Interview

PvdA Stripheld “Uncle Tom” Aboutaleb wil duidelijkheid van Wilders in ‘Showbizz-Zomeravonden’.

( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zomeravonden is verworden tot het gesubsidieerde RTL ‘Riool- Boulevard’ van de Joe Biden Ahmed Aboutaleb‘Grachtengordel-Maffia’ met als Presentator Showmaster Albert Verlinde Wilfried de Jong.
De Grote BN-er van de PvdA Aboutaleb was gisteren te gast bij  Riool ‘Showmaster Wilfried de Jong’. Burgemeester Aboutaleb in het gesubsidieerde zonnetje gezet in zomeravonden. In Zomeravonden geen enkele kritische vraag aan Aboutaleb waarom hij de kont heeft gekust van de USA ‘Elite- Maffia Boss Joe Biden’. Ook geen enkele vraag over het feit dat hij in Rotterdam een waar schrikbewind voert jegens de arbeiders ( zwarte of wit), die werkloos zijn en nu als Slaaf worden behandeld door de (on)-Leefbaar partij samen met zijn partijgenoot ‘Kapo Jetta K.’ aka de “Moestuin” Ook geen enkele vraag over het feit dat de VVD in Rotterdam eist dat iedereen inclusief de ouders van Aboutaleb Nederlands moet spreken en Aboutaleb het daar mee eens is. Ook geen enkel vraag over het feit dat zijn (PvdA)- Top ambtenaren corrupt tot op het bot zijn en hij daar nooit één woord over rept.

Zomergast Aboutaleb; Rotterdamse Zonnekoning negeert onafhankelijke journalisten

Burgemeester PvdA Stripheld “Uncle Tom” Aboutaleb van Rotterdam daagt PVV-leider Geert Wilders uit zijn plan voor ‘minder Marokkanen’ te ontvouwen.  De PvdA scherts ‘Stripheld der arme’ Aboutaleb heeft zijn plan al ontvouwd en dat is Oprotten kritische Rob Oudkerk Samosm, Spekmanmaatschappij bewuste Marokkanen. Dat was Wilfried de Jong even ontgaan (kuch), maar dat is hem vergeven. Ook wij weten dat hij als gesubsidieerd lid van de ‘Grachtengordel Maffia’ het leeuwendeel van zijn dagen doorbrengt met hoogdravende gesprekken ( brallen) hoe dom de niet gesubsidieerde Tokkie ‘s, die op Wilders stemmen wel niet zijn op terras witte wijn drinkend en cocaïne snuivend. Daarnaast hebben Spekman, Ouderkerk en Samson hun Marokkanen plannen ook al jaren geleden bekend gemaakt namens de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep. Daar wilde Wilfried en Aboutaleb het niet over hebben, want dat zou een mooie zomeravond aan de Grachtengordel alleen maar verpesten. Aboutaleb deed zijn oproep zondagavond in zijn tv-programma Zomergasten dat een schande is voor het ooit diepzinnige en maatschappij kritische VPRO. Daarin ging hij naar eigen zeggen voor het eerst in op de omstreden uitspraak van Wilders (kuch). „Wilders heeft erbij gezegd dat hij dat gaat regelen. Dan heeft de” Straf de arme samenleving” van mijn “Lieg en Bedrieg Kabinet” er recht op te weten hoe hij dat gaat doen”, aldus Aboutaleb in het ‘Showbizz-Vuilnis VPRO-programma’. „Ik wil van hem weten: wat is je plan? Wanneer ga je dat regelen. De samenleving heeft het recht dat plan te kennen.”Aboutaleb bralde in de uitzending lang te hebben gezwegen over de oproep van Wilders tot minder Marokkanen. Hij wilde geen aangifte doen, niet als burgemeester en evenmin als privépersoon of als PvdA “Uncle Tom”. Wilfried de Jong zat nu te gegiechelen net als Albert Verlinde altijd doet als er weer eens een verlopen BN-er bij hem aan de tafel leeg loopt.

Arbeiders en Marokkanen doodsbang voor Aboutaleb.

