan de Ijssel.

   Heel toepasselijk dus, een bloem waarvan we dus niet weten wat we zien, een soort onzichtbare Prins Bernhard misschien ?

   Nu zat Jeroen dit jaar ook bij Bilderberg, Bilderberg is opgericht door Prins Bernhard.
   Jeroen studeerde in Wageningen,en laat nou net Bernhard de meeste roem hebben verzameld in Wageningen, bij de Duitse capitulatie.

   Ik heb dus nog geen echte aanwijzingen, het DNA van Jeroen misschien ? Een link met Bernhard ? Interessante vraag ! ZEER INTERESSANT ZELFS.

   Like

 3. Godzij dank Friedrich Nietzsche goed gelezen waarmee ik mijzelf binnen zijn indeling van übermensch – nihilist – asceet – tot de nihilisten reken.
  Hoor ik’t nu goed of verbeeld ik’t mij maar . . .
  Is dat Dijsseldief die daar samen met jammerhout von Baalen kreunend zit te neuriën : “Denn heute gehört uns Deutschland und morgen die ganze Welt”,

  Het zelfde gezeik als een of ander sport of schaatstriomf.
  Holland spreekt ’n woordje mee. Daar krijgt dat leugenachtige
  voorlichtingstuig zeker een harde van.
  Blij da’k’t niet gezien heb.

  Like

 4. Precies. Wij worden doodgegooid met Griekenland en Kip Curry sluit deal met Iran waardoor giga olie- en gasvelden beschikbaar komen.Iran schijnt nu al vol te stromen met zakenlui uit de VS. Als de Europeanen terug met de caravan komen, zijn de krenten uit de pap al weg. Daarna kan wat VS betreft ’t gerommel in Oekraïne hervat worden. Mogen Van Baalen en Verhofstadt weer wat brallen. EU geopolitiek: my ass!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.