Elitaire Misdaad

DNB zette ‘fluwelen-handschoen druk’ op De Delta Lloyd Bende van 4 Graai-Gangsters. Niemand gearresteerd.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. met onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Joden van ’40-’45 heten vandaag de dag gewoon bij de VVD-misdaadgroep “ Labbekakkers.
Delta Loyd bende van
U herkent deze arme (‘Labbekakkers’) sloebers op straat niet aan de gele “Jude Ster”,maar aan versleten kleren, holle ogen en ondervoed (verwilderd) uiterlijk. En in sommige gevallen aan malle gele hesjes als ze ergens gedwongen als lantarenpaal de hele dag te kijk worden gezet als Labbekakkers. De PvdA  NSB zou zich moeten dood schamen! Terwijl de jacht op de werkloze sloebers in Nederland de vorm begint aan te nemen van Razzia’s  in de Tweede Wereld Oorlog onderleiding van de PvdA ‘Kapo Jetta K.’. Met dien verstande dat de hulpmiddelen tot vervolging  van de Nazi’s extreem beperkt waren ten opzichte van de huidige ‘DWI-NBS-er ( Digitale tijdperk:Big brother is watching you ). Daar in tegen is de Heersende Klasse straffeloos aan het Graaien geslagen, die zijn weerga niet kent in de Geschiedenis met dank aan het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Feodaal-Scheidsgerecht is Schijtonrecht: Top-Bankier-Gangster Sipko S. beloont voor zijn misdaden met 9 ton. 

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft begin vorig jaar een groot deel van de criminele Top van Delta Lloyd onder zware druk( kuch) gezet om op te stappen wegens wan en misdadig fraude en Graai gedrag. De DNB is op haar beurt weer onder zware druk gezet door de VVD-misdaadgroep, omdat het hier ging om vier Top VVD-ers. Mark Rutte schijnt persoonlijk te hebben gebeld naar de DNB, net als toen hij ook de Top VVD-er Gordon persoonlijk belde. Maar het kon deze vier Ratten in pak niet meer redden. Rutte kon nog wel voorkomen dat zij zouden worden vervolgd met zijn Minister van Klasse Juiste ‘Fraudeur-Steur’. Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag.

Hans de Boer en Mark RutteHet gaat in elk geval om vier Graai en Fraude kopstukken van de Amsterdamse verzekeraar onder wie voormalig topman gangster Niek Hoek en financieel Graai en Fraude directeur Emiel Roozen. De andere twee waren hoofd ‘Foetsie-beleggingen’ Alex Otto en diens financiële rechterhand ‘Boef Peter Knoeff’. DNB dreigde alle vier te hertoetsen (= de Elite manier buiten de cel gehouden te worden) op hun (on) geschiktheid en( on) betrouwbaarheid. Is er feitelijk wel één van die  Rat in pak types te vertrouwen?  Uiteindelijk werd alleen Roozen hertoetst en afgekeurd als Fraudeur en kreeg voor straf een gouden handdruk mee van tegen de half miljoen euro. De andere drie zijn uit eigen beweging vertrokken met een grote zak geld of hebben een andere ‘Graai-functie’ gekregen. Allemaal zijn ze nog wel prominent lid van de VVD, want Rutte is van mening dat zij alle vier net als alle andere Top VVD-ers altijd onschuldig zijn. De PvdA NSB is wat dit laatste betreft en de rest wat Rutte bralt altijd met hem eens. Hij is ten slotte niet voor niks de Grote Führer (Duits voor leider, gids, voerman)  van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en de Godfather van de VVD-(Uglie)-misdaadgroep. Wij van Volksnieuws ut Amsterdam-Noir zijn het niet eens met Rutte en zijn PvdA-hoertjes en hebben alle vier op het “Elite-Gangster Billboard” geplaats.

 

 

 

11 antwoorden »

 1. De grote manen en vrouwen graaien gewetenloos uit de gemeenschapspot met geld. Kleintjes mogen ook meedoen en graaien klein. Als je ze betrapt, dan schreeuwen ze dat ze in hun goede naam en eer zijn aangetast en sturen de fascistische politie op je af, de politie die Rishi met een kogel in de rug doodde. In Rotterdam ging dat met 5 kogels in de rug. Daar schoppen ze trouwens met gepast geweld een dronken en geweldloze zwerver tussen de benen. Niets aan de hand volgens de politie. Het filmpje op internet vertelt een ander verhaal.