Hij verwijst echter naar zijn vader, die bang is dat hij “Banana-Fraude-Nederland” moet verlaten. Hij vertelde er niet bij dat zijn vader bang is voor zijn eigen zoon die een regelrechte PvdA “ Uncle Tom” is geworden van de Heersende-Graai-Klasse. „Dat doet hem waanzinnig veel pijn”, aldus de Rotterdamse Graai-burgemeester, die nu de beproefde ‘PvdA Timmermans Soapie’ er in gooide en huilend bralde dat zijn vader twee banen had om zijn kinderen te laten studeren. „ De werkelijkheid is dat zijn vader altijd in een uitkering heeft gelopen en nu alweer jaren in Marokko woont met uitkering. En gelijk heeft hij. Van hem moet er minder zijn, niet omdat hij iets verkeerd heeft gedaan, maar omdat hij tot een etnische groep behoort. Mijn ouders zijn bang. Dus ik wil van Wilders weten: wanneer gaat u ze terugsturen?“ Wilfried regardeerde gelijk met witte ‘Maxima-zakdoekjes’ aan Aboutaleb te geven Dat Aboutaleb altijd weigert de vragen van “WeareChangeRotterdam” te beantwoorden inzake zijn Schrikbewind jegens de arbeiders wilde Wilfried de Jong als ‘Riool-Showmaster der Grachtengordel’ niet aan denken, want dan nam hij het liefst gelijk een grote snuif cocaïne.

Meer dan de helft tegen vervolging Wilders en meer dan de helft voor vervolging Rutte.
Wilders deed zijn uitspraak van ‘minder Marokkanen’ op verkiezingscampagne in maart 2014. De ‘minder Marokkanen’-uitlatingen leidden tot 6400 aangiften van de opgehitste Tokkie ’s  ‘PvdA- Mongolen-aanhang’ tegen Wilders. Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ wil de politicus vervolgen voor het aanzetten tot haat en discriminatie, maar vooral omdat de PVV het beter in de pijlingen doet dat de VVD en de PvdA bij elkaar sinds de PVV op komt voor de arme bejaarden, ziekne en de kaalgeplukte arbeider.

Reactie.
In een reactie op Twitter (‘En in het vervolg beter opletten Aboutaleb. Want zo gaan we het doen’) verwijst Wilders naar een persconferentie op 30 maart 2014, waarvan de beelden op YouTube staan. Daarin pleit de politicus voor een beperking van de immigratie uit islamitische landen, het bevorderen van vrijwillige remigratie en het uitzetten van criminelen Ratten in pak, waarbij het Nederlandse paspoort wordt afgenomen. Hij besluit zijn tweet met de hashtag #minderminderminder. Het tenen kromend programma eindigde met  Wilfried vol in beeld die een traan weg pinkte.

Steven Brown: “Meer, meer, meer Marokkanen in Nederland !”.

9 antwoorden »

 1. Arbeiders en Marokkanen doodsbang voor Aboutaleb.”

  Kon best ns wezen dat die de grijze wolven bestuurde samen met de joodse roofelite die dat hebben opgezet oa om de allochtonen die islam weer in te drijven om ze te misbruiken als sociaal raciaal politiek en maatschappelijk polarisatie en aanvalswapen. Weet in ieder geval dat die knokploegen met vuisten als koelkasten heeft want die kreeg ik ook nog eens van hem gestuurd.

 2. Zo op ’n afstand heeft het mij altijd een tamelijk onbetrouwbare gast
  geleken die Aboutallap. Dat beeld werd alleen maar bevestigd.
  Griezelig correct, gedragsregels dicteren met zijn Plee v.d AA
  motivatie en ondertussen een menselijk gezicht suggereren via
  zandbak poëzie. Het kwam maar niet van de grond.
  Die geflipte cabaretier is helemaal een aanfluiting ,
  dat gedraai en gelik om maar even te mogen dansen
  met de big boys, getver de getver. Met zo een kop ging
  ik liever in een donker hoekje zitten. Maar nee hoor ,
  Alles te samen een tamelijk onsmakelijke vertoning .
  De nieuwe regenten worden uit het volk gerekruteerd.

  • En dan dit toch nog maar even ;
   Tis toch godverdomme te gek voor woorden , met
   Cornelis Bastiaan Vaandrager in huis en/of Jules Deelder
   ’n beetje onverstaanbaar Arabisch brabbelen .

   We verstonden er geen kut van , aldus Paternotte
   in TPO.

 3. wanneer word er is een stuk geschreven over waarom er zoveel uitkeringstrekkers zijn of hoe het komt of wie zijn schuld het is dat ze een uitkering hebben???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s