  Like

 2. Ja, Steven en de reageerders bij dit artikel, ik proef de bevrijding!
  We hebben best nog een hele weg te gaan, maar de mensheid begint helder te beseffen dat het huidige harnas tegendraads werkt. Er komen nu zoveel scheuren, zoveel ont-dekkingen/openbaringen (niets blijft nog in het duister; zie als voorbeeld hiervan de reactie van guy53), dat in het verlengde hiervan slechts de victorie kan zegevieren. Iets anders is gewoon niet mogelijk.
  Bijvoorbeeld; de grote “strijd” die Nico van der Ham neer zet, zal vroeg of laat absoluut (!) gunstig effect hebben! Zo is Steven ook [dágelijks!] bezig met ontmaskeren, zeg maar: ontmantelen. Ontmantelen van de duistere krachten door deze onder de aandacht te brengen.

  Dat alles sterkt ons in onze kracht en in ons besef van menswaardigheid, toch?

  Like

 3. Het publieke debat is voor het grootste deel van de wereld, voor het grootste deel van de tijd, vergelijkbaar geweest, gefocust op wie moet reg(eren), in plaats van te vragen of er eigenlijk wel h(eer)sers zouden moeten zijn (citaat uit het meest gevaarlijke bijgeloof)
  Lees meer: http://ommekeer-nederland.nl/politici-zijn-geestesziek/

  NEO – NATO and The West Just Became Irrelevant. What the gangster strategists in the West claimed to fear from the East, they are just making it happen faster and bigger. Duhhh!!

  Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2015/07/25/neo-nato-and-the-west-just-became-irrelevant/

  Like

 4. @ De PvdA NSB zou zich moeten dood schamen! Terwijl de jacht op de werkloze sloebers in Nederland de vorm begint aan te nemen van Razzia’s in de Tweede Wereld Oorlog onderleiding van de PvdA ‘Kapo Jetta K.’. Met dien verstande dat de hulpmiddelen tot vervolging van de Nazi’s extreem beperkt waren ten opzichte van de huidige ‘DWI-NBS-er‘ ( Digitale tijdperk:Big brother is watching you ).

  Gisterenavond net niet op tijd om die ongeloofwaardige janksmoel van Samsom weg te zappn, hoorde ik die kwal beweren dat de overlast van immigratie
  op het armste deel van de bevolking terecht kwam .
  Althans iets van die strekking.
  Vijftig jaar terug werd Janmaat voor racist uitgemaakt door Sjaak Walg van de
  Plee v.d AA en dertig jaar terug werd meneer Fortuyn als minderwaardig mens weggezet door Marcel Verdamme .Vanwege dat zij precies hetzelfde zeiden en zagen.

  Die liggen net zo lekker op schema als dat ze op verlies staan. Wat ’n trieste vertoning, maar ja T.V heeft ook z’n beste tijd gehad. Nederland ontwaakt om maar een parafrase te gebruiken.
  Kaalslag in’t politieke landschap, die storm gaat voorlopig niet liggen die wakkert alleen maar aan.

  Like

 5. Tussen al die over lijken gaande vertegenwoordigers van het bankenmonopolie (vaak ten onrechte “volksvertegenwoordigers” genoemd) zitten vanzelfsprekend heel wat psychopaten. Psychopaten zijn nu eenmaal verzot op macht -want daarvan pathologisch afhankelijk- en daarom vinden we ze altijd in de machtscentra van de wereld.

  Als psychopaten door de mand vallen of als hun macht wordt ondergraven dan worden ze vaak plotseling “ziek”. Angela Merkel, onbetwist de machtigste vrouw op aarde, is gisteren in de pauze van een uitvoering van Tristan en Isolde van haar stoel gevallen om een nare collaps van enkele minuten te veinzen.

  Griekenland?

  Like

 6. Zijn eerst bij die SM meesteres van DNB langs geweest.In ’t VK is de Voorzitter v/d Ethische en Gedragscommissie van ’t House of Lords betrapt onder de coke en op Aziatische hoeren:was DE ideale combi,zei Lord Coke.Had 1 week daarvoor aantal Lords nog de huid vol gescholden over hun gedrag.Bij al die Instituties,Royals,R-K Kerk,IMF etc. is er geen houwen meer aan.Boven de gordel overal de mond vol van, onder de gordel loopt men-uiteraard in ’t geniep-lekker leeg.Hapt zo heerlijk weg!Het zaad kruipt waar ’t niet gaan kan.De moeder der Parlementen,House of Lords,is het grote voorbeeld v/d VVD.Met ’n pruik van paardenhaar is die combi nog lekkerder!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.